CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Cadouri

IdeaPlaza cashback - cumpara cadouri, idei de cadouri personalizate si castiga bani

IdeaPlaza cashback - cumpara cadouri, idei de cadouri personalizate si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


IdeaPlaza

Cashback cu IdeaPlaza castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de cadouri, idei de cadouri personalizate

Cadouri, idei de cadouri personalizate

IdeaPlaza e un magazin online de cadouri de unde poti cumpara cele mai interesante cadouri pentru prieteni, familie sau apropiati.
Magazinului online de cadouri IdeaPlaza.ro a fost infintat in 14 ianuarie 2009 dupa o decizie spontana, din dorinta de a transforma cumpararea unui cadou intr-o adevarata placere si pentru a va ajuta sa evitati aglomeratia din magazinele specializate in cadouri. Una dintre cele mai mari dorinte ale noastre este aceea de a reusi sa devenim o echipa de profesionisti si prin acest lucru sa reusim sa facem fericit fiecare client sau chiar si fiecare vizitator cere ne trece pragul.
Clientii nostrii pot sa aleaga din peste 2000 de produse diferite si chiar sa personalizeze cu imaginile si textele alese de ei, produsele care se gasesc in categoria de cadouri personalizate. In fiecare an am evoluat din toate punctele de vedere iar multe din lucrurile deja lansate in premiera de noi sunt copiate de competitia noastra, semn care ne spune ca facem fiecare lucru foarte bine.
Daca ai nevoie de un cadou la orice ora din zi sau din noapte, intra pe Ideaplaza.ro si in 24-48 ore (in zilele lucratoare) vei primi coletul cu cadourile alese de tine prompt si in siguranta, indiferent unde te aflii pe teritoriul Romaniei.
Inceput ca un business de nisa fara mari pretentii dar cu o viziune pe termen lung alaturi de o echipa determinata si muncitoare incet dar sigur proiectul IdeaPlaza.ro prinde contur. Intr-o piata inca reticienta si in formare pentru comertul online echipa IdeaPlaza a incercat in permanenta sa ofere servicii care sa ridice nivelul de incredere a clientilor.
Ne dedicam toata priceperea in a transforma gasirea si achizitionarea cadourilor si produselor online intr-o experienta placuta, interactiva si accesibila tuturor. Cu alte cuvinte: Online pentru toata lumea.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Carnaval24 cashback - cumpara costume tematice sau rochii pentru carnaval si castiga bani online
Cashback 5%
AdGift cashback - cumpara cadouri personalizate, cani, tricouri, tablouri si castiga bani online
Cashback 7.5%
MiniMeCraft cashback - cumpara statuete personalizate figurine la comanda si castiga bani online
Cashback 4.5%
PhotoGo cashback - cumpara fotocarti online personalizate, albume foto si castiga bani online
Cashback 7.5%
USBmania cashback - cumpara cadouri amuzante birou, gadget-uri USB si castiga bani online
Cashback 5%

IdeaPlaza cashback - cumpara cadouri, idei de cadouri personalizate si castiga bani online

Categorii disponibile in IdeaPlaza

  • Cadouri
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide