CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Primesti pana la 14 Lei cash back

(suma de bani in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Fiverr

Cashback cu Fiverr castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de web design grafica video animatie programare SEO inapoiem o parte din bani

Web design grafica video animatie programare SEO

Fiverr este cel mai mare marketplace din lume pentru servicii incepand cu 5 dolari. Fiverr PRO este un loc pentru servicii digitale, creative si profesionale, oferind un magazin unic pentru milioane de servicii digitale. Le permite antreprenorilor si proprietarilor de afaceri sa isi imbunatateasca afacerea, sa ramana la buget si sa finalizeze lucrurile intr-un singur clic.
Lucreaza cu talente verificate, exceptionale, selectate manual pentru o calitate si servicii exceptionale.

Servicii grafica si design

Serviciile Fiverr web design implica tot ceea ce se refera la proiectarea si functionarea site-urilor web. inglobeaza o gama larga de elemente, de la designul grafic si interfata la experienta utilizatorului, pana la elemente tehnice din partea de sus. Design-ul logo-ului necesita abilitati avansate pe care le au doar designerii de logo profesionisti. Un design infografic bun transmite in mod clar si eficient informatiile dorite. De asemenea, este placut sa te uiti, sa atraga atentia si sa fii creativ. Proiectarea prezentarii atinge fiecare parte a unei prezentari, de la introducere pana la diapozitivul final.

Servicii Fiverr Digital Marketing

SEO Fiverr inseamna optimizarea motorului de cautare si este o parte cruciala a strategiei dvs. generale online. Este vorba despre imbunatatirea vizibilitatii online, prin obtinerea unor clasamente inalte la rezultatele cautarii Google si prin atragerea traficului de cautare organica. Pentru a creste cu succes un social media in continuare, trebuie sa va asigurati ca profilul dvs. de social media sa fie configurat corect. Aceasta inseamna sa obtineti o fotografie profesionala si o imagine de coperta care se refera la afacerea dvs. Prin achizitionarea de servicii de marketing SEM pentru motoarele de cautare, proprietarii de afaceri cresc traficul relevant catre site-ul lor web printr-o pagina de destinatie. In timp, aceasta are ca rezultat mai multe oportunitati si vanzari, ajutand intreprinderile sa aiba mai mult succes.

Servicii de productie video si animatie

Multi prefera sa vizioneze videoclipuri scurte decat sa citeasca text mai lung. Whiteboard Fiverr si alte tipuri de videoclipuri explicative profita de aceasta preferinta. Povestire si editare folosind grafica video, audio, culoare, miscare pentru a crea reclame dinamice care creeaza constientizarea brandului si genereaza vanzari pentru afacerea dvs. Anunturile video scurte sunt de obicei intre 5 si 60 de secunde, majoritatea fiind de 30 de secunde sau mai putin. Cu cat este mai scurta cu atat mai bine, cu cat atentia este la un pret premium pe fiecare platforma.

Servicii programare

Exista o multime de sarcini si proiecte potentiale pentru care ar putea fi necesar sa va inscrieti la servicii Fiverr programare si dezvoltare web. De exemplu, puteti utiliza servicii de dezvoltare web pentru a dezvolta un instrument online, pentru a crea un widget unic, cu o functionalitate specifica pentru site-ul dvs. web, pentru a remedia o eroare sau pentru a automatiza o sarcina pe care o petreceti mult timp manual. Exista o multitudine de platforme de comert electronic din care sa aleaga, insa cele mai comune sunt Shopify, Woocommerce si Magento. Stim cu exactitate cum sa va transformati ideea intr-un design si apoi intr-o aplicatie scalabila pentru afacerea dvs., care va va ajuta sa cresteti, sa maximizati cifra de afaceri si sa cresteti satisfactia clientilor.

Servicii profesionale traducere si scriere articole

Orice continut optimizat pentru cautare va include termeni de cautare pe care oamenii ii cauta pentru a-i ajuta sa gaseasca acel continut. Postarile de pe blog erau pe scurt piese scrise, deseori bazate pe opinia scriitorului. Articolele erau piese mai lungi, bazate pe cercetari si interviuri. Daca afacerea dvs. se adreseaza clientilor care vorbesc alte limbi, este necesar sa gasiti servicii de traducere profesioniste Fiverr PRO de calitate cu care sa lucreze. Continutul site-ului web este important, deoarece va ajuta sa atrageti clienti potentiali catre paginile dvs. web prin optimizarea motoarelor de cautare (SEO). O descriere a paginii de produs este un tip de copie de marketing care ar trebui sa reflecte tonul de voce al marcii tale. Descrie ce este un produs si de ce merita sa il cumparati.

Servicii de editare audio si voce

Un actor vocal profesionist Fiverr va va putea oferi indrumari despre cum sa procedati cel mai bine cu transmiterea vocii. Amestecati si stapaniti melodia folosind o combinatie de unelte digitale si analogice si puteti accepta si furniza orice tip de fisier, rata de esantion si adancimea bitilor.

Locatie: Israel

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%
Avast cashback - cumpara licente antivirus, internet security, VPN, backup si castiga bani online
Cashback 7.5%
Eset cashback - cumpara nod32 antivirus windows desktop server antimalware si castiga bani online
Cashback 7.5%

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online

Categorii disponibile in Fiverr

 • Software
 • Servicii

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Se primeste comisioane pentru: 1 client nou in valoare de 30 Lei; 2 pentru prima cumparatura indiferent de suma achizitiei.
Valoarea comisionului implicit pentru prima cumparatura este de 30 Lei.

Exista o structura varaibila pentru prima achizitie:
 • Servii Fiverr PRO - 300 LEI
 • Whiteboard & Explainer Videos - 100 LEI
 • Animated Characters & Modeling - 80 LEI
 • Research & Summaries - 80 LEI
 • Website Builders & CMS - 80 LEI
 • Lyric & Music Videos - 60 LEI
 • 3D & 2D Models - 60 LEI
 • Presentation Design - 60 LEI
 • Online Private Lessons - 60 LEI
 • Web & Mobile Design - 60 LEI
 • WordPress - 50 LEI
 • Local Listings - 50 LEI
 • Ecommerce - 50 LEI
 • Creative Writing - 50 LEI
 • Web Programming - 50 LEI
 • Spokespersons & Testimonials - 50 LEI
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Stailer logo cumpara programare online saloane coafura cosmetica masaj si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
VyprVPN logo cumpara VPN securizat, striming criptat, ascundere IP si castiga bani online
Cashback 90 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
Acest site foloseste cookieInchide