CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Factureaza cashback - cumpara program facturi fiscale, proforme si chitante si castiga bani

Factureaza cashback - cumpara program facturi fiscale, proforme si chitante si castiga bani online
Primesti 2.5 Lei cash back

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Factureaza

Cashback cu Factureaza castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de program facturi fiscale, proforme si chitante inapoiem o parte din bani

Program facturi fiscale, proforme si chitante

factureaza.me este o platforma online, cloud-based, destinata persoanelor juridice, care ofera posibilitatea generarii de facturi fiscale, proforme si chitante in doar cateva secunde. Spre deosebire de ceilalti competitori, platforma permite inregistrarea unui numar nelimitat de firme proprii si pune la dispozitie un API REST pentru integrarile custom. Oferim module gata facute pentru principalele platforme de ecommerce.
Prima luna este gratuita si nu cerem niciun fel de promisiune de plata la inregistrare (datele cardului sau altceva). Exista un singur plan tarifar, de 10 lei/luna sau 100 lei/an, dupa ce prima luna gratuita expira.

Module de facturare pentru OpenCart

Modulul adauga campuri pentru CUI/CNP si J in formularul pentru adresa clientului. Din backend-ul OpenCart-ului veti putea genera o factura fiscala la o simpla apasare de buton. Documentul poate fi vizualizat direct in browser, in format PDF. De asemenea, tot din OpenCart, puteti trimite factura catre client pe email, sau o puteti anula. Intreg istoricul de facturi este pastrat in cloud, in aplicatia factureaza.me.

Facilitati program facturi fiscale online

Rulezi si descarci rapoarte simple, consolidate pe moneda sau pe companie. Totul simplu, atat pentru tine, cat si pentru firma de contabilitate. Poti integra cu usurinta serviciul de facturare in orice tip de aplicatie web, desktop sau mobila. Ai mai multe firme? Nicio problema! Emiti facturi si documente de incasare pentru toate din acelasi cont unic! Poti adauga pe o singura factura mai multe produse cu preturi in orice moneda, de schimbul valutar ne ocupam noi.
In doar cateva secunde pe factureaza.me emiti o factura profesionala, pe care sa o trimiti pe email clientului tau. Iti poti salva in contul tau un numar nelimitat de companii, clienti si produse, lucru care iti permite sa generezi o factura din doar cateva click-uri.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Software Deals cashback - cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
Xpnet cashback - cumpara gazduire web SSD, web design, creare site si castiga bani online
Cashback 10%

Factureaza cashback - cumpara program facturi fiscale, proforme si chitante si castiga bani online

Categorii disponibile in Factureaza

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide