CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Oferta inactiva - F-secure cashback - cumpara antivirus, firewall, antifurt mobile si castiga bani

F-secure cashback - cumpara antivirus, firewall, antifurt mobile si castiga bani online
Oferta inactiva

F-secure

Cashback cu F-secure castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de antivirus, firewall, antifurt mobile inapoiem o parte din bani

Antivirus, firewall, antifurt mobile

F-Secure va ofera solutii complete pentru orice dispozitiv. Produsele noastre inglobeaza module precum antivirus, firewall, control al aplicatiilor, antifurt pentru dispositive mobile, protectia datelor de orice tip, stocare date online, control parental si alte componente vitale impotriva atacurilor.
F-Secure combina functionalitatile de securitate cu actualizarile automate ale aplicatiilor softaware, oferind solutii inteligente pentru companii si IMM-uri

F-Secure Anti-virus


F-Secure Anti-virus va protejeaza in timp real computerul impotriva amenintarilor de tip virus, spyware, ransomware (crypto), a atasamentelor infectate din e-mail-uri si altor forme de malware. Produsul incearca in mod automat sa dezinfecteze fisierele infectate pe care le gaseste in timpul scanarii manuale oferind posibilitatea de a selecta actiunile luate in acest proces. Ofera protectie in timp real impotriva atacurilor necunoscute si a virusilor de tip ransomware (crypto) avand la baza tehnologii de analiza comportamentala a aplicatiilor.

F-Secure Internet Security


Protectie completa pentru web browsing, cumparaturi online, banking si social media. F-Secure Internet Security iti protejeaza continutul digital, blocand, in timp real, amenintarile malware si ale hackerilor, precum si furtul de identitate. Tranzactiile tale online sunt securizate cu modulul Banking Protection, in timp ce copiii sunt feriti de site-urile periculoase, cu continut neadecvat.

Total Security and Privacy


Solutie de securitate online si VPN pentru desktop-urile, laptop-urile, smartphone-urile si tabletele care utilizeaza sisteme de operare Microsoft Windows, MacOS X, iOS si Android. Are in componenta toate modulele necesare unei protectii complete pentru toate tipurile de sisteme folosite acasa si la birou.

F-Secure Safe


F-Secure Safe protejeaza toate dispozitivele impotriva malware-ului, hackerilor si impotriva furtului de identitate. Cu modulul Parental Control, copiii tai sunt in siguranta atunci cand navigheaza online. De asemenea, puteti centraliza si localiza toate dispozitivele familiei, si chiar sterge date importante in cazul in care unul dintre acestea este furat sau pierdut. Solutia permite centralizarea dispozitivelor utilizate, localizarea acestora si stergea datelor importante de la distanta in cazul in care unul dintre dispozitive este furat.

F-Secure Freedome VPN


F-Secure Freedome VPN este aplicatia care iti pastreaza anonimatul atunci cand accesezi orice informatie online de acasa, de la birou sau de pe retelele publice WiFi. Pastreaza la distanta reclamele deranjante, virusii si furtul datelor cu caracter personal. Schimba-ti locatia virtuala in cealalta parte a lumii. Foarte util pentru momentele in care iti doresti cea mai buna conexiune posibila, adauga un extra nivel de protectie sau foloseste serviciile preferate cand nu esti acasa.

Internet Gatekeeper


Solutia Internet Gatekeeper protejeaza reteua la nivel de gateway, opreste virusii si alte amenintari malware inainte ca acestea sa ajunga in retea. Protejarea serverelor de e-mail si a gateway-urilor este esentiala, acestea fiind primele echipamente care lupta impotriva spam-ului si a amenintarilor malware, care pot impovara infrastructura IT, scazand astfel productivitatea. F-Secure ofera mai multe solutii la nivel de gateway.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Software Deals cashback - cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%
Factureaza cashback - cumpara program facturi fiscale, proforme si chitante si castiga bani online
Cashback 2.5 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
Xpnet cashback - cumpara gazduire web SSD, web design, creare site si castiga bani online
Cashback 10%

F-secure cashback - cumpara antivirus, firewall, antifurt mobile si castiga bani online

Categorii disponibile in F-secure

  • Software
  • IT&C
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide