CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii financiare

Ferratum cashback - cumpara primul credit gratuit 0 comision, 0 DAE si castiga bani

Ferratum cashback - cumpara primul credit gratuit 0 comision, 0 DAE si castiga bani online
Primesti 35 Lei cash back

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Ferratum

Cashback cu Ferratum castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de primul credit gratuit 0 comision, 0 DAE inapoiem o parte din bani

Primul credit gratuit 0 comision, 0 DAE

La Ferratum primul credit este GRATUIT (cost: 0 LEI), daca este rambursat pana la scadenta! Cel mai rapid credit de nevoi personale.
Poti alege intre PRIMUL CREDIT GRATUIT sau un CREDIT IN RATE de pana la 5000 RON.
CERERE DE CREDIT PRIN SMS - Poti solicita credit doar cu un SMS (incepand cu al doilea credit).
Creditele rapide reprezinta cea mai buna solutie pentru nevoile financiare mici si urgente. Mic inseamna redus raportat la veniturile lunare ale fiecarui solicitant iar Ferratum Romania incurajeaza creditarea responsabila, aliniata cu capacitatea de rambursare a fiecaruia.
Un Credit Rapid Ferratum poate fi util pentru o urgenta medicala minora sau atunci cand trebuie reparate fie instalatia de incalzire, fie aerul conditionat, fie autoturismul, fie instrumentele care permit desfasurarea activitatii profesionale (calculator, imprimanta, scule pentru constructii etc.).
La Ferratum, credem cu desavarsire ca fiecare om merita sa aiba sansa de a spune da oportunitatilor care conteaza cel mai mult pentru el.
In momentul de fata, daca iei un credit online intre 200 si 1400 de Lei si il rambursezi integral pana la data scadentei, platesti aceeasi suma pe care o primesti initial de la noi: 0 DAE la primul credit, nu exista taxe ascunse, fara niciun alt comision, banii cash sau in cont, imprumut online, soliciti un credit rapid si ai banii in aceeasi zi.
Dar daca ti-am spune ca poti accesa pana la 1.400 de lei chiar acum pe Ferratum, suma pentru care nu va trebui sa platesti niciun comision? Ei bine, chiar poti! Creditele de la Ferratum reprezinta cea mai rapida si mai accesibila modalitate de a obtine fonduri atunci cand ai nevoie pentru a iesi dintr-o situatie ce pare a fi fara solutii.
Pur si simplu completezi formularul din pagina pentru credite rapide, solicitand suma dorita si perioada de rambursare si vei primi o decizie in cateva minute. Datele furnizate in urma completarii formularului de credit online sunt confidentiale si, daca esti eligibil, vei obtine banii de care ai nevoie in cateva ore.
Creditul pana primesti salariul sau microcreditul pe termen scurt reprezinta un imprumut pe termen scurt pentru nevoi urgente la Ferratum.
Multor persoane le este teama sa apeleze la banci pentru un credit, deoarece stiu ca au nevoie de foarte multe acte iar procesul este unul de durata. Unde mai pui si faptul ca poate nu ai nevoie de o suma foarte mare de bani, deci nu prea merita deranjul. Solutia pentru acestia este un credit rapid nebancar, fara bataie de cap si cat se poate de comod.
Conceptul de credit rapid Ferratum nu este nou in Romania, el functionand cu succes in urma cu cativa ani in cadrul ofertelor bancare. Acest mod de a obtine un credit simplu si rapid, presupune faptul ca nu ai nevoie de prea multe acte pentru a solicita acest tip de credit.
Se poate sa iei un credit rapid fara carte de munca la Ferratum? Ei bine, raspunsul este da, dar este nevoie sa ai venituri de orice natura, din orice sursa. Chiar daca ai doar un contract de colaborare, lucrezi pe cont propriu, ai un PFA, sau chiar bani dintr-o chirie, important este sa ai o sursa de venituri din care sa poti returna imprumuturile si a nu te indatora fara sa ai apoi de unde sa returnezi creditul.

Credite online Ferratum de nevoi personale

La Ferratum Money, credem in simplitate. Un credit online de nevoi personale reprezinta o modalitate rapida si sigura atunci cand vrei sa realizezi anumite lucruri. Oferta noastra include credite online de nevoi personale intre 1500 si 10000 lei, cu perioade flexibile intre o 2 si 12 luni. Suma de bani la care te incadrezi depinde de o serie de factori, inclusiv de scoringul si capacitatea de rambursare.

Credit pana primesti salariul

Primul credit Ferratum este cu 0% DOBANDA (cost: 0 RON), daca este rambursat pana la scadenta! Creditul pana primesti salariul sau microcreditul pe termen scurt reprezinta un imprumut pe termen scurt pentru nevoi urgente. Suma ce o poti imprumuta este intre 200 si 10000 RON, sub forma de credit rapid sau credit de nevoi personale (care este tot rapid ca si aprobare si procesare, dar este in rate de la 3 la 12 luni).

Ferratum credit pe termen scurt

Creditele pe termen scurt sunt credite special creat pentru tine, sa te ajute cand ai nevoie urgenta de un imprumut. Fie ca ai ramas fara bani si mai sunt doar cateva zile pana la salariu, fie ca trebuie sa faci o plata urgenta sau a intervenit o problema minora de sanatate, Ferratum iti sta la dipozitie cu noul credit pe termen scurt avand costuri transparente, astfel incat sa-ti permiti rambursarea la timp.

Locatie: Malta

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Castiga bani la creditele Viva credit dezvolta o retea de afiliere
Cashback 20 Lei
provident.ro cashback - castiga bani la toate imprumuturile obtinute
Cashback 10 Lei
Hora Credit cashback - cumpara oferte credite online, imprumut 0% dobanda si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
CreditFix logo - aplica pentru un credit rapid online, pe termen scurt, nebancare si castiga bani online
Cashback 22.5 lei
Credius.ro cashback - castiga bani online la cereri de credit
Cashback 75 Lei

Ferratum cashback - cumpara primul credit gratuit 0 comision, 0 DAE si castiga bani online

Informatii contact Ferratum

Tip companie: Organization
Nume companie: Ferratum Bank p.l.c.
Telefon: 0035620927700
Email: office@ferratumbank.ro
Adresa: ST Business Center 120, The Strand, Gzira, GZR, 1027, Malta

Categorii disponibile in Ferratum

  • Servicii financiare

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

CaskBack 10Lei pentru fiecare credit luat de catre un client aflat in baza de date
CaskBack 45Lei pentru fiecare credit luat de catre un client nou Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

AXI Card logo aplica la credit nevoi personale, cu card atasat, imprumut rapid si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
IQ Option logo cumpara cumparare crypto tranzactionare actiuni forex si castiga bani online
Cashback 17.5%
CuraDebt logo cumpara decontarea datoriilor, scutirea datoriei gestionarea si castiga bani online
Cashback 80 Lei
Nibble Finance logo investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung si castiga bani online
Cashback 0.7%

Recenzii si pareri Ferratum

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide