CashBack > Bijuterii

Ilex Gold cashback - cumpara bijuterii aur cu diamante, cercei, inele si castiga bani

Ilex Gold cashback - cumpara bijuterii aur cu diamante, cercei, inele si castiga bani online
Primesti de la 2.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Ilex Gold

Cashback cu Ilex Gold castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de bijuterii aur cu diamante, cercei, inele inapoiem o parte din bani

Bijuterii aur cu diamante, cercei, inele

Paleta de bijuterii pe care v-o oferim la Ilex Gold de peste 20 de ani a fost dintotdeauna echilibrata, cuprinzand atat modele exclusiviste, cu un design unic, cat si produse clasice, atemporale. De la verighete si pana la coliere sau bratari statement/fantezie, veti regasi in fiecare bijuterie aceeasi calitate ireprosabila si atentie la detalii. Procesul de creatie este migalos, iar maestrii nostri bijutieri se gandesc la fiecare amanunt. Garantia calitatii produselor realizate in atelierele noastre este atestata de marca de garantie proprie (BH01), precum si de certificatul de garantie care insoteste fiecare bijuterie achizitionata.
Inel Ladylike Pearl, inel realizat din aur alb de 18k, marime: 56, greutate: 4,45 gr, Piatra: Diamant si Perla de Cultura.
Lant Royal Blue, lant realizat din aur alb de 14k, dimensiuni: lant 45 cm/ Pandantiv 3 x 2,20 cm, greutate: 2,53 gr, piatra: Diamant si Safir.
Cercei Saphire de pe Ilex Gold, cercei realizati din aur alb de 14k, dimensiune: 0,40 cm, greutate: 1,10 gr, piatra: safir, carate safir: 0,53 ct.
Bratara Diamond Dance, bratara realizata din aur roz de 14k, dimensiuni: 6,40 X 5 cm, greutate: 6,99 gr, piatra: diamant, carate diamant: D1: 0,340 ct.
Verigheta realizata din aur galben si rodiata cu aur alb, latime: 8 mm, greutate aproximativ: 1 - 4 gr/bucata.
Atunci cand cuvintele nu sunt de ajuns, alege sa exprimi dragostea eterna prin stralucirea diamantelor si finetea detaliilor din aur. Suntem siguri ca in cadrul selectiei Ilex Gold de inele de logodna cu pietre pretioase veti regasi reprezentarea perfecta a promisiunii voastre de iubire.
Inel I Choose You de la Ilex Gold, inel realizat din aur galben de 14k, marime: 52, greutate: 1,72 gr, piatra: diamant, carate diamant: D1: 0,230 ct.
Lingourile de aur sunt un reper in lumea pasionatilor de metale pretioase si nu numai. Nu aveti cum sa gresiti prin achizitionarea unui lingou din aur galben 995, disponibil in mai multe variante, cu gramaje de 1000g, 500g si pana la 20 g. inca din timpuri stravechi, aurul s-a aratat a fi cel mai rezistent element, utilizat adesea ca moneda de schimb.
Inel aur galben, aur alb si aur roz Golden Circles, inel realizat din aur galben, aur alb si aur roz de 14k, marime: 58, greutate: 4,66 gr.
Bratara aur galben, aur alb si aur roz, bratara realizata din aur galben, aur alb si aur roz de 14k, dimensiune: 18 + 3 cm, greutate: 10,66 gr.
La Ilex Gold, actualizam in permanenta colectia de inele realizate din aur galben, alb sau roz, de 14 sau 18k, pe care le completam cu diverse pietre pretioase: diamant, smarald, rubin, safir, ametist, perla etc. Fiecare dintre acestea are diverse semnificatii speciale precum puritatea, puterea, regalitatea sau gloria, insa cele mai frumoase simboluri sunt cele personale, care se creeaza in momentele in care isi poarta bijuteriile.
Inel Diamond Bow pe Ilex Gold, inel realizat din aur alb de 18k, marime: 54, greutate: 4,25 gr, piatra: diamant, carate diamant: D1: 0,710 ct, culoare: H, claritate: VS/SI, taietura: Briliant.
Cercei Infinite Diamonds, cercei realizati din aur alb de 18k, dimensiuni: 0,40 X 0,40 cm, greutate: 1,10 gr, piatra: Diamant, carate diamant: D1: 0,460 ct, culoare: G, claritate: VS1, taietura: Briliant.

Alte magazine recomandate

Monarch cashback - cumpara bratari de lux aur 24kt pentru barbati si femei si castiga bani online
Cashback 10%
MeliMeloParis cashback - cumpara bijuterii cosmetice genti dama si castiga bani online
Cashback 7.5%
Perfect Bijoux cashback - cumpara bijuterii cu cristale swarovski si castiga bani online
Cashback 7.5%
Ijoo cashback - cumpara bijuterii argint, perle pietre semipretioase ceasuri si castiga bani online
Cashback 5%
Roxanne's cashback - cumpara bijuterii aur si argint realizate manual si castiga bani online
Cashback 7.5%

Ilex Gold cashback - cumpara bijuterii aur cu diamante, cercei, inele si castiga bani online

Categorii disponibile in Ilex Gold

  • Bijuterii
Acest site foloseste cookieInchide