CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Licenso cashback - cumpara licente windows 11, office 2019, kaspersky, bitdefender si castiga bani

Licenso logo cumpara licente windows 11, office 2019, kaspersky, bitdefender si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Licenso

Cashback cu Licenso castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de licente windows 11, office 2019, kaspersky, bitdefender inapoiem o parte din bani

Licente windows 11, office 2019, kaspersky, bitdefender

Licenso este un magazin online de licente software pentru ceea ce ai nevoie, de la sisteme de operare, suite office si antivirus. Magazinul nostru pune pe primul loc calitatea serviciilor oferite, de la produse, livrare (electronica), suport si altele.
Suntem pe drumul de a deveni lideri de piata in Romania in segmentul de retail al licentelor software, de aceea credem ca aceasta colaborare ar fi prospera atat pentru noi cat si pentru afiliati, dar mai ales pentru potentialii clienti care abia asteapta sa auda de Licenso. Comercializăm licențe OEM și Retail de la distribuitori mari din Europa.

Licente windows Licenso


Licenta Windows 11 Pro Licenso, include instrumente ușor de utilizat, care vă pot ajuta să vă optimizați spațiul pe ecran și să vă maximizați productivitatea. Browserul Microsoft Edge din Windows 11 vă ajută să duceți la îndeplinire planul cu viteză și securitate. Licenta Windows 10 Pro, este furnizat cu caracteristici de securitate integrate, inclusiv paravan de protectie si functii de protectie pentru internet impotriva virusilor, malware-ului si ransomware-ului. Acesta portneste rapid, are securitate inclusa pentru a va ajuta sa pastrati fisierele in conditii de siguranta, si este proiectat pentru a lucra cu software-ul si hardware-ul pe care il aveti deja. Licenta Windows 11 Home Licenso, vă ajută să duceți la îndeplinire planul cu viteză și securitate.

Licente Microsoft Office


Licenta Office 2019 Professional, instalare online (oferim link de descărcare a software-ului). Este destinat firmelor mici in dezvoltare care doresc aplicatiile Office clasice, plus Outlook, OneDrive, Publisher si Access. O achizitie unica instalata pe 1 PC pentru utilizare la locul de munca. Office 2019 H&B macOS, in PowerPoint 2019 Licenso, puteți crea prezentări cinematografice cu funcții noi precum Morph și Zoom. Licenta Office 2021 Home&Business, Excel 2019 adaugă noi funcții puternice de analiză a datelor, inclusiv noi formule și diagrame și îmbunătățiri la PowerPivot. Licenta Office 2016 Home&Student, creați și partajați documente cu aspect profesional cu instrumente de editare, revizuire și partajare de ultimă generație.

Licente Antivirus


Licenso Kaspersky Total Security 2021, oferă protecție esențială împotriva tuturor tipurilor de malware. Lcente Bitdefender Small Office Security, vă protejează de cele mai recente viruși, spyware, viermi și multe altele. Avast Premium Security, coloana vertebrală a apărării PC-ului dvs. Licenta Bitdefender Antivirus Plus, este soluția de securitate ușor de utilizat care nu vă va încetini.

Licente Windows server


Licenta Windows Server 2019 Essentials Licenso, certificat digital licență. Sistemul de operare Microsoft Windows Server (sistem de operare) este o serie de sisteme de operare pentru server de clasă enterprise concepute pentru a partaja servicii cu mai mulți utilizatori și pentru a oferi un control administrativ extins asupra stocării datelor, aplicațiilor și rețelelor corporative. Licenta Windows Server 2016 Standard Licenso, ne oferă posibilitatea de a construi sisteme de înaltă disponibilitate (HA) pentru stocare locală.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 15.75 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 12.5%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Bitdefender logo cumpara antivirus internet security GravityZone Box si castiga bani online
Cashback 19.23%

Licenso cashback - cumpara licente windows 11, office 2019, kaspersky, bitdefender si castiga bani online

Informatii contact Licenso

Tip companie: Organization
Nume companie: Interware SRL
Telefon: 0040751679631
Email: office@licenso.ro
Adresa: nr. 372, Brusturi, Bihor, 417090, Romania

Categorii disponibile in Licenso

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Mailchimp logo cumpara trimitere email automat, newsleter publicitate, automatizare si castiga bani online
Cashback 15%
EpicKeys logo cumpara licentie windows 11, office 2021, antivirus si castiga bani online
Cashback 7.5%
Flippa logo cumpara cumparare vanzare domenii, aplicatii web, siteuri si castiga bani online
Cashback 12.5%
Mobisystems logo cumpara OfficeSuite, PDF Extra, MobiDrive si castiga bani online
Cashback 12.5%
Mcafee logo cumpara antivirus windows 10, linux VPN, firewall, securitate pc si castiga bani online
Cashback 86.54 Lei

Recenzii si pareri Licenso

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide