CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Cadouri

Oferta inactiva - Feng Shui 4Life cashback - cumpara produse, cadouri ustensile feng shui si castiga bani

Feng Shui 4Life logo - cumpara produse si cadouri feng shui si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Feng Shui 4Life

Cashback cu Feng Shui 4Life castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de produse, cadouri ustensile feng shui

Alte magazine recomandate

Floria logo - cumpara buchete de flori, cosuri cu flori, trandafiri si castiga bani online
Cashback 3.5%
FlorideLux logo - cumpara buchete flori si aranjamente florale si castiga bani online
Cashback 4%
Mindblower cashback - cumpara cadouri haioase, idei cadou si castiga bani online
Cashback 5.5%
Carnaval24 logo cumpara costume tematice sau rochii pentru carnaval si castiga bani online
Cashback 5%
Kdeco cashback - cumpara cadouri si decoratiuni naturale personalizate si castiga bani online
Cashback 7.5%

Produse, cadouri ustensile feng shui

Feng Shui 4Life este un magazin online ce ofera produse de la pesti Arrowana la clopotei de vant, de la monede chinezesti la Wu Lou-uri, tot felul de cristale naturale, de la Pagode Feng Shui, Chi Lin la Pi Yao (Pi Xie), rate mandarine si multe alte remedii.
Feng Shui 4Life este un magazin online cu produse si cadouri, de la pesti arrowana, clopotei de vant, monede chinezesti, wu lou pana la pagode Feng Shui, chi lin, pi yao, rate mandarine.
Avem cativa ani de experienta cu privire la importul, distribuirea si vanzarea produselor Feng Shui autentice cat si informarea corecta a clientilor nostri si nu numai cu privire la "arta de a trai in armonie cu mediul inconjurator".
Produsele noastre pot servi atat la activarea norocului in viata ta, dar pot reprezenta in acelasi timp si frumoase si deosebite cadouri pentru rude si prieteni.

Talsimane si Amulete

Obiecte Feng Shui 4Life norocoase pentru protectie impotriva jafurilor, bolilor, accidentelor, ghinonului. Pagoda celor 5 Elemente incrustata cu Floare de lotus,Silaba Hum, Dubla dorje si Nod mistic, este conceputa special pentru a elimina energia negativa. Amuleta pentru succes, imparatul de jad, activatorul divin, atrage sprijinul oamenilor puternici si influenti. Amuleta -medalie pentru activarea bogatiei, pentru a genera energia Chi necesara pentru a-ti da un bonus. Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura - crapii dragon, noroc pe parcursul studilor si succes la examene.

Remedii Feng Shui

Wu Lou cu Pi Yao, remediu Feng Shui pentru protectie si sanatate, folosite in timpul calatoriilor si expeditiilor. Usturoiul auriu pentru oportunitati, a devenit si un simbol al bogatiei. Cele patru animale celeste, remediu Feng Shui pentru energizare si bunastare, Dragon, Phoenix, Tigru si Broasca testoasa. Bile pentru relaxare albastre cu Yin si Yang (Baoding), produc sunete terapeutice pentru calmarea spirtuala si mentala. Calul rosu - Cal de Faima, plasati acest remediu Feng Shui in sectorul sudic al dormitorului dumneavoastra.

Cadouri Feng Shui 4Life

Stupa celor 8 Usi ale Abundentei, este un remediu Feng Shui 4Life pentru maximizarea norocului. Elefantul Victoriei cu butoias in spate, remediu pentru protectie si prosperitate. Steaua 5 in centrul Casei sau Birou. Roata aurie pentru rugaciune, remediu pentru bunastare. Steaua 8 , anul cocosului de foc.
Buddha razand cu toiag, monede, pepita, floare de piersic si sacul abundentei - Metalic, cu cat burta sa este mai mare si mai rotunda cu atat efectul este mai mare. Dragon imperial cu perla din cristal albastru, remediu Feng Shui pentru noroc si prosperitate. Vas - Bol cantator auriu cu Buddha Medicinei Mare, sunt frecvent utilizate pentru meditatie, vindecare, purificare si echilbrare energiilor Chi in Feng Shui.

Ustensile si accesorii pentru practicantii Feng Shui

Cifra 8 cu Dragon si Phoenix, pentru dragoste, familie,bunastare si abundenta. Oglinda cu Pasarea cu trei picioare si trei sori, acest simbol apara contra certurilor, proceselor si neintelegerilor. Fantana de apa pentru prosperitate, prin invartirea rotii ei creste fluxul veniturilor. Toiagul lui Ksiti Garbha, un simbol de bunavointa, compasiune, intelegere.

Animale si Pasari Norocoase

Crapul Abundentei cu Ru Yi, bujori si dragoni Feng Shui 4Life, o cariera lunga, de succes si fara obstacole. Rinocer din bronz, protectie impotriva jafurilor, accidentelor, dusmanilor. Vaca cu bani - caseta de bijuteri, Ru Yi este unul dintre simbolurile cele mai puternice pentru putere, conducere si autoritate. Porc / mistret auriu cu moneda pe suport de monede si pepite, este un simbol deosebit de protectie impotriva dusmanilor si lucrurilor negative. Chi Lin din praf de jad pe suport, este o creatura legendara cu cap de Dragon, solzi de crap, corp de cal si o coada care contine bucle mici.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Feng Shui 4Life cashback - cumpara produse, cadouri ustensile feng shui si castiga bani online

Informatii contact Feng Shui 4Life

Tip companie: Organization
Nume companie: Feng Shui 4 Life SRL
Telefon: 0040799188188
Email: office@fengshui4life.ro
Adresa: Str. Banatului nr. 11, Brasov, Brasov, 500209, Romania

Categorii disponibile in Feng Shui 4Life

  • Cadouri
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Ambalaje Flori Online logo cumpara colofan, hartie, cutii flori, cosuri ambalaje, decor si castiga bani online
Cashback 3.5%
Beckett Media logo cumpara carduri sport autografe, baseball, fotbal, basket, hockey si castiga bani online
Cashback 2.5%
CityFlowers logo cumpara buchete de flori, aranjamente florale, plante, cosuri si castiga bani online
Cashback 5%
Giftwow cashback - cumpara idei cadouri haioase, amuzante aniversare si castiga bani online
Cashback 2.5%
3Gifts cashback - cumpara cadouri traditionale haioase, barbati, femei si castiga bani online
Cashback 6%

Recenzii si pareri Feng Shui 4Life

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide