CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Factureaza cashback - cumpara program facturi fiscale, proforme si chitante si castiga bani

Factureaza logo cumpara program facturi fiscale, proforme si chitante si castiga bani online
Primesti 2.5 Lei cash back

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Factureaza

Cashback cu Factureaza castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de program facturi fiscale, proforme si chitante inapoiem o parte din bani

Program facturi fiscale, proforme si chitante

factureaza.me este o platforma online, cloud-based, destinata persoanelor juridice, care ofera posibilitatea generarii de facturi fiscale, proforme si chitante in doar cateva secunde. Spre deosebire de ceilalti competitori, platforma permite inregistrarea unui numar nelimitat de firme proprii si pune la dispozitie un API REST pentru integrarile custom. Oferim module gata facute pentru principalele platforme de ecommerce.
Prima luna este gratuita si nu cerem niciun fel de promisiune de plata la inregistrare (datele cardului sau altceva). Exista un singur plan tarifar, de 10 lei/luna sau 100 lei/an, dupa ce prima luna gratuita expira.

Module de facturare pentru OpenCart

Modulul adauga campuri pentru CUI/CNP si J in formularul pentru adresa clientului. Din backend-ul OpenCart-ului veti putea genera o factura fiscala la o simpla apasare de buton. Documentul poate fi vizualizat direct in browser, in format PDF. De asemenea, tot din OpenCart, puteti trimite factura catre client pe email, sau o puteti anula. Intreg istoricul de facturi este pastrat in cloud, in aplicatia factureaza.me.

Facilitati program facturi fiscale online

Rulezi si descarci rapoarte simple, consolidate pe moneda sau pe companie. Totul simplu, atat pentru tine, cat si pentru firma de contabilitate. Poti integra cu usurinta serviciul de facturare in orice tip de aplicatie web, desktop sau mobila. Ai mai multe firme? Nicio problema! Emiti facturi si documente de incasare pentru toate din acelasi cont unic! Poti adauga pe o singura factura mai multe produse cu preturi in orice moneda, de schimbul valutar ne ocupam noi.
In doar cateva secunde pe factureaza.me emiti o factura profesionala, pe care sa o trimiti pe email clientului tau. Iti poti salva in contul tau un numar nelimitat de companii, clienti si produse, lucru care iti permite sa generezi o factura din doar cateva click-uri.

Beneficii program de facturare


Facilitarea sarcinilor contabililor, sustinerea antreprenorilor si costurile reduse de care poate beneficia o companie sunt doar cateva dintre beneficiile acestor programe. Programul de facturare online trebuie sa se muleze pe nevoile fiecarui utilizator. Mai mult decat atat, acesta trebuie sa fie in concordanta cu normele legislative si totodata sa gestioneze optim documentele si datele utilizatorilor. Mai mult decat atat, acesta trebuie sa fie in concordanta cu normele legislative si totodata sa gestioneze optim documentele si datele utilizatorilor.
Precum am mentionat anterior, cel mai important lucru atunci cand optezi pentru facturarea online este serviciul de suport pe care programul respectiv si-l pune la dispozitie.

Informatii evaziune fiscala


Aceasta poate fi definita ca nerespectarea politicilor de plata a impozitelor si taxelor de catre persoanele fizice sau juridice. Evaziunea fiscala ia nastere atunci cand veniturile sunt nedeclarate - integral sau partial - autoritatilor fiscale. Valoarea acestei infractiuni rezulta in urma diferentei dintre profitul declarat organelor fiscale autorizate si profitul real al contribuabilului.
Evaziunea fiscala ia nastere atunci cand veniturile sunt nedeclarate - integral sau partial - autoritatilor fiscale. Valoarea acestei infractiuni rezulta in urma diferentei dintre profitul declarat organelor fiscale autorizate si profitul real al contribuabilului.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

Factureaza cashback - cumpara program facturi fiscale, proforme si chitante si castiga bani online

Categorii disponibile in Factureaza

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Acest site foloseste cookieInchide