CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Hypermarket

InternazionalItalia cashback - cumpara cafea ceai, aparate cafea Italia si castiga bani

InternazionalItalia cashback - cumpara cafea ceai, aparate cafea Italia si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


InternazionalItalia

Cashback cu InternazionalItalia castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cafea ceai, aparate cafea Italia inapoiem o parte din bani

Cafea ceai, aparate cafea Italia

Societatea noastra InternazionalItalia are ca si activitate principala distributia pe piata a produselor Italiane din portofoliu (food si nonfood).
Produsele pe care le promovam sunt atent selectionate pentru a putea oferi clientilor nostri un portofoliu echilibrat ce inglobeaza branduri importante cu sustinere puternica in piaa si care aduc la punctele de vinzare atat volume importante de vanzari cat si beneficii de imagine pentru respectiva locatie.
Boabe Aroma Bar Un amestec de cafea apreciata. Un produs de o excelenta calitate, parfumat si chiar pretios. Perfect pentru un optim espresso. Prajita dupa metoda de prajire lenta si impachetata in confectii cu valvola pentru salvarea prospetimii.
Cafea macinata Extra Bar Espresso, 250 gr. Un amestec de cafea arabica si cafea robusta; cafea parfumata si corpolenta, macinata conform traditiei artizanale, Intensitate 9, Grad de macinare mediu pentru espresso.
Ulei de masline extravirgin Laudemio Cantagallo de la InternazionalItalia, gust bine definit, echilibrat, cu o frumoasa nota de anghinare si ciulin. Intens, elegant si armonios. Puternic, dar echilibrat cu note de amar si picant, bogat in note aromatice persistente, fin si elegant.
Vin Chianti Montalbano D.O.C.G. gust usor in prima faza, cu volum bun , delicat, mineral si cu o senzatie de fructe pe final.
Aparat de cafea Phedra Evo Espresso 10004854, Toate retetele posibile din combinatia de cafea, lapte praf sau proaspat, ciocolata si cafea instant, cafea, lapte praf sau proaspat, ciocolata, cafea instant, ceai.
Integrated Cappuccinatore Wonder Wonder online pe InternazionalItalia, baza pentru accesorii si cu o capacitate suplimentara pentru cafeleaua de cafea, Racord de alimentare cu apa (optional in versiunea Top)
Cafea 100% Arabica, boabe, 500 gr. O cafea cu continut scazut de cofeina pentru orice moment al zilei; boabe prajite conform traditiei artizanale; intensitate 6
COMPATIBILE Nespresso Box 18 caffe Gusto Forte, cafea prajita artizanal, cu un gust precis, confectii - vafe biodegradabile, intensitate 10.
Ulei de masline: 50% Frantoio, 50% Moraiolo, gust: bine definit, cu un echilibru intre amar si gust picant, terminand cu tente de anghinare si migdale.
Cafea macinata MOKA pe Internazional Italia, confectie 250 gr, Ground moka Aroma Bar grad de macinare mediu pentru cafetiera moka.
Pentru cei care doresc sa se bucure de adevarata aroma a cafelei, oferim o gama diversificata de confectii, potrivite atat pentru casa, birouri si localuri, precum si pentru cei mai exigenti consumatori din domeniul hotelier. Caffe Negro, potrivit pentru fiecare moment al zilei!
Utilizand Movo de la InternazionalItalia, alaturi de inovatie, va oferim o inghetata la fel de gustoasa ca cea artizanala, italiana. Produsul se adreseaza atat consumatorului final, cat si sectorului HORECA si parcurilor tematice. Movo ofera o serie de avantaje regasite in: spatiul redus de expunere, costuri minime de implementare si personalul care nu necesita cunostiinte tehnice specifice.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Arta Ceaiului cashback - cumpara ceaiuri, cafele, accesorii ceai si castiga bani online
Cashback 6%
Camara motului cashback - cumpara preparate traditionale specifice Arieseni si castiga bani online
Cashback 10%
ProduseDinGospodarie cashback - cumpara produse traditionale romanesti si castiga bani online
Cashback 6%
AloShop TV cashback - cumpara produse bucatarie, casa, gradina si castiga bani online
Cashback 5.5%

InternazionalItalia cashback - cumpara cafea ceai, aparate cafea Italia si castiga bani online

Categorii disponibile in InternazionalItalia

  • Hypermarket
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide