CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii

Oferta inactiva - Fiddmark cashback - cumpara card de cadouri servicii si oferte cu discount si castiga bani

Fiddmark logo cumpara card de cadouri servicii si oferte cu discount si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Fiddmark

Cashback cu Fiddmark castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de card de cadouri servicii si oferte cu discount inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Rentalcars cashback - cumpara inchiriere masina, rent a car, inchirieri auto si castiga bani online
Cashback 3%
CreditPrime cashback - cumpara imprumuturi, credite online cu dobanda 0 si castiga bani online
Cashback 22.5 Lei
Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 17.5%
Facturis logo - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
2Performant logo - participa in programul de marketing afiliat, promovare magazine si castiga bani online
Cashback 50 Eur

Card de cadouri servicii si oferte cu discount

Fiddmark este cel mai nou si mai ambitios instrument de motivare pentru salariatii din Romania (ca intentie principala), constand intr-un card de reduceri ce ofera acces timp de 12 luni la o paleta foarte variata de bunuri si servicii cu discount, aflata in continua expansiune.
Cardul Fiddmark poate fi privit ca un mijloc personal de crestere a puterii de cumparare sau ca un instrument de motivare pentru salariati, alaturi de bonuri de masa, tichete de vacanta, asigurari medicale si alte beneficii pe care companiile le mai ofera.

Discount servicii Bucuresti


Dasada Remodelling Bucuresti, 30% Discount la abonamente si pachete de remodelare corporala. Reducerea nu se cumuleaza cu alte discounturi oferite de partener in regim propriu. Discount card reduceri Fiddmark: 10% discount pentru serviciile de curatare canapele, saltele si mochete Zuli - Servicii profesionale de curatare. Time for EMS - Sala de fitness cu Electrostimulare, 10% discount pentru abonamente de 16 sau 24 sedinte antrenament EMS. First Rent a Car Bucuresti, 10% discount la inchirierea auto. Academia Moto Bucuresti, 100 lei discount la taxa de scolarizare pentru categoriile A, A1 si A2. Lista de preturi la care se aplica discountul poate fi consultata pe site-ul Academia Moto.

Discount servicii Timisoara


Lumanari cu stil Timisoara, 12% discount la achizitiile din magazinul online lumanaricustil.ro, lumanari cu arome de vin sau cu arome de prajituri.

Prezentare card Fiddmark


Ne dorim sa beneficiati de reduceri in orasul in care locuiti, la rude si la prieteni in alte orase, in concedii la munte si la mare si chiar si atunci cand mergeti in strainatate. Vom continua sa tinem acest ritm, astfel incat, cardul Fiddmark pe care il aveti fiecare dintre voi in buzunar sa va ofere tot mai multe oportunitati si sa valoreze tot mai mult in orice moment. Utilizatorii de carduri Fiddmark - sunt cei care castiga prin cresterea puterii de cumparare.

Fiddmark pentru angajatori


Societatea noastra vine in ajutorul companiilor angajatoare, oferindu-le posibilitatea de a include Cardul Fiddmark in pachetul salarial, ca instrument de motivare pentru angajati. Economisesti astfel sume importante intr-un an, de la cateva sute la 2-3 mii de lei sau chiar mai mult, in functie de cat de des utilizezi cardul si de valoarea bunurilor / serviciilor pe care le achizitionezi. Tichetele de vacanta, tichetele de cadouri, vouchere sau diverse atentii de sarbatori - toate acestea pot ajunge la costuri impresionante.

De ce sa devii partener Fiddmark?


Parteneriatul cu noi consta intr-un acord prin care stabilim o serie de preturi reduse si alte beneficii sau oferte speciale, pe care sa le acorzi exclusiv utilizatorilor de carduri Fiddmark. Fiecare partener Fiddmark primeste gratuit propriul sau card, pentru a putea accesa reducerile tuturor celorlalti parteneri din retea.
Promovare in social media, pe paginile noastre dar si in diverse grupuri care accepta promovarea afacerilor, prin rotatie, ori de cite ori este posibil. Promovare pe materialele noastre tiparite, prin rotatie, ori de cate ori este posibil.
Studiem lista ta de preturi. Stabilim impreuna reducerile. Posesorii Fiddmark de carduri incep sa cumpere de la tine.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Fiddmark cashback - cumpara card de cadouri servicii si oferte cu discount si castiga bani online

Categorii disponibile in Fiddmark

  • Servicii
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Namecheap logo cumpara hosting domenii web email wordpress, gazduire VPS si castiga bani online
Cashback 6.425%
tsoHost logo cumpara gazduire web, servere VPS si dedicate gazduire WordPress si castiga bani online
Cashback 5%
Media Temple logo cumpara gazduire web wordpress shared VPS administrare AWS si castiga bani online
Cashback 5%
Job Done logo cumpara servicii web design, internet marketing, web development si castiga bani online
Cashback 5%
Fever UP logo cumpara bilete concerte, spectacole, teatru, evenimente, festivaluri si castiga bani online
Cashback 3%

Recenzii si pareri Fiddmark

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide