CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii financiare

Oferta inactiva - Finzoom cashback - aplica la comparator de credite bancare online si castiga bani

Finzoom cashback - aplica la comparator de credite bancare online si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Finzoom

Cashback cu Finzoom castiga bani online la toate inregistrarile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la aplicarea la comparator de credite bancare online

Alte magazine recomandate

Castiga bani la creditele Viva credit dezvolta o retea de afiliere
Cashback 20 Lei
provident.ro cashback - castiga bani la toate imprumuturile obtinute
Cashback 10 Lei
CreditFix logo - aplica pentru un credit rapid online, pe termen scurt, nebancare si castiga bani online
Cashback 15 lei
Nibble Finance logo investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung si castiga bani online
Cashback 0.16 Lei

Comparator de credite bancare online

FinZoom.ro compara toate produsele institutiilor bancare si nebancare din Romania (credite, carduri, depozite, conturi, leasing, fonduri de investitii si de pensii, asigurari RCA).
FinZoom.ro aniverseaza in 2017 implinirea a 11 ani de informare si educare a consumatorilor romani de produse si servicii financiare. Misiunea FinZoom este de a imputernici milioane de consumatori sa ia decizii bine informate cu privire la finantele lor personale, decizii responsabile la achizitionarea de produse financiare.
Compara peste 1573 de produse de la peste 86 de institutii
Misiunea FinZoom este de a imputernici milioane de consumatori sa ia decizii bine informate cu privire la finantele lor personale, decizii responsabile la achizitionarea de produse financiare.
In toti acesti ani Analistii FinZoom.ro s-au implicat, alaturi de presa financiar-bancara, in buna informare a tuturor romanilor.
FinZoom.ro a deschis o noua linie de business: realizarea de studii de piata (cumuland baza de date FinZoom si istoricul acesteia de 9 ani) si sondaje de opinie online (sistem integrat de realizare a sondajului, rularea acestuia si agregarea datelor in timp real). Ultimele sondaje de opinie realizate au cumulat fiecare raspunsuri de la peste 1.300 repondenti
FinZoom.ro este castigatorul pentru doi ani consecutivi al Premiului Internetics pentru Cel mai Bun Site de Servicii Financiare (fiind si singurul site din nisa comparatoarelor financiar-bancare care a obtinut pana in prezent acest premiu in cadrul competitiei Internetics).

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Finzoom cashback - aplica la comparator de credite bancare online si castiga bani online

Categorii disponibile in Finzoom

  • Servicii financiare

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Cashback este de 2.5 RON / lead online unic pentru fiecare banca in parte (formular completat pe site de catre persoana care aplica la credit; lead-ul este unic daca are CNP valid, poate fi contactat - telefon si/sau e-mail si este interesata sa ia un credit) Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide