CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Oferta inactiva - Licensio cashback - cumpara licente microsoft windows office antivirus adobe si castiga bani

Licensio logo cumpara licente microsoft windows office antivirus adobe si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Licensio

Cashback cu Licensio castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de licente microsoft windows office antivirus adobe inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

Licente microsoft windows office antivirus adobe

Portofoliul Licensio de produse cuprinde licente Windows, Microsoft, solutii antivirus si licente electronice pentru jocuri. Platesti rapid cu cardul. Primesti pe e-mail instructiunile si codul. Instalezi licentele rapid pe device-urile tale.

Licente Windows


Licenta Windows 10 Home OEM Licensio. Licenta Electronica Microsoft Windows 10 Pro OEM, sistemul de operare poate fi instalat atat pe laptop-uri si desktopuri mai vechi, cat si pe dispozitivele noi de tip FreeDos sau cu alte sisteme de operare. Sistemul de operare Windows 10 Professional ofera utilizatorilor sai diferite functii business precum: Domain Join, Group Policy Management, BitLocker, Enterprise Mode pentru Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, Assigned Access 8.1 si Hyper-V Client. Licenta Licensio Windows Server 2019 Standard, ofera un nivel de protectie semnificativ superior fata de atacurile rootkit si zero-day.
Windows 10 Enterprise LTSC 2019, include unealta complexa de securitate Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP).

Licente Office


Licenta Microsoft Licensio Office 2019 Professional Plus, disponibil in 32-bits si 64-bits si este compatibil cu cea mai recenta versiune a Windows 10/Windows 10S. Microsoft Office 2019 home & student, software-ul include urmatoarele aplicatii, care sunt indispensabile pentru agenda dvs. de zi cu zi, la scoala sau acasa: Word, Excel si PowerPoint pentru Windows 10. Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac, accesati o solutie integrata completa, conceputa pentru afacerea dvs. Aplicatiile Office au fost imbunatatite cu cele mai noi instrumente AI pentru a va face mai productiv.

Licente software Licensio


Microsoft Visual Studio Professional 2019 Licensio, probabil cel mai avansat mediu integrat de dezvoltare (IDE) disponibil pentru programatori astazi. Adobe Creative Cloud Licensio Abonament All Apps 12 Luni, creati, salvati si accesati paletele de culori oriunde v-ati afla, alegeti din mii de optiuni de fonturi. Microsoft Project Professional 2019, instrument care acopera intreaga paleta de activitati de management al proiectelor. Microsoft Licensio Visio Professional 2019, instrumentul ideal de creare a diagramelor in cadrul companiilor si de orientare in acest sens cu ajutorul standardelor recunoscute din domeniu. Microsoft Office Outlook 2019, va ajuta sa filtrati si sa va concentrati pe mailul si sarcinile importante disponibile.

Licente antivirus


Avast Pro Antivirus Licensio (1 Dispozitiv/ 1 An), functioneaza excelent ca scut de protectie, protejand dispozitivul dvs. de a fi infectat de malware. McAfee AntiVirus Plus – PC, Android, Mac, iOS, software profesional conceput pentru a va proteja dispozitivul impotriva activitatii daunatoare a virusilor, programelor malware, troienilor si a altor programe daunatoare. Eset Internet Security (1 Dispozitiv/ 1 An), protejati camera web si routerul de casa impotriva intrusilor. Bitdefender Total Security 2020 (5 Dispozitive/ 1 An), ofera mai multe straturi de protectie impotriva ransomware-ului. Licensio Panda Dome Premium – 1 utilizatori 1 an, anti-malware implementeaza mai multe scuturi vii pentru a surprinde amenintarile in timp real si detecteaza tiparele comportamentale anormale ca mijloc de a contracara amenintarile periculoase.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Licensio cashback - cumpara licente microsoft windows office antivirus adobe si castiga bani online

Categorii disponibile in Licensio

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Wondershare logo cumpara software productie video editare video creare editare pdf si castiga bani online
Cashback 15%
Acest site foloseste cookieInchide