CashBack > Servicii

FiscalOnline cashback - cumpara solitii fiscale, case de marcat, sisteme POS si castiga bani

FiscalOnline cashback - cumpara solitii fiscale, case de marcat, sisteme POS si castiga bani online
Primesti 3.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


FiscalOnline

Cashback cu FiscalOnline castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de solitii fiscale, case de marcat, sisteme POS inapoiem o parte din bani

Solitii fiscale, case de marcat, sisteme POS

FiscalOnline.ro ofera solutii fiscale complete pentru orice companie sau buget!
In portofoliul nostru de produse se afla astazi o gama variata de case de marcat, cantare electronice, imprimante fiscale, imprimante termice, sisteme POS all-in-one, cititoare coduri de bare, masini de numarat bani, solutii software, aplicatii pentru dispozitive mobile, marcatoare de pret, consumabile-role de hartie si multe altele.
Suntem distribuitori acreditati pe partea de aparatura fiscala si non-fiscala, iar gama de produse din portofoliul societatii noastre include parteneriate stabilite cu prestigiosi furnizori externi de echipamente POS, precum: Zebex – Taiwan, Zebra Technologies – S.U.A., Datecs – Bulgaria, Custom – Italia, Tysso – Taiwan, etc.
Program de facturare si gestiune ExpertAccounts de la FiscalOnline, sistemul ERP ExpertAccounts este structurat pe module specializate pentru fiecare tip de business, nucleul sistemului fiind pachetul de baza compus din Contabilitate, Gestiune stocuri, Salarizare. La utilizarea oricarui modul, ai inclus pachetul de baza, gratuit.
Program de facturare si gestiune SmartBill CLOUD, iti permite sa gestionezi, sa urmaresti sau sa analizezi principalele tranzactii realizate, care vor fi insotite de documente justificative corecte si complete.
Freya Restaurant este un software complet pentru administrarea rapida si fara erori a restaurantelor, barurilor, cluburilor, cafenelelor, cantinelor, fast-food-urilor, ceainariilor, pizzeriilor si a altor unitati de servire din domeniul ospitalier.
Programul Freya Hotel de la FiscalOnline administreaza activitatea unitatilor de cazare legata de rezervari, cazari si facturare.
Contract de service pentru masini de numarat bancnote cu urmatoarele beneficii: 1 deplasare / luna la sediul clientului; o operatiune de curatare si intretinere in fiecare luna la sediul clientului; interventii in maxim 2 ore (pentru mun. Oradea), maxim 48 ore (restul) pentru remedierea defectiunilor aparute; deplasari promte la sediul clientului.
Pentru o activitate fara intreruperi produse de casa de marcat, va oferim un contract de service ce cuprinde un pachet complet de beneficii: 15 deplasari incluse la sediul clientului intr-un an. Termenul de interventie este de maxim 24 de ore; dDeplasari promte la sediul clientului; prioritate in solutionarea solicitarilor; reparatiile se fac la sediul clientului atunci cand este posibil; manopera gratuita pentru programarea aparatelor si reparatii.
Sistem complet pentru case de schimb valutar de pe FiscalOnline, cu acest sistem beneficiati de vanzare rapida, schimbare valutara rapida cu ajutorul programului Speed Transfer Exchange. La achizitionarea acestui sistem beneficiati gratuit de conectarea componentelor si instruirea operatorilor.
Sisteme pentru localuri, restaurante, cafenele Varianta REGINA online la FiscalOnline, sistemul include componentele: Casa de marcat INCOTEX SUCCES M; Sistem Touchscreen Tysso POS-1000-B sau similar; Sertar de bani Tysso PCD428 sau similar; Cititor coduri de bare Tysso KS-380MR sau similar; Imprimanta termica Tysso PRP-250; Program de facturare si gestiune Micro-ERP Professional;
Sistemele POS (cu touch-screen) comercializate pe FiscalOnline sunt folosite in industria hoteliera, baruri, cafenele, restaurante (HORECA) dar si in retail (supermarketuri, magazine). Acestea sunt sisteme compacte (de obicei fanless) cu monitoare touch-screen integrate de diferite dimensiuni: 10", 15", 17", 19" sau 21".

Alte magazine recomandate

Profitshare cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 100 Lei
Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
Daedalus Online cashback - inscriete pentru realizarea de sondaje online pentru firme si castiga bani online
Cashback 0.7 Lei
2Performant cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 0.05 Eur
Conectoo cashback - cumpara solutie completa de email marketing, newsletters si castiga bani online
Cashback 7.5%

FiscalOnline cashback - cumpara solitii fiscale, case de marcat, sisteme POS si castiga bani online

Categorii disponibile in FiscalOnline

  • Servicii
  • Software
Acest site foloseste cookieInchide