CashBack > Cadouri

Kdeco cashback - cumpara cadouri si decoratiuni naturale personalizate si castiga bani

Kdeco cashback - cumpara cadouri si decoratiuni naturale personalizate si castiga bani online
Primesti 6.25% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Kdeco

Cashback cu Kdeco castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cadouri si decoratiuni naturale personalizate inapoiem o parte din bani

Cadouri si decoratiuni naturale personalizate

Kdeco.ro este un magazin online specializat pe produse de tip cadouri si decoratiuni personalizate, ce au la baza plante si flori naturale (lucram in special cu plan te suculente si trandafiri criogenati).
Kdeco a luat nastere din dorinta noastra de a aduce oamenii mai aproape de frumusetile naturii, indiferent daca ei se afla acasa, la birou, intr-un hotel sau un restaurant.
Produsele noastre unicat, compuse manual cu multa imaginatie si pasiune, reprezinta o varianta moderna reinterpretata a splendidelor gradini victoriene.
Amplasate in boluri de sticla iluminat LED, aranjamentele naturale Kdeco contin o serie de plante suculente, nepretentioase si extrem de usor de ingrijit, pe care le-am asortat cu elemente de decor atractive precum accesoriile naturale, nisipul si pietrisul decorativ, scoicile sau pietrele naturale.
Am pornit la drum de la ideea ca nu ne putem imagina un spatiu fara plante (acasa, la birou, etc.) deoarece acestea dau viata oricarui loc si ne confera o stare de bine, pentru a ajunge in final la adaugarea iluminarii pe baza de LED care, asociata plantelor suculente, este extrem de necesara procesului de crestere si confera in plus un impact vizual unic si de neegalat, extrem de relaxant.
Produsele Kdeco pot fi personalizate la cerere in diverse teme (de dragoste, de sarbatori, de vara, de multumire, de La Multi Ani!, etc), un anumit mix cromatic de nuante de nisip/pietris decorativ, respectiv cu anumite accesorii de decor si chiar un mesaj personalizat scris pe o placuta de lemn, scoica, piatra, tablita, etc).
Spre exemplu, in cazul terariilor LED clientii nostri pot alege la cerere tipul de suport, dimensiunea bolului folosit in realizarea terariului, nuanta de iluminare LED preferata, tema pe care doresti sa o abordam, cromatica si accesoriile dorite, respectiv un posibil mesaj personalizat scris.
Tub de sticla (10x28cm) cu capac LED RGB cu telecomanda si baterie proprie, avand la interior un aranjament din trandafiri criogenati si alte elemente naturale, accesorizare in diverse teme, cu anumite nuante cromatice alese de tine si respectiv un mesaj personalizat scris.
Terariu ECO LED de tip veioza de masa (conectare prin USB), cu diametrul bolului de 15cm (M), avand suport metalic de culoare neagra (bol suspendat) si iluminare LED 3W 4000K (cod produs: 69089/M BL).
Tablourile cu licheni decorativi au o durata de viata de pana la 15 ani, neavand nevoie de niciun fel de intretinere, nici macar anti-praf, deoarece nu-l absorb, fiind antistatici).
Lustra ECO&LED din metal auriu de pe Kdeco, forma tip cerc (34x40cm), cu vaza din sticla pentru flori naturale (nu include florile).
Terariu ECO LED de tip veioza de masa (conectare prin USB), cu diametrul bolului de 20cm (L), avand suport metalic de culoare neagra (bol suspendat) si iluminare LED 3W 4000K.
Cupola de sticla love (11x17cm) pe blat negru din lemn, cu aranjament din trandafiri criogenati si alte elemente naturale, accesorizare in diverse teme, cu anumite nuante cromatice alese de tine si respectiv un mesaj personalizat scris.
Cadouri naturale cu trandafiri criogenati pentru orice fel de ocazie & decoratiuni personalizate de mare efect online la Kdeco! (durata de viata a trandafirilor criogenati este cuprinsa intre 3 ani si 25 ani).

Alte magazine recomandate

Floria cashback - cumpara flori si castiga bani online
Cashback 6%
Feng Shui 4Life cashback - cumpara produse si cadouri feng shui si castiga bani online
Cashback 7.5%
IdeaPlaza cashback - cumpara cadouri, idei de cadouri personalizate si castiga bani online
Cashback 5%
Carnaval24 cashback - cumpara costume tematice sau rochii pentru carnaval si castiga bani online
Cashback 5%
Cadouri inedite cashback - cumpara cadouri haioase obiecte decorative si castiga bani online
Cashback 5%

Kdeco cashback - cumpara cadouri si decoratiuni naturale personalizate si castiga bani online

Categorii disponibile in Kdeco

  • Cadouri
Acest site foloseste cookieInchide