CashBack > Servicii

Karina Ochis cashback - cumpara strategii de brand, marketing, management si castiga bani

Karina Ochis cashback - cumpara strategii de brand, marketing, management si castiga bani online
Primesti 4.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Karina Ochis

Cashback cu Karina Ochis castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de strategii de brand, marketing, management inapoiem o parte din bani

Strategii de brand, marketing, management

KO by Karina Ochis este o companie de branding de ultima generatie. Prin intermediul serviciilor de consultanta de elita si prin produsele digitale de inalta clasa, clientii beneficiaza de materiale de lux pentru managementul imaginii si brand-ului lor precum: logo, identitate de brand, strategii si consultatii, website-uri, management social media, management de campanie sau solutii IT.
CEO si Brand Master in cadrul firmei KO By Karina Ochis, si fondatoarea Ana Karina Luxury Concept, Karina este antreprenor, autor de „best seller”, speaker international, coach si trainer.
Karina a scris alaturi de Brian Tracy best seller-ul Cracking the Code to Success, in care a elaborat formula ei pentru branding-ul de elita: https://www.karinaochis.com/product/cracking-the-code-to-success/. in septembrie 2017, Karina a primit in Hollywood, California, premiul Quilly pentru contributia adusa branding-ului.
Karina Ochis este o resursa cautata in cercurile antreprenorilor din intreaga lume datorita stilului inovativ de speaking oferind discursuri pe teme, precum: branding, branding personal, branding de angajator, lifestyle design in era digitala, leadership, marketing, antreprenoriat sau management-ul generatiilor. Karina a participat la evenimente precum TEDx, Million Marketing Tour (London – Charlotte – Copenhagen – Kiev), Women Speakers Summit Nigeria, Business Days, Elite Business Woman, The Woman Leadership Conference fiind si invitata in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.
Strategiile de marketing eficiente se concentreaza pe mixul potrivit de produse pentru a obtine potentialul maxim de profit si pentru a sustine afacerea.
Strategia de brand reprezinta un ansamblu de elemente bine concepute care au scopul de a contura o idee si perceptie comuna asupra brand-ului in cauza, fiind necesara de-a lungul dezvoltarii brand-ului.
Toate celelalte servicii se implementeaza dupa conceperea acestei strategii. Crearea si implementarea unei astfel de strategii necesita implicarea activa a unei echipe de specialisti.
Market My Brand Starter Pack, acest pachet contine elemente ce odata integrate intr-o strategie va vor ajuta brand-ul sa devina un adevarat succes.
Atentia Karinei se va concentra pe dezvoltarea si prosperitatea brand-ului. Prin sesiunile de coaching, va garantati un spatiu productiv pentru a discuta despre afacerea pe care o detineti, despre cresterea dvs. si, in special, despre brand-ul personal si de companie. Veti invata cum sa cresteti vizibilitatea companiei dvs. printr-o discutie si o strategie adaptata nevoilor dvs.
Brand Basics – Single Session, aceasta sesiune de coaching de brand presupune o discutie asupra brand-ului dvs., a afacerii pe care o detineti si a dumneavoastra ca entitate.
Brand Book Starter Pack de Karina Ochis, un Brand Book reprezinta un set de reguli care explica modul in care functioneaza brand-ul dvs. si care ii ofera o identitate acestuia prin asigurarea modului in care arata brand-ul din punct de vedere vizual, auditiv si perceptual.
Scriere de discursuri, acest serviciu este perfect pentru: antreprenori, soloprenori, liber profesionisti, coaches, speakeri, traineri, consilieri si consultanti, personalitati publice, politicieni, experti si influenceri, oameni de afaceri, directori executivi si manageri la toate nivelurile. Indiferent daca incepeti procesul de la zero sau aveti deja un discurs scris, va putem ajuta sa transmiteti mesajul care va rezona cu audienta dvs.
Management de campanie oferit de Karina Ochis, acesta este un serviciu potrivit pentru persoane publice, politicieni si viitori politicieni.

Alte magazine recomandate

Profitshare cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 100 Lei
Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
Daedalus Online cashback - inscriete pentru realizarea de sondaje online pentru firme si castiga bani online
Cashback 0.7 Lei
2Performant cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 0.05 Eur
Conectoo cashback - cumpara solutie completa de email marketing, newsletters si castiga bani online
Cashback 7.5%

Karina Ochis cashback - cumpara strategii de brand, marketing, management si castiga bani online

Categorii disponibile in Karina Ochis

  • Servicii
Acest site foloseste cookieInchide