CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii

Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani

Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online
Primesti 17.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Facturis online

Cashback cu Facturis online castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de program de facturare si gestiune stocuri inapoiem o parte din bani

Program de facturare si gestiune stocuri

Facturis Online este un program complet de facturare si gestiune stocuri care corespunde intru-totul cerintelor pietei, fiind printre putinele programe care ofera optiunea de gestiune stocuri online. Aceasta aplicatie de facturare si stocuri in cloud functioneaza pe orice device : calculator, laptop, telefon, tableta.
Aceasta aplicatie in cloud o poate folosi orice persoana juridica ce emite facturi : orice srl, pfa, avocat, notar etc.
O factura se poate inregistra in program si lista in cateva secunde. Emiterea de facturi, proforme, chitante, bonuri, avize cat si inregistrarea notelor de receptie in gestiune se realizeaza simplu si rapid.
Gestiune stocuri, raport facturi, chitante, fisa client, fisa furnizor, registru de casa cu salvare digitala: fisier Excel sau PDF. Rapoarte ce se genereaza automat si le puteti accesa in orice moment, pentru a beneficia de o situatie in timp real.
Profitati de aceasta optiune pe care o aveti la dispozitie cu programul de facturare si gestiune stocuri Facturis Online, si transformati facturile dvs. in adevarate opere de arta.
O factura se poate inregistra in program si lista in cateva secunde. Emiterea documentelor se realizeaza simplu si rapid, programul autocompletand datele si detaliile clientilor, furnizorilor, produselor.
Se pot configura puncte de lucru ale aceleeasi societati, puteti crea un numar nelimitat de utilizatori carora sa le acordati diferite drepturi asupra meniurilor din program si se pot emite oricate documente doriti.
Gestiune stocuri, raport facturi, chitante, fisa client, fisa furnizor, intocmirea registrului de casa pentru diferite monede, cu salvare digitala: fisier Excel sau PDF.
Programul Facturis Online raspunde cu promtitudine, oferind solutia completa online de facturare si gestiune pentru administrarea afacerilor, el oferind clientilor suportul tehnic necesar, pornind de la simpla intocmire a unei facturi, chitante pana la intocmirea de rapoarte complexe, care sa conduca la cresterea profitabilitatii afacerilor clientilor nostri printr-un management profesional al informatiilor si tehnicii de calcul.
Facturis Online va pune la dispozitie, probabil cel mai simplu sistem prin care va puteti personaliza facturile intr-un stil profesional.
Scapati de grija pierderii datelor din cauza calculatorului care va creeaza probleme. Baza de date se afla pe un server performant, securizat, unde se fac copii de siguranta zilnice pentru protectia datelor dumneavoastra.
Puteti emite si lista o factura sau chitanta folosind orice calculator cu conexiune la internet. Aveti nevoie doar de un utilizator si o parola de acces in aplicatia de facturare si gestiune.
Rapoartele se genereaza automat si le puteti accesa in orice moment, pentru a beneficia de o situatie in timp real.
Pentru a concluziona avantajele pe care le ofera programul Facturis Online, experienta de peste 10 ani de dezvoltare continua a profesionalistilor nostri, impreuna cu determinarea de a veni in intampinarea clientilor numai cu solutii de inalta calitate, ne-au asigurat diferentierea prin superioritate fata de celelalte aplicatii online de facturare si gestiune stocuri.

Devize de lucrari online

Un astfel de program online de devize este si Facturis Online care pe langa emiterea devizelor de lucrari emite si toate documentele/tipizatele necesare activitatii unei societati comerciale (firme): factura, chitanta, aviz, bon fiscal, NIR, proforma, oferta, registru de casa. Devizul este documentul de evaluare anticipat desfasurarii lucrarilor de proiectare, ce cuprinde cantitatile de materiale/piese cu costul aferent, precum si a fortei de munca necesare in executarea unei constructii, instalatii, reparatii.

Configurare case de marcat

Nu trebuie sa achizitionati nici un driver suplimentar pentru functionalitatea caselor de marcat Datecs cu aplicatia online de facturare si gestiune stocuri Facturis Online. Punerea casei de marcat in modul de lucru cu calculatorul. La mod cash se completeaza cu 0, la mod card cu 1 si la tichet cu 3 setari implicite casa de marcat. Cotele de tva exact cum sunt configurate si in casa de marcat. Casele Daisy care sunt cele mai accesibile case de marcat cu jurnal electronic si conexiune GPRS si bineinteles sunt conforme cu noua legislatia in vigoare.

De ce programul de facturare Facturis-Online?

Evolutia continua atat a pietei din Romania cat si a tehnologiei informatice, a dus la creearea unui program complet de facturare si gestiune online care sa satisfaca nevoile aflate intr-o continua schimbare ale clientilor. Aplicatia Facturis Online iti ofera acum posibilitatea sa lucrezi cu un program de facturare si in alte limbi : engleza, maghiara, italiana si franceza. Facturile se emit, de principiu, pentru livrarile de bunuri si prestarile de servicii, iar ele stau la baza inregistrarii in contabilitate a operatiunilor economice.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Rentalcars cashback - cumpara inchiriere masina, rent a car, inchirieri auto si castiga bani online
Cashback 3%
CreditPrime cashback - cumpara imprumuturi, credite online cu dobanda 0 si castiga bani online
Cashback 22.5 Lei
Facturis logo - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
2Performant logo - participa in programul de marketing afiliat, promovare magazine si castiga bani online
Cashback 50 Eur
Profitshare logo - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 100 Lei

Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online

Informatii contact Facturis online

Tip companie: Organization
Nume companie: MidSoft It Group SRL
Telefon: 0040784888555
Email: office@facturis-online.ro
Adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr 6e, Scara 1, Ap 3, Bucuresti, Sector 6, 061103, Romania

Categorii disponibile in Facturis online

  • Servicii

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Comision 5 RON lentru fiecare cont creat. Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

PostScan Mail logo cumpara Online Mail Management, forwaerding scaning storage si castiga bani online
Cashback 35 Lei
Sender logo cumpara trimitere campanii email, buletine informative email si castiga bani online
Cashback 10.5%
Namecheap logo cumpara hosting domenii web email wordpress, gazduire VPS si castiga bani online
Cashback 6.425%
tsoHost logo cumpara gazduire web, servere VPS si dedicate gazduire WordPress si castiga bani online
Cashback 5%
Media Temple logo cumpara gazduire web wordpress shared VPS administrare AWS si castiga bani online
Cashback 5%

Recenzii si pareri Facturis online

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide