CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Articole sportive si pescuit

Kettler cashback - cumpara echipamente sportive aparate fitness premium si castiga bani

Kettler cashback - cumpara echipamente sportive aparate fitness premium si castiga bani online
Primesti 3% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Kettler

Cashback cu Kettler castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de echipamente sportive aparate fitness premium inapoiem o parte din bani

Echipamente sportive aparate fitness premium

Marca KETTLER simbolizeaza calitatea germana, stilul si durabilitatea si este recunoscuta la nivel global, fiind prezenta la ora actuala in mai mult de 70 de tari din intreaga lume. Spiritul vizionar al companiei este demonstrat prin intermediul produselor sale care au facut istorie, dintre care amintim:

  • prima bicicleta din aluminiu din lume, cu care a revolutionat in 1977 KETTLER lumea biciclistilor;
  • bicicleta de exercitii pentru acasa Golf, concept dezvoltat in anii optzeci,care a devenit in scurt timp cel mai popular echipament de fitness din Europa;
  • KETTCAR, primul cart, lansat acum 50 de ani, cu care au crescut multe generatii de copii si adolescenti, avand un numar de peste 16 milioane de exemplare vandute in intreaga lume;
  • prima masa de tenis din aluminiu, rezistenta la intemperii, lansata in 1974, recunoscuta si astazi pentru functionalitatea sa inovatoare.

Echipamentele si accesoriile Kettler sunt destinate uzului casnic si reprezinta cel mai echilibrat raport intre calitatea germana si pretul accesibil pietei din Romania! Oferta noastra se adreseaza celor care doresc sa investeasca in calitate si sport si dorinta noastra este crearea unui parteneriat care sa aduca plusvaloare tututor partilor implicate.
Benzi de alergat, biciclete de exercitii, biciclete eliptice,steppere,ergometre,accesorii, aparate forta, mese de tenis, jucarii.
Benzi de alergat Kettler pe langa sistemul EASY ROLLER si sistemul de absortie a socurilor, optiunea integrarii software-ului KETTLER World Tours 2.0 reprezinta caracteristica imbunatatita a modelului. Programul permite utilizatorilor sa alerge in tururi virtuale, sa concureze cu alti utilizatori online si sa inregistreze progresul antrenamentului. 16 programe perfect coordonate pentru antrenament, inclusiv antrenamentul cu puls controlat, memorie a progreselor, setarea targetului si un receptor integrat de masurare a pulsului ofera o varietate de antrenamente provocatoare.
Banca exercitii mica, de mare impact, cu Back Trainer muschii spatelui se consolideaza eficient. Perna pentru solduri se poate ajusta in inaltime.
Masa de tenis Kettler Outdoor Classic 6 beneficiaza de suprafata de joc de 22 mm, compusa dintr-o placa de lemn care a fost complet invelita in aluminiu. Acest lucru ofera un salt excelent, o suprafata puternica si o rezistenta mare la intemperii. De asemenea, are un finisaj anti-orbitor care reduce stralucirea pe masa in zilele insorite.
Bicicleta de exercitii Giro R dispune de scaun orizontal ,reglabil ,senzori de puls incorporati in manere si ecranul iluminat albastru cu 8 programe de antrenament Push'n Turn, ofera un exercitiu confortabil si eficient pentru orice utilizator.
Aparatul de vaslit Kadett este cel mai apropiat produs care iti ofera aceleasi conditii ca vaslitul pe apa. Aparatul iti ofera un mod de vaslire circular datorita design-ului special creat.
Mini steperul chiar va pune circulatia sangelui in miscare si antreneaza muschii picioarelor si fesele. Doua amortizoare hidraulice asigura un nivel substantial de rezistenta. Computer de antrenament: timp, numararea pasilor, cadenta, energie consumata - schimbarea automata pe display a informatilor.
KETTLER RACER RS reprezinta o editie limitata de doar 999 de articole si este ultima sinteza intre bicicleta de curse si bicicleta de exercitii special creata pentru ciclistii ambitiosi.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Decathlon cashback - cumpara articole pentru drumetie ciclism inot alergare si castiga bani online
Cashback 2.5%
Military Shop cashback - cumpara articole militare, de vanatoare, airsoft si castiga bani online
Cashback 2.5%
Hervis cashback - cumpara incaltaminte sport, haine, echipamente sportive si castiga bani online
Cashback 3.5%
Biciclop logo - cumpara biciclete, trotinete, accesorii piese biciclete si castiga bani online
Cashback 5%
ProAlpin logo - cumpara incaltaminte, imbracaminte, corturi, saci dormit si castiga bani online
Cashback 5%

Kettler cashback - cumpara echipamente sportive aparate fitness premium si castiga bani online

Categorii disponibile in Kettler

  • Articole sportive si pescuit
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Knockout logo cumpara manusi saci box echipamente sportive si de protectie si castiga bani online
Cashback 2.5%
Gamisport cashback - cumpara imbracaminte sport incaltaminte echipamente si castiga bani online
Cashback 2%
Pescar expert logo cumpara lansete mulinete fir textil nada pescuit si castiga bani online
Cashback 3%
Carpat Sport cashback - cumpara biciclete de munte oras pliabile electrice si castiga bani online
Cashback 5%
Holokolo logo cumpara imbracaminte ciclism accesorii barbati si femei si castiga bani online
Cashback 3%
Acest site foloseste cookieInchide