CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

ImpotrivaDaunatorilor cashback - cumpara produse anti soareci, tantari si castiga bani

ImpotrivaDaunatorilor cashback - cumpara produse anti soareci, tantari si castiga bani online
Primesti 6% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


ImpotrivaDaunatorilor

Cashback cu ImpotrivaDaunatorilor castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de produse anti soareci, tantari inapoiem o parte din bani

Produse anti soareci, tantari

Magazinul ImpotrivaDaunatorilor este destinat comercializarii produselor pentru combaterea daunatorilor precum gandaci, soareci, sobolani, purici, tantari muste,cartite, viespi/albine, caini,pisici,jder / dihor, furnici etc.
Dupa cum stiti, daunatorii mentionati mai sus sunt purtatori de microbi ce pot provoca boli grave. Pentru a preveni acest lucru, magazinul IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama larga de produse importate de la producatori precum Mondo Verde – Italia, Swissinno – Germania, Radarcan – Spania,Pest X Repel – Bulgaria, Isotronic - Germania si alte brand-uri recunoscute pentru calitatea produselor.

Produse anti soareci si sobolani la ImpotrivaDaunatorilor

Capcana ecologica cu arc pentru capturarea soarecilor, sobolanul va fi atras in interiorul capcanei datorita momelii, iar in momentul in care va misca tavita, capcana se va inchide. Dual Rodent Raus ( 400 m2 ) online pe ImpotrivaDaunatorilor aparat cu ultrasunete eficient in alungarea soarecilor si sobolanilor, acest dispozitiv poate fi utilizat cu succes pentru combaterea rozatoarelor in locuinte, magazii, spatii comerciale, depozite marfa, hala productie etc. Placa adeziva anti rozatoare si impotriva daunatorilor, reprezinta o solutie rapida si eficienta de a scapa de soarecii din casa.

Aparate anti muste, tantari

Paleta electrica anti muste,anti tantari ZAN 02, loviti cu paleta inspre insecta si in acelasi timp apasati pe butonul rosu de pe maner. Solutie anti insecte - insecticid universal pentru uz casnic si uz industrial Taifun Master 1L, este eficienta pana la 60 de zile, acest timp putand creste in functie de tipul spatiului si a suprafetei tratate. Insectokill M40 - distrugator de insecte cu lampi UV ideal pentru combaterea mustelor si tantarilor in locuinte,birouri,depozite,fabrici.

Produse anti pureci

Beetle L2 - Aparat portabil anti purici si tantari la ImpotrivaDaunatorilor, prin emisia de ultrasunete vor deranja si afecta sistemul nervos al acestora, provocandu-le disconfort, teama, panica. Solutie impotriva paduchi de gaina 50g, produsul poate fi utilizat si in cotetul gainilor, dup ace acesta a fost curatat, se arunca pe pardoseala. HomeEvo - Diatom Pest Pureci 50g, o pulbere alcatuita din organisme unicelulare, care reusesc a distruga la cel mai inalt nivel puricii inca dintr-un stadiu incipient.

Aparate anti pasari

Aparat pentru alungarea pasarilor, alungare porumbei, alungare vrabii online pe ImpotrivaDaunatorilor.ro, combinata cu semnalul electromagnetic previne ca pasarile sa se obisnuiasca cu semnalele sonore emise. Kit 80 tepi anti pasari cu lungime de 1 metru fabricat din inox, un sistem inovator conceput sa previna stationarea/ circulatia pasarilor, formarea de cuiburi, depunerea de materiale corozive (excremente) fara a provoca daune fizice pasarilor. Aparat cu ultrasunete impotriva pasarilor si animalelor Animal Repeller Solar, dispozitivul poate fi instalat aproape oriunde in casa sau in gradina, chiar daca nu exista o sursa de curent.

Aparate anti furnici

Aparat industrial pentru indepartarea insectelor, gandacilor, furnicilor, rozatoarelor, este un dispozitiv care emite un bruiaj acustic, creand astfel un mediu zgomotos. Capcana pentru furnici faraon Protect, poate fi montata oriunde se doreste combaterea furnicilor faraon. Spray anti furnici produs din substante naturale REP89 de pe ImpotrivaDaunatorilor, creaza o bariera olfactiva, iar mirosurile spray-ului sunt foarte deranjante pentru furnicile.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
Mobila Laguna cashback - cumpara mobilier dormitor, bucatarie living, horeca si castiga bani online
Cashback 1.25%
AlecoAir logo - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 2.5%

ImpotrivaDaunatorilor cashback - cumpara produse anti soareci, tantari si castiga bani online

Informatii contact ImpotrivaDaunatorilor

Tip companie: Organization
Nume companie: Galleon Group Enterprise SRL
Telefon: 0040773784273
Email: office@impotrivadaunatorilor.ro
Adresa: Str. Luca Craioveanu, Nr. 9, Camera 2, Bucuresti, Sector 5, 051086, Romania

Categorii disponibile in ImpotrivaDaunatorilor

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Materiale electrice logo cumpara prize intrerupatoare tablouri sigurante generatoare si castiga bani online
Cashback 1%
Vopsinel logo cumpara vopesa decorativa, grund anticoroziv, diluant si castiga bani online
Cashback 5%
Prestige home logo cumpara saltele canapele coltare topere paturi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Prodoshop logo cumpara pompe apa hidrofoare statii pompare, accesorii pompe si castiga bani online
Cashback 2.5%
Fermier logo cumpara pesticide ingrasaminte unelte utilaje agricole si castiga bani online
Cashback 2.5%

Recenzii si pareri ImpotrivaDaunatorilor

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide