CashBack > Carti muzica si filme

Oferta inactiva - Giving cashback - cumpara carti crestine, carti pentru copii si castiga bani

Giving cashback - cumpara carti crestine, carti pentru copii si castiga bani online
Oferta inactiva

Giving

Cashback cu Giving castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti crestine, carti pentru copii inapoiem o parte din bani

Carti crestine, carti pentru copii

Giving.ro este singura librarie online din Romania care doneaza 10% din pretul fiecarei carti vandute.
Banii donati merg catre Asociatiile Umanitare partenere: Asociatia daruieste Aripi, Asociatia Daruieste Viata, Asociatia Pro Tomis.
Dorim sa crestem numarul asociatilor implicandu-ne la indeplinirea si a altor proiecte.
In libraria Giving online puteti gasi o gama variata de carti.
Binecuvantati-va copiii de Jack Hayford, tatal nostru cel vesnic tanjeste sa-Si binecuvanteze copiii si, in calitate de creator al relatiei parinte-copil, El stie cum sa ne ofere cele mai de pret daruri. Cartea Binecuvantati-va copiii vorbeste despre multe dintre modurile unice in care Dumnezeu ne face parte de bunavointa Sa.
Castigarea celor pierduti de Colin Dye la Giving, Dumnezeu ne-a incredintat o misiune arzatoare: aceea de a vesti mesajul sau de iertare totala in cuvinte pe care oamenii sa le poata intelege, de a demonstra puterea Sa plina de compasiune in fapte pe care oamenii sa le poata vedea si de a intrupa Evanghelia Sa datatoare de viata prin vieti care sa arate sfintenia Sa.
Darul profetiei de Jack Deere, simplu de spus, greu de facut. Si acesta este unul dintre motivele pentru care Dumnezeu ne trimite profetii Lui, sa ne cheme inapoi la Persoana glorioasa care sta la dreapta Tatalui, indelung rabdatoare si dorind sa fie tot mai aproape de tine si de mine, in timp ce conduce lumea prin puterea Cuvantului Sau.
Pasari cantatoare de pe la noi - Cartonase, Colectia Sa cunoastem lumea impreuna! este destinata prescolarilor si elevilor claselor primare. Autor, conceptie si selectarea imaginilor: Silvia Ursache.
Cei mai ciudati dinozauri online la Giving, un set de fise cartonate cu imagini fotografice color si texte enciclopedice pentru copiii de gradinita si cei din scoala primara. Acest set contine 16 cartonase cu imagini color si texte informative.
Pui de animale salbatice, contine poezii si mici texte cognitive pe intelesul celor mici. Este interactiva si il ajuta pe copil sa participe la procesul instruirii.
Flori de gradina - Cartonase pe Giving, este destinata prescolarilor si elevilor claselor primare.
Vindecarea familiei lui Avram, aceasta este o carte despre castigarea musulmanilor pentru Hristos. Este despre vindecare pentru familia destramata a lui Avraam. Este o carte care sa ii ajute pe slujitorii crestini sa invete cum sa lucreze cu fiii si fiicele lui Ismael, carora li s-a dat acest nume deoarece Mahomed si urmasii lui au ales sa se identifice cu familia lui Avraam pe linia lui Agar si Ismael.
Surprins de puterea duhului, acesta este cel mai convingator raspuns pe care l-am citit vreodata la obiectiile celor care spun ca darurile supranaturale, precum vindecarea si profetia, nu mai sunt active astazi. Aceasta carte este solid ancorata in Biblie si scrisa de un talentat interpret al Scripturii care cunoaste din interior obiectiile oponentilor.
Siguranta mantuirii crestinului de Bernard Koerselman de pe Giving, mai intai, dupa cum sugereaza si titlul, va arata de ce este nevoie pentru ca un crestin sa aiba siguranta mantuirii. In cursul acestui demers isi va atinge cel de-al doilea scop, si anume acela de a reitera ce anume cere Dumnezeu pentru obtinerea mantuirii. Al treilea obiectiv urmareste sa va atraga atentia cu privire la amagirea, la invataturile si la doctrinele false care pot sa va dea nu numai o siguranta falsa a mantuirii, ci care va pot lipsi de mantuire, daca le veti urma.

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
Books Express cashback - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%
Carti Okian cashback - cumpara carti si castiga bani online
Cashback 4%

Giving cashback - cumpara carti crestine, carti pentru copii si castiga bani online

Categorii disponibile in Giving

  • Carti muzica si filme
Acest site foloseste cookieInchide