CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii financiare

Oferta inactiva - Folio cashback - cumpara investitii active pe termen lung sau scurt si castiga bani

Folio logo cumpara investitii active pe termen lung sau scurt si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Folio

Cashback cu Folio castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de investitii active pe termen lung sau scurt inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Castiga bani la creditele Viva credit dezvolta o retea de afiliere
Cashback 20 Lei
provident.ro cashback - castiga bani la toate imprumuturile obtinute
Cashback 10 Lei
Hora Credit cashback - cumpara oferte credite online, imprumut 0% dobanda si castiga bani online
Cashback 7.5 Lei
CreditFix logo - aplica pentru un credit rapid online, pe termen scurt, nebancare si castiga bani online
Cashback 15 lei
Credius.ro cashback - castiga bani online la cereri de credit
Cashback 75 Lei

Investitii active pe termen lung sau scurt

FOLIO este un instrument care face foarte bine doua lucruri. Ajuta oamenii sa iti gestioneze activele si investitiile si sa le aloce ca profesionistii. Ajuta oamenii sa-si modeleze si sa-si testeze stresul finantelor
Toate acestea pentru mai putin decat costul Netflix in fiecare luna, FOLIO ofera o platforma software usor de utilizat cu preturi live, tablouri de bord, compararea activelor si metodologii de la lideri din industrie precum Ray Dalio, Gretchen Tai, David Swensen, Jack Bogle si permite utilizatorului pentru a-si construi platforma folosind aceste metodologii.

Ce face FOLIO?


Va ajutam sa vizualizati, sa urmariti si sa va gestionati portofoliul de investitii pe mai multe clase de active si sa urmati o strategie de alocare a activelor. Va oferim instrumentele pentru a va ajuta sa va comparati portofoliul cu o strategie dorita sau cu un Professional Investment si sa va gestionati alocarea activelor in mod regulat.

Manager de finante personale


Gestioneaza-ti simplu si rapid finantele personale. Include declaratia de venituri si cheltuieli lunare, precum si un bilant cu active si datorii. Dupa cum se vede in cartea Bogat tata sarac tata de Robert T. Kiyosaki. Recuperati-va controlul asupra finantelor si inscrieti-va acum pentru mai putin decat pretul Netflix in fiecare luna.

Alocarea activelor si gestionarea portofoliului


Investitorii petrec ore in fiecare luna monitorizandu-ti portofoliile folosind Excel si importand cele mai noi preturi din mai multe conturi de investitii si tranzactionare. FOLIO rezolva greutati mari pentru tine. Include preturi live pentru actiunile SUA si criptovalute. Combinati active precum proprietati de inchiriere si investitii Angel cu actiunile si marfurile dvs. traditionale pentru o imagine completa a portofoliului dvs. intr-un singur loc. Echilibrati-va cu usurinta portofoliul cu obiectivele predefinite pe care vi le stabiliti sau alegeti un profesionist de investitii pentru a va compara propriul portofoliu.

De ce am inceput FOLIO?


Prea des ne gasim pierzand timpul in foi de calcul sau folosind calculatoare pentru a incerca sa intelegem finantele noastre in fiecare luna. Daca investiti in active, fie ca sunt actiuni, marfuri, criptomonede, proprietati sau alte clase de active, atunci FOLIO este pentru dvs. Pentru mai putin decat abonamentul dvs. Netflix, puteti obtine acces la un tracker de portofoliu combinat, raportarea alocarii activelor si managerul financiar. Urmarire usoara in timp real a situatiei dvs. financiare intr-un singur loc.
FOLIO ofera utilizatorilor nostri libertate financiara. Fie ca este timpul inapoi pentru a petrece cu familiile lor, controlul fondurilor de pensionare sau fundatia pentru a-si urmari visurile.

Ce este Alocarea activelor si de ce este importanta atunci cand va gestionati portofoliul?


Principalul avantaj adus de Alocarea activelor este faptul ca va permite sa identificati modul corect de a investi pentru dvs. Nu toate investitiile vor functiona pentru fiecare persoana. Alocarea activelor dvs. pentru anumite investitii si crearea portofoliului de investitii potrivit care functioneaza pentru dvs. este foarte importanta.
Cercetarea este esentiala aici, nu puteti investi bani fara sa stiti tipul de rentabilitate la care va puteti astepta. Apoi, exista si faptul ca puteti intalni si o multitudine de riscuri. Pur si simplu, vrei cu adevarat sa stii in ce te afli si in ce provocari pot aparea.
Este foarte important sa invatati cum sa investiti si cum sa gestionati investitiile Folio cu intelepciune daca doriti o securitate financiara viitoare. Aici intra in joc Alocarea activelor. Aceasta strategie de investitii este conceputa de la inceput cu ideea de a echilibra riscul si recompensa prin impartirea activelor portofoliului pe baza orizontului investitional, tolerantei la risc si obiectivelor personale.

Locatie: Anglia

Interfata: engleza

Moneda: EUR


Folio cashback - cumpara investitii active pe termen lung sau scurt si castiga bani online

Categorii disponibile in Folio

  • Servicii financiare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Euro tax logo cumpara recuperare taxe returnare primire alocatie Germania Austria si castiga bani online
Cashback 14.25 Lei
CuraDebt logo cumpara decontarea datoriilor, scutirea datoriei gestionarea si castiga bani online
Cashback 80 Lei
Nibble Finance logo investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung si castiga bani online
Cashback 0.7%
Acest site foloseste cookieInchide