CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Articole pentru birou si papetarie

Oferta inactiva - Label Shop cashback - cumpara etichete imprimante termice, hartie, ambalare, cititoare si castiga bani

Label Shop logo cumpara etichete imprimante termice, hartie, ambalare, cititoare si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Label Shop

Cashback cu Label Shop castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de etichete imprimante termice, hartie, ambalare, cititoare inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Dacris logo - cumpara papetarie, articole de birou, produse tiparite si castiga bani online
Cashback 5%
Rik logo cumpara produse de papetarie si birotica imprimate tipizate si castiga bani online
Cashback 2.5%
Horus Center logo - cumpara articole birotica, rechizite scolare si castiga bani online
Cashback 2.5%

Etichete imprimante termice, hartie, ambalare, cititoare

Desi Label Shop este un magazine online nou, acesta a fost creat avand in spate experienta acumulata in cei peste 18 ani de activitate pe care ii avem ca si tipografie industriala de etichete si ambalaje. Pe langa articolele pe care le producem precum etichete in rola, etichete in coala, tag-uri de carton, etichete autocolante reclosure, etichete de securitate etc., comercializam produse si echipamente din domeniul ambalarii.

Etichete in rola

Etichete in rola, hartie semilucioasa, adeziv permanent, 100 x 70 mm, 700 buc/rola, nefiind rezistente la rupere sau expunerea la apa sau ulei. LabelShop etichete in rola, termice 50 x 40 mm, 1000 etichete/rola, se folosesc insa numai cu imprimante direct termice. Etichete in rola Label Shop, hartie semilucioasa, adeziv permanent, 40 x 20 mm, 2000 buc/rola, se pot folosi pe materiale precum plastic, carton sau metal datorita adezivului acrilic permanent.

Hartie A4, Hartie copiator

Top hartie A4 Label Shop copiator, 80g/m², 500 coli/top, OFFICE, este fără conținut de lemn, are o finisare mată, iar suprafața este netedă. Top hartie A4 copiator reciclata, 80g/m², 500 coli/top, Lettura60, se poate folosi cu imprimanta laser / inkjet si este recomandată pentru copiatoare de mare viteză.

Imprimante etichete si de birou

Imprimanta de etichete cu transfer termic Label Shop Zebra ZT420, 203DPI, direct termic (fara ribon) si transfer termic (cu ribon). Imprimanta de etichete inkjet color Afinia L901, capacitate care oferă un nou cost ultra-scăzut per etichetă. Imprimanta de etichete cu transfer termic Godex EZ6200+, 203DPI, solutia pentru aplicatii care necesita latime mare de imprimare. Label Shop imprimanta de etichete cu transfer termic TSC MB340T, 300DPI, industriala, de volum mare.

Cititoare coduri de bare Label Shop

Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS2208, stand, negru de la 13, prezinta o viteza mare de scanare si un grad ridicat de acuratete. Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2120, stand, negru de la 12, cititorul poate stoca peste 500 de coduri de bare. Cititor coduri de bare Zebra DS2278 de la 2, interfata bluetooth v. 4.0+BLE (cititor-cradle); USB (cradle-pc). Cititor coduri de bare Label Shop GODEX GS220 de la 1, decodeaza rapid coduri de bare 1D, viteza de decodare.

Ambalare si colectare

Tub de carton, diametru interior 38 mm, L=210 mm, pentru ambalarea sau stocarea de produse alimentare si nealimentare. Cutie carton ondulat, natur, CO3, 420 x 210 x 275 mm, realizate din 3 straturi, de culoare natur. Banda adeziva Label Shop, Transparent, 48mm x 66M, recomandata pentru impachetare. Separator carton pentru paleti, CO3, 400x600 mm, este compus dintr-un strat ondulat, cuprins intre doua straturi plate. Plic cu bule antisoc, maro, 200 x 275 mm, rezistență ridicată la rupere și zdrobire.

Label Shop etichete de pret

Etichete de pret Label Shop albe ondulate, 26 x 16 mm, 1000 buc/rola, compatibile cu marcatoarele de pret Blitz. Etichete de pret fluorescente ondulate, portocalii, 26 x 16 mm, 1000 buc/rola, se pot tipari cu pret, cod sau termen de valabilitate. Etichete de pret fluorescente ondulate, verzi, 26 x 16 mm, 1000 buc/rola, se printeaza si se aplica pe produse cu ajutorul unui marcator de preturi.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Label Shop cashback - cumpara etichete imprimante termice, hartie, ambalare, cititoare si castiga bani online

Informatii contact Label Shop

Tip companie: Organization
Nume companie: Label Print SRL
Telefon: 0040720770659
Email: labelshop@labelprint.ro
Adresa: Bdul Banu Manta, nr. 21, bl. 35, sc. B, et. 5, ap. 70, Bucuresti, Sector 1, 011222, Romania

Categorii disponibile in Label Shop

  • Articole pentru birou si papetarie
Inscrie-te pe CashBack Romania

Recenzii si pareri Label Shop

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide