CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii

Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani

Facturis logo - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Primesti 20% + 0.75 lei cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Facturis

Cashback cu Facturis castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de program desktop de facturare, gestiune stocuri si contabilitate primara.

Program desktop de facturare, gestiune stocuri

Facturis este un program desktop de facturare, gestiune stocuri si contabilitate primara.
Este folosit de oricine emite facturi : firme, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, avocati, notari etc.
Factura este documentul care va reprezinta in relatia cu clientii si de aceea am creeat in programul de facturi mai multe modele de facturi. Puteti sa va personalizati factura cu sigla firmei si deasemenea puteti adauga o imagine de fundal pe toate facturile emise de dvs. pentru a va impresiona clientii.
Tineti afacerea sub control cu ajutorul celui mai complet program de facturare si stocuri: puteti vedea oricand graficele si rapoartele cu toate situatiile firmei dumneavoastra (vanzari pe clienti, vanzari pe produse, incasari-plati, situatie profit, gestiune stocuri Facturis, fisa client, fisa furnizor etc.)
Programul de facturi si stocuri va permite deasemenea sa vizualizati graficul realizat si in format 3D. (program gestiune magazin). Va permite sa personalizati factura dvs. in functie de datele care doriti sa apara pe o factura emisa si printata.

Personalizare facturi

Factura este documentul care va reprezinta in relatia cu clientii si de aceea am creeat in programul de facturi Facturis mai multe modele de facturi. Puteti sa va personalizati factura cu sigla firmei si deasemenea puteti adauga o imagine de fundal pe toate facturile emise de dvs. pentru a va impresiona clientii.

Rapoarte grafice

Programul de facturi si stocuri va permite deasemenea sa vizualizati graficul realizat si in format 3D. (program gestiune magazin Facturis). Se pot reprezenta in forma grafica vanzarile, incasarile, vanzarile/incasarile, intrarile de produse, cumpararile, platile, cumpararile/platile, vanzarile/cumpararile, incasarile/platile.

Gestiune stocuri avansata

Balanta stocurilor verifica exactitatea inregistrarilor privind stocurile, ajutand la controlul concordantei dintre contabilitatea sintetica si analitica a stocurilor. Acest meniu permite vizualizarea stocurilor Facturis produse marfuri si servicii dupa cod, cantitate, pret achizitie, pret vanzare, gestiune. Transfer intre gestiuni presupune atat transferul de marfa si materiale intre gestiuni, cat si intocmirea automata a documentelelor necesare, respectiv a avizului de iesire marfa dintr-o gestiune dar si a NIR-ului aferent.

Avize proforme devize

In meniul Configurare – Date Firma & Functionalitate Program – Avize Proforme puteti completa in functie de caz ce date suplimentare doriti sa va apara la emiterea avizelor sau a proformelor. Programul Facturis va permite intocmirea de devize, adica va permite sa realizati o situatie asupra executarii unei lucrari in care se indica materialele necesare si pretul lucrarii.

Gestionare Oferte

In cadrul programului Facturis aveti posibilitatea sa trimiteti oferte clientilor dvs. si partenerilor de afaceri. Cu Registru – Oferte puteti vizualiza ofertele introduse. Pentru aceasta selectati criteriile de cautare dorite dupa care apasati butonul Cauta. Pasii care trebuie urmati in realizarea unei oferte: Nume Client – reprezinta numele clientului caruia doriti sa ii faceti oferta, impreuna cu datele acestuia.

Jurnale cumparaturi vanzari incasari plati

Jurnalul de cumparari reprezinta un document de inregistrare a cumpararilor de valori materiale sau a prestarilor de servicii, cu ajutorul lui se stabillindu-se, lunar, taxa pe valoarea adaugata deductibila. Jurnalul de Vanzari reprezinta un document de inregistrare a vanzarilor de valori materiale sau a prestarilor de servicii, cu ajutorul lui se stabilindu-se, lunar, taxa pe valoarea adaugata colectata. Jurnalul Facturis Incasari si Plati este un document contabil in care se inregistreaza zilnic in mod cronologic, operatie cu operatie, incasarile si platile efectuate atat in numerar cat si cele facute prin contul bancar. In acest jurnal se inregistreaza operatiile efectuate pe baza documentelor justificative, zilnic, distinct, pe fiecare operatie in parte.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Rentalcars cashback - cumpara inchiriere masina, rent a car, inchirieri auto si castiga bani online
Cashback 3%
CreditPrime cashback - cumpara imprumuturi, credite online cu dobanda 0 si castiga bani online
Cashback 22.5 Lei
Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 17.5%
2Performant logo - participa in programul de marketing afiliat, promovare magazine si castiga bani online
Cashback 50 Eur
Profitshare logo - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 100 Lei

Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online

Informatii contact Facturis

Tip companie: Organization
Nume companie: Midsoft It Group SRL
Telefon: 0040784888555
Email: office@facturis.ro
Adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr 6e, Scara 1, Ap 3, Bucuresti, Sector 6, 061103, Romania

Categorii disponibile in Facturis

  • Servicii
  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

PostScan Mail logo cumpara Online Mail Management, forwaerding scaning storage si castiga bani online
Cashback 35 Lei
Sender logo cumpara trimitere campanii email, buletine informative email si castiga bani online
Cashback 10.5%
Namecheap logo cumpara hosting domenii web email wordpress, gazduire VPS si castiga bani online
Cashback 6.425%
tsoHost logo cumpara gazduire web, servere VPS si dedicate gazduire WordPress si castiga bani online
Cashback 5%
Media Temple logo cumpara gazduire web wordpress shared VPS administrare AWS si castiga bani online
Cashback 5%

Recenzii si pareri Facturis

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide