CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

EventBook cashback - cumpara bilete evenimente concerte, teatru, cinema si castiga bani

EventBook logo - cumpara bilete evenimente concerte, teatru, cinema si castiga bani online
Primesti 1% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


EventBook

Cashback cu EventBook castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de bilete evenimente concerte, teatru, cinema inapoiem o parte din bani

Bilete evenimente concerte, teatru, cinema

Eventbook este un site destinat comercializarii de bilete pentru orice tip de eveniment: concerte, teatru, cinema, sport, targuri si conferinte.
Peste 80% dintre biletele vandute prin event book sunt in format e-ticket, livrate pe e-mail, ce permit accesul la eveniment doar prin prezentarea lor pe telefon sau imprimate acasa.
Pentru organizatorii de evenimente, Eventbook.ro ofera solutii complete de ticketing si acces la eveniment (vanzare online, vanzare in locatie, echipamente de vanzare si scanare, servicii conexe - realizare carduri, badge-uri, bilete personalizate, bratari acces, servicii de fiscalizare), avand incredere in noi pentru solutii standard sau custom Institutul Francez (Cinema Elvire Popesco), fabrica, Club Control, POINT, Romania Film, cele mai importante festivaluri de film: Les Films De Cannes a Bucarest, Anim'est, One World Romania, organizatori de festivaluri muzicale si targuri.
Dupa efectuarea platii, biletele comandate sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Biletul electronic poate fi prezentat direct de pe telefonul mobil / tableta sau poate fi tiparit.

Modalitati de livrare bilete


Dupa efectuarea platii, biletele comandate sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Biletul electronic poate fi prezentat direct de pe telefonul mobil / tableta sau poate fi tiparit.
Daca ati efectuat plata cu cardul pe Eventbook.ro, insa nu va doriti un bilet electronic, ci unul fizic pe care sa-l pastrati amintire, il puteti ridica inaintea evenimentului, la intrare. *Metoda de livrare disponibila doar pentru anumite evenimente.
Biletele platite online pot fi livrate prin curier la adresa mentionata, atat in Bucuresti, cat si in tara.

Bilete festivaluri de muzica


Rokolectiv EventBook Festival face parte din S.H.A.P.E., o platforma initiata de 16 festivaluri si centre de arta dedicate avansarii culturilor sonore, muzicii si artelor conexe. FORMA. platforma este co-finantata de programul Europa creativa a Uniunii Europene. Cumpara bilete la concertele si petrecerile din Club Control. De la infiintarea sa, in 2008, Club Control EventBook a gazduit mii de concerte cu trupe romanesti si straine, din noul val si legendare, printre care Swans, Psychic TV, Mono, Efterglank, The Soft Moon, Lamb, Stereo MCs, Suuns.

Bilete EventBook cinema


Cinema Elvire Popesco EventBook, biletele pentru Cinema Elvire Popesco sunt valabile numai la data si ora inscriptionate pe acestea. Ele nu pot fi schimbate sau revandute la un pret cu o valoare mai mare decat cea inscriptionata pe acestea. Neprezentarea la timp la spectacolele salii Elvire Popesco duce la anularea biletului fara dreptul de rambursare sau utilizare la o alta reprezentatie. Program si bilete Cinema Florin Piersic EventBook (Cluj-Napoca), bilet redus la toate spectacolele, cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC), exceptand zilele de vineri, sambata si duminica.

Bilete teatru


Am creat Apollo111, un proiect dedicat artei, dar mai ales artistilor, care se va schimba in fiecare stagiune odata cu directorul sau artistic si care promite sa vorbeasca unui public caruia ii pasa de teatru. Compania de Teatru „Breasla Actorilor” organizeaza si sustine spectacole de teatru, muzica si divertisment, simpozioane, recitaluri de poezie si alte manifestari culturale si artistice. REACTOR EventBook de creatie si experiment de la deschiderea din 2014, Reactor si-a crescut treptat aspiratiile si proiectele, majoritatea axate pe sprijinul tinerilor artisti si a dramaturgiei contemporane, dar si pe dezvoltarea publicului sau pe punerea in discutie a unor teme actuale.

Bilete evenimente soprtive


Astra Giurgiu reuseste sa se califice pentru prima data in istoria UEFA Europa League dupa ce elimina Olympique Lyonnais inregistrand prima victorie pe teren fancez a unei echipe din Romania. CSM Oradea anunta punerea in vanzare a abonamentelor la meciurile de pe teren propriu ale echipei de baschet masculin.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
Books Express logo - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%

EventBook cashback - cumpara bilete evenimente concerte, teatru, cinema si castiga bani online

Categorii disponibile in EventBook

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Librex cashback - cumpara carti arta, busuness, copii, medicina, sanatate si castiga bani online
Cashback 5%
Editura Bestseller cashback - cumpara carti bestseller cu autograf si castiga bani online
Cashback 7.5%
Librarie pentru pici cashback - cumpara carti cu activitati, muzicale si castiga bani online
Cashback 5%
Carti pentru oameni dragi logo cumpara carti personalizate si castiga bani online
Cashback 10%
Andra Olarean cashback - cumpara carti bestseller cariera femei si castiga bani online
Cashback 9%
Acest site foloseste cookieInchide