CashBack > Cadouri

FotoColaj cashback - cumpara albume foto, tabloruri canvas, fotocarti si castiga bani

FotoColaj cashback - cumpara albume foto, tabloruri canvas, fotocarti si castiga bani online
Primesti 15% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


FotoColaj

Cashback cu FotoColaj castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de albume foto, tabloruri canvas, fotocarti inapoiem o parte din bani

Albume foto, tabloruri canvas, fotocarti

Amintirile de familie, calatorii, botezul, primul an din viata, evenimentele scolare si taberele, povestile de dragoste, logodna, nunta, trash the dress, momentele pretioase in familie de sarbatori, locul acestor amintiri este in albumele Fotocolaj. Impreun dam valoare miilor de fotografii pe care le facem zi de zi si rareori mai revenim asupra lor, amintirile si emotiile merita retraite. Produsele fotocolaj sunt foarte simplu de gestionat pentru afiliere si promovare, calitatea e premium, pe hartie foto si aplicatie imbunatateste orice fotografii, inclusive cele mai vechi scanate sau facute cu telefonul.
Produsele pe care le promovam sunt:

  • Album foto Instagram (15x15 cm)
  • Album foto 15x20 cm landscape
  • Album foto 20x20 cm
  • Album A4 landscape/portret
  • Album foto 30x30 cm
  • Tablou Canvas pentru 3 dimensiuni

Copertile sunt tari hardcover si sunt toate imprimate pe hartie foto online la FotoColaj, cu pagini cartonate, astfel incat s ava bucurati de ele si acum si peste 10 ani.
Alegeti dimensiunile si categoria albumului foto carte dorit. Incarcati fotografiile, folositi optiunea de design automat sau creati propriul design pentru paginile albumului foto. Adaugati text si culori, iar in doar 5-6 zile lucratoare de la plasarea comenzii, albumul foto carte creat, ajunge la tine.
Album Foto Botez, Album foto nunta, Album Foto Aniversare, Portofoliu hairstylist, Album Foto Calatorii, Albume foto Copii, Album Foto Colegi, aranjeaza-l prin design automat sau creeaza propriul design.
Calendar de perete, Calendar de birou 20cm x 15cm, Calendarul calatoriilor 30cm x 30cm,
Creaza Rapid Propriul Album FotoCarte Online cu Fotocolaj.
Tabloul canvas portret are posibilitatea sa fie imprimat rapid. Poate fi realizat dintr-un colaj de mai multe fotografii dar si cu o singura fotografie. Este perfect pentru decoratiuni interioare si poate fi cadoul ideal.
Fie ca va place Craciunul sau va place sa pastrati senzatia de sarbatoare tot timpul anuluI noi venim cu o propunere: cel mai cool brad e cel personalizat cu amintirile voastre! Zis si facut, setul de 10 fotografii vine insotit de o ghirlanda cu luminite.
Imprimare pe hartie foto premium care pastreaza calitatea pozelor. Pagini si coperti cartonate pentru ca sa va bucurati de aminitiri si acum si peste 10 ani.
Portofoliul de hairstylist pe FotoColaj, este un album foto care cuprinde 16 pagini cartonate, in formatul standard, ce redau pozele in culori clare, vibrante, si permite adaugarea de 30 pana la 40 de imagini ce reflecta talentul si abordarea creativa in realizarea de look-uri si coafuri.
Album cu hartie foto premium: alege 30-40 de fotografii, incarca-le in aplicatie, aranjeaza-l prin design automat sau creeaza propriul design, adauga text, optional adauga stickers sau fundal, lanseaza comanda.
Albume Foto Online Personalizate si Fotocarti - Fotocolaj Albume Foto Premium Rapid.
Personalizare albume foto, calendare, invitatii, meniuri.
Am creat si alte produse personalizate pe langa fotocarti, care sunt tare adorate de clientii nostri precum; canvasurile, termosul cu fotografii si decoratiunile foto.

Alte magazine recomandate

Floria cashback - cumpara flori si castiga bani online
Cashback 6%
Feng Shui 4Life cashback - cumpara produse si cadouri feng shui si castiga bani online
Cashback 7.5%
IdeaPlaza cashback - cumpara cadouri, idei de cadouri personalizate si castiga bani online
Cashback 5%
Carnaval24 cashback - cumpara costume tematice sau rochii pentru carnaval si castiga bani online
Cashback 5%
Cadouri inedite cashback - cumpara cadouri haioase obiecte decorative si castiga bani online
Cashback 5%

FotoColaj cashback - cumpara albume foto, tabloruri canvas, fotocarti si castiga bani online

Categorii disponibile in FotoColaj

  • Cadouri
Acest site foloseste cookieInchide