CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

GlacialPure cashback - cumpara filtre apa frigorifice gheata, aer frigider si castiga bani

GlacialPure logo cumpara filtre apa frigorifice gheata, aer frigider si castiga bani online
Primesti 10% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


GlacialPure

Cashback cu GlacialPure castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de filtre apa frigorifice gheata, aer frigider inapoiem o parte din bani

Filtre apa frigorifice gheata, aer frigider

GlacialPure este unul dintre producatorii de top pentru filtrele de apa frigorifice. Avem mai mult de 30 de tipuri de filtre de apa, toate au fost testate si certificate de IAPMO la NSF / ANSI 42 si 53 (Sistem) pentru conformitate cu plumb si sunt certificate pentru siguranta materialelor, integritatea structurala si performanta sistemului. Avem 6 linii de productie, iar capacitatea noastra zilnica este de 15000 buc. in fiecare luna producem si vindem peste 350.000 buc filtre de apa de inalta calitate pentru intreaga lume. Clientii Glacial Pure sunt 100% multumiti de produsul nostru si suntem mandri de fiecare filtru pe care l-am realizat. Desi umplerea cu CaCo3 poate reduce costul produsului si creste greutatea, efectul de filtrare nu poate fi garantat. Unul dintre cele mai importante motive pentru care filtrul trebuie sa fie este sa va mentineti sanatatea. Apa pe care o obtineti din frigiderul dvs. strabate multe tuburi pentru a ajunge la filtru. Exista o multime de substante chimice si erori de apa pe care apa le ridica pe drum. Este apoi scos prin filtru inainte de a-l bea in cele din urma.
Certificata de IAPMO R&T, va garantam o apa curata, cu gust proaspat.

Filtre apa frigorifice GlacialPure

3pk Frigidaire EPTWFU01 Refrigerator Water Filter By GlacialPure filtru apa frigider, reduce gustul si mirosul de clor, elimina 97% din plumb si 24 de contaminanti. Apa mai sanatoasa si mai gustoasa este angajamentul filtrului GPE pentru toata lumea. GlacialPure 3Pk Filter 1, EDR1RXD1, W10295370A, fiecare filtru de apa pentru frigider furnizeaza 200 de galoane de apa filtrata si 6 luni filtreaza durata de viata. GlacialPure 3 Pk ULTRAWF, 46-9999, PureSource PS2364646, bea apa filtrata in loc de imbuteliat poate ajuta la reducerea deseurilor de plastic. Peste un an puteti economisi 1.800 de sticle de unica folosinta din depozitele de deseuri si oceanele cu doar 2 filtre de lunga durata.

Filtre de gheata frigidere

GlacialPure 1 PACK ICE2 F2WC9I1 Ice Maker, cartusul filtrant poate controla umiditatea din frigider, prevenind cresterea bacteriilor si lasand miros proaspat. Compatibil cu frigiderele Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, and Amana. Folosind coji de nuca de cocos din Sri Lanka ca materie prima, GPE-005A este foarte eficient pentru a indeparta sedimentele, substantele chimice sau substantele nedorite din apa de la robinet.

GlacialPure Filtre aer frigider

PAULTRA Fridge Air Filter Replacement by AIRx (3-Pack), folosind carbon activat sinterizat, filtrele va ofera apa mai purificata si ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute din frigider. Proces de instalare mai usor - Nu sunt necesare unelte, iar inlocuirea poate fi finalizata in mai putin de 5 minute. Compatible with AIRx Replacement PureAir Ultra II Replacement Air Filter GlacialPure Cartridge (3-Pack), folositi acest fabulos filtru de aer in frigider, eficient la indepartarea mirosurilor neplacute si pastreaza o multime de ingrediente si fructe proaspete, fara excese excesive, facand un gust mai bun de gheata.
GlacialPure Filter compatible with W10311524, Air 1, AP4538127 (3-Pack), filtrul functioneaza cu carbon activat pentru a reimprospata aerul din frigider si pentru a ajuta la eliminarea eficienta a mirosurilor neplacute, inclusiv mirosul de ceapa, usturoi si durian. Filtrul are o viata de viata de sase luni si va fi cu siguranta alternativa dvs. economica.

Locatie: China

Interfata: engleza

Moneda: USD

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
AlecoAir logo - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acaju cashback - cumpara mobilier dormitor living coltare canapele scaune si castiga bani online
Cashback 2.5%

GlacialPure cashback - cumpara filtre apa frigorifice gheata, aer frigider si castiga bani online

Categorii disponibile in GlacialPure

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Vivre logo cumpara mobilier decoratiuni interoare corpuri de iluninat si castiga bani online
Cashback 2.5%
Loft design logo cumpara mobilier Dormitor, Living, Bucatarie, Baie, Copii, Textile si castiga bani online
Cashback 4%
Super preturi logo cumpara articole casa gradina piese auto ingrijire corporala si castiga bani online
Cashback 5%
Carote beton logo cumpara carote diamantate, pompe apa scule electrice motoare si castiga bani online
Cashback 5%
10mall logo cumpara produse bucatarie fitness sport sanatate sterilizare si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide