CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

HMA VPN HideMyAss cashback - cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani

HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Primesti 18% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


HMA VPN HideMyAss

Cashback cu HMA VPN HideMyAss castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de VPN windows android ios nac linux, web proxy inapoiem o parte din bani

VPN windows android ios nac linux, web proxy

HMA VPN (anterior HideMyAss!) Este un furnizor de retea privata virtuala (VPN) fondat in 2005 in Regatul Unit. Avem peste 910 servere VPN in peste 280 de locatii care acopera peste 190 de tari din intreaga lume - asta este mai mult decat orice alt furnizor VPN.

Ce este VPN?


VPN inseamna Retea privata virtuala. Va permite sa navigati pe web in mod anonim si sigur de oriunde. VPN-urile va protejeaza prin crearea unui tunel criptat care va conecteaza computerul la internet, hotspoturi Wi-Fi si alte retele. Un VPN functioneaza prin criptarea conexiunii la internet si schimba adresa IP (care va identifica dispozitivul) cu alta. Iata cum functioneaza. Un VPN va deschide lumea internetului, pastrandu-va in siguranta, anonim si privat online. Indiferent ce site-uri vizitati, e-mailuri pe care le trimiteti sau primiti sau ce cumparati online, nimic nu poate fi vazut de nimeni.

Toate caracteristicile HMA VPN HideMyAss


Cel mai puternic VPN este acum simplu de utilizat. V5 este cea mai mare reproiectare de pana acum si abia incepem. in calitate de VPN No Log auditat, HMA nu inregistreaza adresa dvs. IP exacta, activitatea dvs. sau chiar exact cat de multe date transmiteti pe serverele noastre - asigurandu-va ca ramaneti complet anonim, chiar si pentru noi, atunci cand utilizati serviciul nostru.
HMA foloseste doar cel mai inalt standard de criptare: AES pe 256 de biti. Pe Windows si Android, il implementam cu protocolul OpenVPN in modul Galois Counter Mode (AES-256-GCM), cu taste RSA de 4096 biti pentru strangeri de mana, autentificate cu SHA256. Pe Mac si iOS, il implementam cu IKEv2 / IPsec, construit deasupra stivei proprii Apple, pentru a asigura cea mai buna compatibilitate.
HMA elimina presupunerile din alegerea celui mai rapid server: folositi Lightning Connect pentru a obtine instantaneu acces la cea mai buna experienta online. Doriti sa va conectati la un anumit loc? HMA poate gasi in continuare automat cel mai rapid server disponibil in acea locatie, deci nu trebuie sa mergeti la vanatoare.

HMA VPN pentru Windows


Accesati continut strain, cum ar fi un local, bucurati-va de emisiunile dvs. preferate si ocoliti cenzura guvernamentala sau la locul de munca a site-urilor precum Facebook, Wikipedia si YouTube. Impiedicati hackerii sa va fure parolele, detaliile bancare sau orice alte date private pe Wi-Fi public. Poate chiar sa va protejeze dispozitivul de site-uri malware, phishing si spam.
automat cel mai rapid server disponibil in acea locatie, deci nu trebuie sa mergeti la vanatoare.

HMA VPN pentru Mac


Clientul VPN personalizat pentru macOS High Sierra, El Capitan, Yosemite si multe altele. Rasfoiti, transmiteti in flux, faceti cumparaturi si traiti-va viata online in mod privat si sigur. Software-ul HMA VPN va functiona pe modelele Macbook, Macbook Air, Macbook Pro, Mac Mini, iMac, iMac Pro si Mac Pro care au cel putin 200 MB de memorie libera si ruleaza: macOS Yosemite (10.10), macOS El Capitan (10.11), macOS Sierra (10.12), macOS High Sierra (10.13), macOS Mojave (10.14).

VPN android


VPN mobil pentru Android Pie, Oreo, Nougat, Marshmallow si Lollipop. Descarcati HMA VPN pentru orice telefon sau tableta Android. Acoperiti pana la 5 dispozitive, inclusiv Windows, Mac, iOS, Android, Linux si routere. Bucurati-va de servere care functioneaza la 20 Gbps, ceea ce ne face unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piata.

Locatie: Anglia

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

HMA VPN HideMyAss cashback - cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online

Categorii disponibile in HMA VPN HideMyAss

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
Wondershare logo cumpara software productie video editare video creare editare pdf si castiga bani online
Cashback 15%
Acest site foloseste cookieInchide