CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

Oferta inactiva - ExoTanks cashback - cumpara joc online tancuri batalii lupte si castiga bani

ExoTanks logo cumpara joc online tancuri batalii lupte si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


ExoTanks

Cashback cu ExoTanks castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de joc online tancuri batalii lupte inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

EduClass logo - cumpara jucarii si jocuri educative pentru copii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Ookee logo- cumpara jucarii, trambuline, figurine, jocuri, papusi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Lexshop logo - cumpara jocuri de societate, board games, lego, jucarii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Bebe Toys cashback - cumpara jucarii, fotolii de plus, articole bebelusi si castiga bani online
Cashback 3.5%
UGears cashback - cumpara puzzle-uri mecanice 3D din lemn natural si castiga bani online
Cashback 6%

Joc online tancuri batalii lupte

ExoTanks este un Shooter cu ritm rapid, bazat pe luptele cu tancurile viitorului. Marte, 2090. Doua factiuni, Confederatia si Sindicatul, lupta pentru putere asupra planetei rotii si a resurselor sale. Va trebui sa stapanesti vehiculele de lupta. Fiecare tanc are abilitati unice, inclusiv una finala. Aspectul fiecarui tanc este exclusiv. Creati o infatisare individuala cu camuflaj si autocolante de raritate diferita! Fiecare vehicul de lupta ExoTanks are caracteristici individuale, precum si propriul tip de sasiu si arme, ceea ce face ca mecanica de miscare si de tragere sa fie diferita pentru fiecare tanc. Acesta este un joc, ceea ce inseamna ca va trebui sa iti imbunatati tancul in timpul luptei! Obtinand experienta si crescand gradul tancului dvs., puteti alege diverse combinatii de echipamente in fiecare lupta. Succesul echipei depinde de interactiunea tancurilor din trei clase diferite: aparator, asalt si inginer. Clasa tancurilor determina nu numai rolul tancului in lupta, ci si natura abilitatilor sale, precum si avantajele si contra de caracteristicile sale.
ExoTanks este o combinatie deosebita de jocuri de tir si joc MOBA. Spiritul de rivalitate, cooperarea cu fratii in arma si luptele cu tancurile ExoTanks epice pe vastele zone ale Marte din lumea Sci-Fi - asta este ceea ce face un adevarat tragator dinamic. Fotografierea repetitiva si continua din ambuscada nu mai aduce bucurie? Apoi, opriti-va ascunderea in tufisuri! Alegeti un tanc potrivit pentru dvs. si mergeti pe acceleratie. Este timpul sa-l aducem pe Armageddon real pe campul de lupta al viitorului!

Armament tancuri Exo Tanks

Intelegem cat de important este diversificarea tipurilor de arme Exo Tanks si de tragere atunci cand vine vorba de dezvoltarea unui tragator. Sa adaugam un pic de tehnologie stiintifica si futurista si vom primi urmatorul set de armament de tanc: Lasere, Lansatoare de rachete, Flamethrowers, Arme de masini, Arme cu o singura arma, Lansatoare cu granate si Arme cu plasma.

Blindaj tancuri ExoTanks

Fiecare tanc are 3 sectoare de blindaj: frontal, lateral si spate. Obtinand daune fizice in diferite sectoare, blindajul o reduce cu efecte diferite, in functie de grosimea armurii. Armura ExoTanks nu reduce daunele absolute; cu toate acestea, putine arme si abilitati se confrunta cu astfel de daune. In timp ce experimentam, am abandonat intentionat ideea de a avea mecanici de penetrare si de distrugere a pieselor tancului, ca in simulatoarele de tanc.

Caracteristicile tancurilor noastre din joc

Le consideram a fi o creatie a mintii ingineresti a oamenilor viitorului. Aceste tancuri ExoTanks sunt o tehnologie care poate rezista la temperaturi extreme si functioneaza in conditiile de pe Marte. Procesul de creare incepe cu o idee cheie: de exemplu, va fi un tanc pentru flacari, sau poate un tanc invizibil in continuare, definim clasa tancului si rolul sau in lupta, indiferent daca va rezolva pagube, va captura puncte de control, sau va repara sau va sprijini, etc. Dupa aceea, vom proiecta abilitatile tancului si modul in care vor juca impotriva abilitatilor a altor tancuri (contra-pick). Apoi determinam tipul de sasiu, tipul de arma ExoTanks caracteristicile tancului.
Fiecare tanc este unic, cu propriile arme si abilitati. De la cetate lenta la vehicule agresive. Ce tanc ati prefera?

Locatie: Rusia

Interfata: engleza

Moneda: USD


ExoTanks cashback - cumpara joc online tancuri batalii lupte si castiga bani online

Categorii disponibile in ExoTanks

  • Jucarii, jocuri si divertisment
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Casabebelusului logo cumpara articole bebelusi si copii, jocuri jucarii mobilier si castiga bani online
Cashback 5%
Lepurush logo cumpara masinute cu telecomanda, jucarii carucioare, triciclete si castiga bani online
Cashback 3.5%
Wild Terra 2 logo cumpara joc online de strategie si castiga bani online
Cashback 16%
Jucaresti logo cumpara jocuri jucarii educative camera copilului puzzle art craft si castiga bani online
Cashback 3.5%
RedGoblin logo cumpara jocuri boardgames, benzi desenate, figurine si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acest site foloseste cookieInchide