CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Oferta inactiva - GoldenSite cashback - cumpara cursuri video DVD, cursuri format electronic si castiga bani

GoldenSite cashback - cumpara cursuri video DVD, cursuri format electronic si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


GoldenSite

Cashback cu GoldenSite castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cursuri video DVD, cursuri format electronic inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Curs Titi Aur logo cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online
Cashback 4%
ITuniversity cashback - cumpara cursuri video securitare hacking blockchain si castiga bani online
Cashback 15%
Rosetta Stone logo cumpara cursuri limba engleza invata lectii online si castiga bani online
Cashback 5%
Lingoda logo cumpara invata online limbi straine cursuri engleza si castiga bani online
Cashback 120 Lei
Edureka logo cumpara cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java si castiga bani online
Cashback 8%

Cursuri video DVD, cursuri format electronic

Produsele GoldenSite sunt cursuri video pe DVD sau in format electronic cu descarcare directa dupa confirmarea platii. Clientii care au achizitionat cursurile sunt multumiti, dovada sunt recenziile din paginile produselor. Deasemenea clientii au suportul meu garantat oricand.
Ghid practic pentru dezvoltarea afacerii in mediul online, digital Induction este un curs video pe DVD care te ajuta sa-ti creezi propriul site in mediul online. Cursul este impartit in 3 module. Fiecare modul cuprinde o lista de lectii practice in format video. Pentru o insusire mai buna, este recomandat, mai intai o vizualizare completa a cursului, dupa care repetarea pasilor dupa lectiile video. In Modulul 1 vei invata cum sa creezi un site fara cunostinte de programare, tot ce trebuie sa stii, este sa stapanesti calculatorul si internetul. In Modulul 2 vei invata alte servicii auxiliare pe care este neaparat sa le conectezi la site. Si in Modul 3 vei invata cum sa faci un magazin online la fel de simplu, fara cunostinte de programare.
Magazin Online este un curs video pe DVD care se poate vizualiza in browserul oricarui calculator. Cursul este realizat pe un exemplu real de magazin si anume 4scaune.ro. Tot procesul a fost inregistrat in format video de pe desktop cu explicatii audio ale autorului.
Digital Induction de pe GoldenSite este un curs video pe DVD care te ajuta sa-ti creezi propriul site in mediul online. Cursul este impartit in 3 module. Fiecare modul cuprinde o lista de lectii practice in format video. In total de 56 de lectii cu durata de 12 ore 13 minute. Rezolutia video este 1280×720 HD. Cursul se deschide si vizualizeaza in orice browser.
Curs video Optimizare si Performanta Site, primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere la inceputul oricarei afaceri si nu numai, este VaNZAREA. Ca sa ai vanzari, trebuie sa stii exact ce se intampla in site-ul tau.
Adwords Intensiv – Promovare Eficienta in Google Adwords online pe GoldenSite, cursul este creat pe un exemplu real. Veti vedea in timp real cum interactioneaza vizitatorii cu reclama din adwords incepand cu prima zi si cum evolueaza comportamentul in urma optimizarii campaniei adwords. Cea mai buna campanie adwords de pana acum a fost inregistrata de la inceput pana la sfarsit. Timp de 5 zile am verificat si optimizat campania. Va ofer acest curs video care va va ajuta sa obtineti rezultate similare.
Curs format electronic Creare Site Modern pe WordPress de la GoldenSite, site-ul este cel mai bun angajat pentru tine. Nu solicita salariu lunar, nu cere mariri de salariu si cel mai ideal este faptul ca lucreaza pentru tine 24/7. Tot ce trebuie sa faci, este sa te asiguri ca el functioneaza 100% pentru tine. In acest curs, vei invata prin lectii video cum sa iti creezi un site modern & performant, complet functional, fara sa apelezi la programatori scumpi.
Creare Magazin Online pe WordPress cu Woocomerce curs format video DVD de la GoldenSite, daca afacerea ta se bazeaza pe vanzarea produselor fizice/digitale, atunci ai nevoie de un magazin online. WordPress permite astazi prin modulul woocomerce crearea unui magazin online functional, cu care sa iti poti vinde produsele foarte usor. Iti voi explica pas cu pas prin lectiile video, cum sa faci astfel incat sa iti pui toate produsele la vanzare si bineinteles cum sa prelucrezi comenzile.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


GoldenSite cashback - cumpara cursuri video DVD, cursuri format electronic si castiga bani online

Categorii disponibile in GoldenSite

  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Novakid logo cumpara engleza online copii, lectii online engleza si castiga bani online
Cashback 41.6 Lei
Futurelearn logo cumpara cursuri online it programare limbi straine management si castiga bani online
Cashback 16.5%
Mondly logo cumpara aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola si castiga bani online
Cashback 20%
Preply logo cumpara profesori online, invata limba engleza lectii online si castiga bani online
Cashback 27%
Edureka logo cumpara cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java si castiga bani online
Cashback 8%

Recenzii si pareri GoldenSite

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide