CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii

Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani

Facturis logo - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Primesti 20% + 0.75 lei cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Facturis

Cashback cu Facturis castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de program desktop de facturare, gestiune stocuri si contabilitate primara.

Program desktop de facturare, gestiune stocuri

Facturis este un program desktop de facturare, gestiune stocuri si contabilitate primara.
Este folosit de oricine emite facturi : firme, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, avocati, notari etc.
Factura este documentul care va reprezinta in relatia cu clientii si de aceea am creeat in programul de facturi mai multe modele de facturi. Puteti sa va personalizati factura cu sigla firmei si deasemenea puteti adauga o imagine de fundal pe toate facturile emise de dvs. pentru a va impresiona clientii.
Tineti afacerea sub control cu ajutorul celui mai complet program de facturare si stocuri: puteti vedea oricand graficele si rapoartele cu toate situatiile firmei dumneavoastra (vanzari pe clienti, vanzari pe produse, incasari-plati, situatie profit, gestiune stocuri Facturis, fisa client, fisa furnizor etc.)
Programul de facturi si stocuri va permite deasemenea sa vizualizati graficul realizat si in format 3D. (program gestiune magazin). Va permite sa personalizati factura dvs. in functie de datele care doriti sa apara pe o factura emisa si printata.

Personalizare facturi


Factura este documentul care va reprezinta in relatia cu clientii si de aceea am creeat in programul de facturi Facturis mai multe modele de facturi. Puteti sa va personalizati factura cu sigla firmei si deasemenea puteti adauga o imagine de fundal pe toate facturile emise de dvs. pentru a va impresiona clientii.

Rapoarte grafice


Programul de facturi si stocuri va permite deasemenea sa vizualizati graficul realizat si in format 3D. (program gestiune magazin Facturis). Se pot reprezenta in forma grafica vanzarile, incasarile, vanzarile/incasarile, intrarile de produse, cumpararile, platile, cumpararile/platile, vanzarile/cumpararile, incasarile/platile.

Gestiune stocuri avansata


Balanta stocurilor verifica exactitatea inregistrarilor privind stocurile, ajutand la controlul concordantei dintre contabilitatea sintetica si analitica a stocurilor. Acest meniu permite vizualizarea stocurilor Facturis produse marfuri si servicii dupa cod, cantitate, pret achizitie, pret vanzare, gestiune. Transfer intre gestiuni presupune atat transferul de marfa si materiale intre gestiuni, cat si intocmirea automata a documentelelor necesare, respectiv a avizului de iesire marfa dintr-o gestiune dar si a NIR-ului aferent.

Avize proforme devize


In meniul Configurare – Date Firma & Functionalitate Program – Avize Proforme puteti completa in functie de caz ce date suplimentare doriti sa va apara la emiterea avizelor sau a proformelor. Programul Facturis va permite intocmirea de devize, adica va permite sa realizati o situatie asupra executarii unei lucrari in care se indica materialele necesare si pretul lucrarii.

Gestionare Oferte


In cadrul programului Facturis aveti posibilitatea sa trimiteti oferte clientilor dvs. si partenerilor de afaceri. Cu Registru – Oferte puteti vizualiza ofertele introduse. Pentru aceasta selectati criteriile de cautare dorite dupa care apasati butonul Cauta. Pasii care trebuie urmati in realizarea unei oferte: Nume Client – reprezinta numele clientului caruia doriti sa ii faceti oferta, impreuna cu datele acestuia.

Jurnale cumparaturi vanzari incasari plati


Jurnalul de cumparari reprezinta un document de inregistrare a cumpararilor de valori materiale sau a prestarilor de servicii, cu ajutorul lui se stabillindu-se, lunar, taxa pe valoarea adaugata deductibila. Jurnalul de Vanzari reprezinta un document de inregistrare a vanzarilor de valori materiale sau a prestarilor de servicii, cu ajutorul lui se stabilindu-se, lunar, taxa pe valoarea adaugata colectata. Jurnalul Facturis Incasari si Plati este un document contabil in care se inregistreaza zilnic in mod cronologic, operatie cu operatie, incasarile si platile efectuate atat in numerar cat si cele facute prin contul bancar. In acest jurnal se inregistreaza operatiile efectuate pe baza documentelor justificative, zilnic, distinct, pe fiecare operatie in parte.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Rentalcars cashback - cumpara inchiriere masina, rent a car, inchirieri auto si castiga bani online
Cashback 3%
CreditPrime cashback - cumpara imprumuturi, credite online cu dobanda 0 si castiga bani online
Cashback 22.5 Lei
Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 5 Lei
2Performant logo - participa in programul de marketing afiliat, promovare magazine si castiga bani online
Cashback 50 Eur
Profitshare logo - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 100 Lei

Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online

Categorii disponibile in Facturis

  • Servicii
  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Nova Power Gas logo cumpara gaze naturale Câmpulung Moldovenesc electricitate si castiga bani online
Cashback 15 Lei
Slim ON logo cumpara abonamente antrenamente fitness sfaturi nutritie slabit si castiga bani online
Cashback 10%
CV perfect logo cumpara servicii redactare CV scrisoare de intentie teste si castiga bani online
Cashback 5.25%
IaBilet logo cumpara bilete online concerte teatru festivaluri stand-up arene si castiga bani online
Cashback 1%
Fiddmark logo cumpara card de cadouri servicii si oferte cu discount si castiga bani online
Cashback 7.5%
Acest site foloseste cookieInchide