CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Oferta inactiva - Ink Publishing House cashback - cumpara librarie, carti tiparite, editare, redactare stilizare si castiga bani

Ink Publishing House logo cumpara librarie, carti tiparite, editare, redactare stilizare si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Ink Publishing House

Cashback cu Ink Publishing House castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de librarie, carti tiparite, editare, redactare stilizare inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 4.5%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
SoundCreation logo - cumpara instrumente muzicale si castiga bani online
Cashback 1.5%
Nemira logo - cumpara carti si ebooks, carti copii, fictiune si castiga bani online
Cashback 5%

Librarie, carti tiparite, editare, redactare stilizare

Ink Publishing House este un loc magic, unde înțelegem că fiecare rană este o poveste și fiecare voce lasă un ecou. Suntem o echipă diversă, cu oameni pasionați de domeniul lor, dedicați să vă ofere ce-i mai bun și puțin în plus. Toate cărțile cumpărate de pe site-ul nostru vin cu autograful autorului și semne de carte cadou. Titluri atât în limba română, cât și în limba engleză, cu transport gratuit la comenzi peste 100 lei.
Cărțile în format tipărit adaugă poveștii o atingere mai personală și devin, la un anumit nivel, și povestea cititorului.

Editare, redactare și stilizare manuscrise


În momentul în care un autor apasă send și trimite un manuscris, începe o călătorie. Copilul nostru devine independent, dobândește o viață proprie pe care o putem influența în mod limitat. La Ink Publishing House suntem aici să vă susținem în această tranziție și să ne asigurăm că tot procesul are loc cu respect și empatie față de autor și față de carte.
Revizuim conținutul manuscrisului tău. Ink Publishing House edităm, vânăm diacritice, limbaj greoi și corectăm tot ce ține de punctuație, gramatică și ortografie. Avem grijă ca paragrafele, spațierile, aliniatele să fie și ele exact cum trebuie.
Verificăm ordinea capitolelor, referințele, ne asigurăm că citatele sunt evidențiate ca atare. Suntem atenți la felul în care povestea este dezvoltată și fluiditatea cu care autorul a prezentat-o viitorului cititor.
Ne asigurăm că manuscrisul este consistent și nu prezintă scene contradictorii. Îți oferim sugestii în cazul în care descoperim formulări ambigue, sintaxă improprie sau credem că tonul poate fi îmbunătățit.

Librarie carti Ink Publishing House


Curtea cu Trandafiri Ink Publishing House, autoarea privește înapoi la aceste momente. La un nivel superficial, cartea este despre viața unei curți. Dar la un nivel mai profund, din toate aceste mici povești, se desprinde o morală. Legenda Lupului Străin, Syris își cheamă acasă moștenitorul de drept, iar venirea lui stârnește groaza printre cei care socotesc profețiile ca fiind adevărate. Pe Partea Întunecată a Lunii, se spune că pe partea întunecată a lunii nu a pășit picior de om. Trandafirul Stacojiu, ultima fărâmă din societatea umană a fost sfâșiată și reconstruită, punând bazele unui Imperiu.
Ultimul apus de soare Ink Publishing House, de la munții Chatlam, până la vulcanii din Triav Prya, nu mai există suflet care poate vedea lumina zilei. Versus, intr-o lume perfectă, Ava și Sebastian ar fi doi îndrăgostiți pierzându-se în mulțime. Prințesa și Pricoliciul, medeea și micile vrăjitoare din orașul Fos pornesc într-o misiune neobișnuită, în care vor descoperi personaje și locuri magice.
Mystery Box Ink Publishing House, cutia conține 3 cărți din categorii diferite (toate cu autograful autorului), produse self-care și alte surprize.
Color Me Yours, pentru Paige, este nevoie de zece minute pentru a decide că trebuie să se întoarcă la Chicago, primul loc la care a sunat vreodată acasă și ultimul în care s-a simțit ca ea. Ink Publishing House carte Love Me While I’m Gone, când m-am hotărât să renunț la visul mamei mele și să lupt pentru al meu, nu mi-am imaginat niciodată că alegerea unui vis m-ar putea pune pe calea celui pe care nu am știut niciodată că-l vreau – să-l cunosc.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Ink Publishing House cashback - cumpara librarie, carti tiparite, editare, redactare stilizare si castiga bani online

Informatii contact Ink Publishing House

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: Ink Publishing House SRL
Telefon: 0040720793798
Email: diana@inkpublishinghouse.ro
Adresa: Str. Petre Țuțea nr. 120, ap. 5, Dumbrăvița, Timis, 307160, Romania

Categorii disponibile in Ink Publishing House

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Editura Corint logo cumpara carti educationale, fictiune, non fictiune, pentru copii si castiga bani online
Cashback 4.5%
Voyo logo cumpara emisiuni seriale tv, filme online fara reclame si castiga bani online
Cashback 37.5%
Storycraft logo cumpara carti fictiune, aventura, dragoste, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 6%
Libraria cu idei logo cumpara carti, carti copii, jucarii, colectii art craft si castiga bani online
Cashback 3.5%
Editura Gama logo cumpara carti pentru copii cu povesti, montesori, cu activitati si castiga bani online
Cashback 7.5%

Recenzii si pareri Ink Publishing House

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide