CashBack > Servicii

LeadMagnet cashback - cumpara creare promovare site, marketing afiliat si castiga bani

LeadMagnet cashback - cumpara creare promovare site, marketing afiliat si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


LeadMagnet

Cashback cu LeadMagnet castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de creare promovare site, marketing afiliat inapoiem o parte din bani

Creare promovare site, marketing afiliat

Toate proiectele LeadMagnet au fost axate in jurul vanzarilor si marketing-ului afiliat, majoritatea reprezentand site-uri suport pentru produsele vandute pe Amazon prin programul Fulfillment By Amazon (FBA) si site-uri de marketing afiliat. Am invatat de la colaboratori din SUA si UK, am urmat cele mai bune cursuri de marketing online, SEO si vanzari, si acum oferim si in Romania servicii unice in domeniul vanzarilor si a marketingului afiliat.
Principalele doua produse comercializate de LeadMagnet sunt de fapt doua servicii, respectiv creare site special conceput pentru marketing afiliat si creare site special conceput pentru a vinde. Aceste servicii pot fi completate, la cerere, de servicii precum copywriting, SEO sau Social Media Marketing.
Daca vrei sa faci bani online folosindu-te de cunostintele si pasiunea ta, serviciul nostru de creare site pentru marketing afiliat este exact ce ai nevoie intra pe LeadMagnet.
Primesti un site creat pentru vanzari si marketing, cu promovare site inclusa, trafic si baza de date clienti.
Implementam o strategie de marketing pe mai multe niveluri, o optimizam pentru cele mai bune rezultate si o setam pe pilot automat.
Integram magazinul online cu pagina de Facebook, produsele apar automat in ambele locuri, iar clientii vor comanda direct de pe Facebook.
Cum sa faci bani online investind maxim 3 ore pe saptamana, fara absolut nici un risc afla pe LeadMagnet.
Marketingul afiliat este o forma de marketing in care sunt implicate 3 sau 4 parti: vanzatorul sau advertiserul (cel care vinde produsul sau serviciul), afiliatul (adica tu, care convingi clientul sa cumpere), clientul sau userul (cel care cumpara) si, optional, intermediarul (o platforma de afiliere care ofera uneltele tehnice vanzatorilor si aduce la un loc afiliatii si vanzatorii).
Alege oricare din pachetele LeadMagnet, urmeaza-ne recomandarile referitoare la promovare, si daca in 2 saptamani nu apar vanzari in plus contacteaza-ne si iti punem la dispozitie un specialist marketing care iti va modifica sau chiar reface GRATUIT strategia de marketing si va fi langa tine pana vei incepe sa vinzi mai mult.
Iti oferim ceva ce nu vei mai gasi in alta parte - infrastructura de prezentare, continut pentru site si strategie pentru cresterea bazei de date cu clienti, structura de landing page care intr-adevar vinde, campanii orientate direct catre clientii concurentilor, analiza detaliata a datelor culese si modificarea parametrilor pentru a creste si mai mult vanzarile. Si toate astea pe pilot automat!
Pachetul complet LeadMagnet de creare si promovare site care duce imediat la cresterea vanzarilor.
Website sau magazin online special creat pentru a vinde, la cheie, cu instrumente profesionale de raportare si conversie, grafica personalizata, design adaptat dispozitivelor mobile, creare landing page care vinde, magazin pe Facebook complet sincronizat cu magazinul tau virtual, asistenta clienti pe Facebook in regim nonstop etc.
Realizare pagina profesionala pe Facebook, realizare si optimizare campanii pe Facebook Ads, atragerea clientilor concurentei, optimizarea cheltuielilor cu reclama pe Facebook pentru a scadea cat mai mult fara insa a scadea rezultatele, realizare continut unic si de calitate pe domeniul tau (articole, ebooks) etc.

Alte magazine recomandate

Profitshare cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 100 Lei
Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
Daedalus Online cashback - inscriete pentru realizarea de sondaje online pentru firme si castiga bani online
Cashback 0.7 Lei
2Performant cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 0.05 Eur
Conectoo cashback - cumpara solutie completa de email marketing, newsletters si castiga bani online
Cashback 7.5%

LeadMagnet cashback - cumpara creare promovare site, marketing afiliat si castiga bani online

Categorii disponibile in LeadMagnet

  • Servicii
Acest site foloseste cookieInchide