CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice

GlobalHubb cashback - cumpara lichide tigari electronice e-lichide premium si castiga bani

GlobalHubb cashback - cumpara lichide tigari electronice e-lichide premium si castiga bani online
Primesti 6.25% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


GlobalHubb

Cashback cu GlobalHubb castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de lichide tigari electronice e-lichide premium inapoiem o parte din bani

Lichide tigari electronice e-lichide premium

Cele mai bune tigari electronice si e-lichide tigari electronice din Romaniape Globalhubb. Descopera tigarile electronice si consumabilele premium, MADE IN UK! Accesorii, hardware, moduri, DIY, pachete pentru incepatori, consiliere.totul despre vaping online si in peste 40 de locatii in toata Romania.
Suntem producatorii propriilor game de e-lichide MADE IN UK, cu care ne mandrim si in care avem deplina incredere. Toate produsele noastre sunt produse in cele mai bune conditii, doar din ingrediente de calitate, si suntem in conformitate cu normele impuse TPD/ECID. Ne respectam clientii si le suntem recunoscatori pentru orice feedback. Retetele noastre sunt create cu ajutorul lor, in functie de preferinte si gusturi.

Lichide tigari electronice fara nicotina - e-lichide Globalhubb

TOBAKKA Rolling Tobacco, este binecunoscut pentru amestecul de arome de tutun distincte si originale cu note subtile de caramel si vanilie. TROPIX – Watermelon Raspberry, potoleste-ti setea cu un fizzy de pepene rosu revigorant si note subtile de zmeura. Lychee and Raspberry, e-lichidele premium Global Hubb sunt produse in unitatile noastre certificate cu ISO9001 din Marea Britanie, folosind baze aromatice premium. TOBAKKA Oriental, este facut dintr-un amestec unic si special de arome cu tutun. Prezinta note dulci si usor aromate la inhalare, finalitatea gustului la exhalare fiind similara tutunului tare si sec.

Lichide cu nicotina tigari electronice

TLR – Havana, aroma de tutun Havana de la Global Hubb, e-lichid premium din Marea Britanie destinat folosirii in tigari electronice. TLR – Rolling Tobacco, lichidele care contin nicotina se conformeaza regulamentului TPD si sunt inregistrate in Uniunea Europeana. TLR – Double Menthol, lichidele noastre sunt testate in laboratoare clasate farmaceutic si se conformeaza cu toate legislatiile in vigoare. TLR – Black Cherry, ingrediente: 50% VG (Glicerina Vegetala) si 50% PG (Propilen Glicol), Arome. TLR – Coffee, Nicotine 0mg, 3mg, 6mg, 12mg, 18mg.

Moduri atomixoare, baterii

Aspire Puxos Box Mod, Dispozitiv compact si usor (compatibil cu acumulatori de tip 21700/20700/18650) pe GlobalHubb. Kit Aspire Zelos 50W, poate folosi orice rezistenta din seria Nautilus, atomizor cu reincarcare facila si rapida, control al fluxului de aer, capacitate rezervor: 2 ml. Atomizator SMOK TFV12 Baby Prince Subohm, capul superior nou conceput are un mecanism patentat de blocare, apasati pur si simplu acest buton, apoi puteti deschide capacul. Nite-Core Battery Charger x4 online la Global Hubb, monitor de informatii pentru fiecare acumulator care este la incarcat. Aspire Nautilus AIO Pod Kit, alimentarea cu lichid se face prin partea inferioara a pod-ului (se va detasa pod-ul pentru a face vizibil orificiul de alimentare). Joyetech Exceed D19, 1 x Exceed D19 acumulator, 1 x Exceed D19 atomizor, 1 x Tub de sticla Pyrex, 1 x Rezistenta Ex 0,5ohm DL.

Arome concentrate, baze, sticle, mixere

Banana aroma concentrata pentru tigarile elctronice, 30ml, concentrat aromatic (aroma de banane), destinat folosirii ca ingredient in e-lichid, amestecati un maxim de 15%-25% cu baza PG, VG si nicotina. Blackcurrant, concentrat aromatic (aroma de coacaze negre), destinat folosirii ca ingredient in e-lichid, amestecati un maxim de 15%-25% cu baza PG, VG si nicotina. GLICERINA VEGETALA (VG), baza fara nicotina este destinata realizarii lichidelor pentru tigari electronice in combinatie cu arome. Nite-Core Mixer, a fost conceput pentru amestecarea e-lichidelor destinate vaparii in tigari electronice. Gorilla Bottles 120ml. Nic Salts (saruri de nicotina) de pe GlobalHubb, sunt o forma diferita de nicotina folosita in compozitia e-lichidelor. Multe dintre persoane care vapeaza considera ca este mai satisfacatoare decat nicotina conventionala regasita in majoritatea e-lichidelor comercializate.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Spy Shop logo- cumpara sisteme de supravegheresi castiga bani online
Cashback 0.5%
Atu Tech logo - cumpara camere supraveghere video si castiga bani online
Cashback 2.5%
Badabum cashback - castiga bani online cu produesele IT&C la toate cumparaturile
Cashback 1%
Conectica cashback - cumpara cabluri, adaptoare, retelistica si castiga bani online
Cashback 3%
AVMall logo cumpara echipamente HiFi si Hiend Audio-Video si castiga bani online
Cashback 1.25%

GlobalHubb cashback - cumpara lichide tigari electronice e-lichide premium si castiga bani online

Categorii disponibile in GlobalHubb

  • Electronice
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

DronShop logo cumpara drone DJI, Autel, Parrot, FPV, Osmo si castiga bani online
Cashback 2%
Room alert logo cumpara servere monitorizare temperatura, fum senzori si castiga bani online
Cashback 3%
Robot World logo - cumpara aspiratoare robot piscina masini tuns iarba si castiga bani online
Cashback 1.65%
Mobilab cashback - cumpara Electronice si castiga bani online
Cashback 4%
Robofun cashback - cumpara arduino, raspberry PI, imprimante 3D, roboti si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acest site foloseste cookieInchide