CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Telefonie mobila

Hushed App cashback - cumpara numar de telefon privat pe viata, apeluri anionime si castiga bani

Hushed App logo cumpara numar de telefon privat pe viata, apeluri anionime si castiga bani online
Primesti 17.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Hushed App

Cashback cu Hushed App castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de numar de telefon privat pe viata, apeluri anionime inapoiem o parte din bani

Numar de telefon privat pe viata, apeluri anionime

Cu peste 8 milioane de descarcari, Hushed este o aplicatie de varf pentru al doilea numar de telefon pentru apeluri si mesaje text. Disponibil atat pentru iOS, cat si pentru Android, Hushed face usor sa obtineti un al doilea numar de telefon in peste 300 de prefixuri din SUA, Canada si Marea Britanie. Hush este o solutie perfecta atat pentru apeluri personale, cat si pentru afaceri - oricine are nevoie de un al doilea numar!
Ne mandrim cu serviciile de inalta calitate pe care le oferim tuturor clientilor nostri si credem ca protejarea confidentialitatii dvs. este extrem de importanta.

Hushed App apeluri telefonice anonime


Efectuati apeluri private Hushed App, trimiteti mesaje text, mesaje ilustrate si gestionati mai multe numere ... totul intr-o singura aplicatie usor de utilizat. Ramaneti protejat si ramaneti anonim cu Hushed. Adaugati si gestionati cate numere doriti intr-o singura aplicatie simpla. Obtineti toate avantajele unui al doilea numar de telefon fara a purta un alt telefon cu dvs. - perfect pentru intalniri, anunturi online, afaceri, calatorii si multe altele!

Facilitati incluse pentru numarul privat


Efectuati si primiti apeluri cu Hush la fel ca orice numar de telefon obitnuit! Nu exista nicio interactiune cu numarul dvs. celular, astfel incat apelurile dvs. sunt complet anonime si nu vor aparea in inregistrarile telefonice sau in factura operatorului. Trimiteti si primiti texte, gif-uri, imagini si mesaje audio. Pastrati conversatiile in siguranta si private - asa cum ar trebui! Stergeti mesajele in orice moment pentru a nu lasa nicio urma. Configurati un numar de redirectionare a apelurilor pentru a va redirectiona apelurile primite pe Hush catre orice alt numar de telefon la alegere! Raspundeti la apelurile dvs. oriunde si oricand.

Unde functioneaza Hushed?


Toate operatiunile pe Hush (apeluri, mesaje etc.) necesita o conexiune WiFi / date pe dispozitivul dvs. - Hush va functiona oriunde in lume, unde este disponibila o conexiune stabila. Nici nu aveti nevoie de un plan wireless real sau de o cartela SIM, atata timp cat aveti acces la WiFi!

Ce este Hushed?


Hushed este cea mai buna aplicatie de numar de telefon privat pentru ORICE ocazie cand aveti nevoie de un numar diferit pentru apeluri si mesaje text. Ofera numarul tau Hushed oricand doresti sa pastrezi numarul tau real in siguranta si anonim.

Obtinerea unui numar de telefon privat


Alegeti dintr-o varietate de planuri Hushed App accesibile pentru a merge cu fiecare numar de telefon. Perfect pentru orice situatie - indiferent daca aveti nevoie de un al doilea numar pentru o perioada scurta de timp sau pentru a pastra cat doriti. Fara contracte, fara batai de cap.

Usor de utilizat cu multe functionalitati


Accesati numerele dvs. Hushed de oriunde din lume utilizand o conexiune WiFi / de date. Combinat cu o multime de functii (Felicitari personalizate pentru mesageria vocala, Redirectionarea apelurilor, Mesaje de raspuns automat ... si multe altele!), Hush a fost de incredere de milioane de utilizatori, cu un singur lucru in minte - confidentialitate. Separati-va viata personala si de afaceri cu mai multe linii. Pastrati cate numere doriti, atata timp cat doriti - sau eliminati-le in orice moment.

Locatie: SUA

Interfata: engleza

Moneda: USD

Alte magazine recomandate

orange.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 1.5%

Hushed App cashback - cumpara numar de telefon privat pe viata, apeluri anionime si castiga bani online

Categorii disponibile in Hushed App

  • Telefonie mobila
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide