CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Optica

Lentiamo cashback - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si castiga bani

Lentiamo logo - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si castiga bani online
Primesti 5.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Lentiamo

Cashback cu Lentiamo castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de lentile contact, ochelari soare, ochelari vedere

Lentile contact, ochelari soare, ochelari vedere

Magazin Lentiamo online ieftin cu lentile de contact, ochelari de soare si accesorii. Reduceri de 50?ta de magazinele de optica.
Este un grup de profesionisti dedicati si plini de entuziasm, care va ajuta sa vedeti clar cele mai avantajoase oferte si va ofera cel mai bun serviciu. Lentilele de contact au fost inventate de catre profesorul ceh Otto Wichterle, prin urmare operam chiar din tara originara a lentilelor.
Avem una dintre cele mai largi game de lentile de contact dintre toti retailerii on-line. 7 ani de experienta in vanzarea lentilelor de contact, si operam in 13 tari europene.

Lentile de contact Lentiamo


Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe (30 lentile), sunt lentile cu inlocuire zilnica din silicon-hidrogel de la Johnson & Johnson. Acuvue Oasys Lentiamo (6 lentile) + Solunate Multi-Purpose 400 ml cu suport, pentru 2 saptamani din silicon-hidrogel au fost create special pentru ochi sensibili. Biofinity CooperVision (6 lentile) + Solunate Multi-Purpose 400 ml cu suport, cu purtare lunara, pe langa permeabilitatea peste medie de oxigen, ofera un continut ridicat de apa. ColourVUE Glamour (2 lentile), cu dioptrii, gama moderna de lentile de contact Lentiamo trimestriale colorate opace. PureVision 2 HD (6 lentile), ofera o vedere extrem de clara.
SofLens 59 (6 lentile) + Solunate Multi-Purpose 400 ml cu suport, lentile de contact sferice lunare, sunt concepute pentru uz zilnic. Lentiamo Air Optix Night & Day Aqua (6 lentile), un strat matasos pe suprafata lentilei permite miscarea cu usurinta a pleoapei ochiului, cu o frecare minima. Dailies Total 1 (90 lentile), lentile de contact de unica folosinta cu primul gradient de apa din lume.

Ochelari de soare


Ochelari de soare Lentiamo Ray-Ban Top Bar, cu forma dreptunghiulara, realizati din metal si au lentile polarizate gri. Ochelari de soare Polaroid PLD 4053/S 807/M9 50, au o forma rotunda, elimina reflexiile nedorite si protejeaza ochii de radiatiile ultraviolete. Ochelari de soare femei tip pilot / aviator Michael Kors Chelsea, rama metalica cu roz si auriu si lentile roz, cu aspect de oglinda. Ochelari de soare Prada Catwalk, pentru femei au rame negre din plastic si lentile in nuante de gri. Ochelari de soare Meller Banna Minor Sand, lentilele moder­ne, polarizate cu tehnologia TAC (triacetat de celuloza) ofera o claritate vizuala uimitoare a imaginii si sunt extrem de rezistente la zgarieturi.

Ochelari de vedere


Ochelari de vedere cu forma patrata Vogue 0VO5030 2409 51. Ochelari de vedere Lentiamo Carrera 175 807 17 55, cu forma dreptunghiulara. Ochelari de vedere Emporio Armani 0EA1091 3001 50, au o forma rotunda. Ochelari de vedere pilot Ray-Ban 0RX6489 2500 55. Ochelari de vedere - cat eye, Michael Kors 0MK3012 1113 51. Ochelari de vedere barbati Hugo Boss 0610/N 5MO 19 55.

Solutii lentile de contact


Solunate Lentiamo Multi-Purpose 400 ml cu suport, cu acid hialuronic este creata pentru dezinfectarea, clatirea si depozitarea lentilelor de contact moi. Boston Simplus Solution 120 ml cu suport, este o solutie ce dezinfecteaza si mentine lentile de contact permeabile pentru gaz. ReNu MultiPlus Multi-Purpose 4 × 360 ml cu suporturi, aceasta solutie curata, clateste, dezinfecteaza si hidrateaza lentilele, elimina proteinele si lipidele din lacrimi. EasySept 3 × 360 ml cu suporturi, nu are conservanti si ofera ingrijire delicata si sigura lentilelor de contact. AOSEPT PLUS 3 × 360 ml cu suporturi, bazata pe reactia apei oxigenate care elimina depozitele de murdarie, lentilele se pastreaza intr-o solutie inofensiva.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Lensa cashback - castiga bani online produse de optica
Cashback 5%
iShoot logo - cumpara accesorii camere foto si video, obiective, blitz grip si castiga bani online
Cashback 2.5%
XLentile cashback - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si vedere si castiga bani online
Cashback 7.5%
netOptica cashback - cumpara lentile de contact, solutii intretinere si castiga bani online
Cashback 5%
Gunnar logo - cumpara ochelari protectie calculator, ochelari gaming si castiga bani online
Cashback 2.5%

Lentiamo cashback - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si castiga bani online

Categorii disponibile in Lentiamo

  • Optica
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide