CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice

Lifeart cashback - cumpara umidificatoare, purificatoare, dezumidificatoare si castiga bani

Lifeart cashback - cumpara umidificatoare, purificatoare, dezumidificatoare si castiga bani online
Primesti 3% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Lifeart

Cashback cu Lifeart castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de umidificatoare, purificatoare, dezumidificatoare inapoiem o parte din bani

Umidificatoare, purificatoare, dezumidificatoare

La Lifeart oferim romanilor solutii si servicii de tratare a aerului si control al umiditatii la cel mai inalt standard.

Umidificatoare de aer

Venta este cel mai puternic si cel mai inovator producator la nivel mondial in domeniul tratarii aerului. Umidificator purificator Venta Lw60t Wifi, umidificator pentru spatii largi ce ofera umidificare perfecta cu ajutorul catorva elemente cheie: sistemul de umidificare prin evaporare la rece, setul de Discuri Venta, Discul Igienic. Umidificator Aer - Purificator Aer Praf Umidificator Venta Lw25 pe Lifeart, aparatul de spalare a aerului LW25 este extrem de economic si silentios si se opreste automat atunci cand scade nivelul apei. Disc Igienic Venta Seria 6, tehnologie revolutionara pentru umidificarea si purificarea aerului. Set 3 capsule odorizante – Prospetime, capsule odorizante cu aroma de prospetime pentru umidificatoarele Venta 6.

Purificatoare de aer

Airfree este solutia naturala pentru astm, alergii respiratorii si mucegai. Elimina acarienii din praf, bacteriile, ciupercile, virusii, polenul, alergenii de la animalele domestice si alte microorganisme din aer. Purificator de aer Airfree Iris40 online la Lifeart, functioneaza in acelasi mod ca sterilizarea apei prin fierbere; atunci cand apa este fiarta, microorganismele pe care aceasta le contine sunt eliminate. Purificator de aer Airfree Iris125, recomandat pentru camere de pana la 50 m2.

Ventilatoare portabile pe Lifeart

Ventilator axial portabil Heylo PowerVent 3000 Kombi, este un ventilator pentru exhaustare ce se potriveste in special pentru aspirarea prafului. Ventilator antiex portabil Heylo ComPact 1500 EX pe Lifeart, extrage gazele periculoase in siguranta si rapid. Ventilator axial Heylo PowerVent 6000, este un ventilator pentru uscare rapida si aerisire de inalta performanta.

Aeroterme

Aeroterma electrica trifazata Heylo DE 10, asigura incalzirea rapida pe santiere, in industrie, la evenimente. Aeroterma electrica monofazata Heylo DE 3 XL la Lifeart, eficienta ridicata, utila in special pentru incalzirea rapida a santierelor, atelierelor, garajelor, caselor mobile, precum si a altor incaperi. La nevoie, aeroterma electrica poate fi folosita ca ventilator, datorita functiei sale de ventilare. Tun de caldura pe motorina Heylo DS 30 T, aeroterma pe motorina cu ardere directa, potrivita pentru incalzirea rapida si eficienta a camerelor, pentru degivrarea aparatelor, pentru uscarea vopselei si pentru santiere, ateliere si agricultura.

Dezudimificatoare

Dezumidificatoarele semi-profesionale sunt potrivite atat in constructii cat si pentru uz casnic. Sunt usor de manevrat, robuste, economice si silentioase. Dezumidificator aer casnic Fral FD33ECO, sunt dezumidificatoare de inalta performanta, dotate cu un cadru robust din otel zincat, vopsit cu rasini epoxidice si montat pe 4 roti pivotante. Dezumidificator aer semi-profesional AERIAL DH 20, ce foloseste principiul condensarii prin tehnologia pompei de caldura cu recuperare de energie. Dezumidificator De Aer Industrial Si Comerial Aerial Ad 560 pe Lifeart, util pentru uscarea camerelor dupa inundatie, pivnite, garaje, arhive, santiere, etc. Potrivit pentru camere incalzite pana la 680 m3 si camere neincalzite pana la 500m3.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Spy Shop logo- cumpara sisteme de supravegheresi castiga bani online
Cashback 0.5%
Atu Tech logo - cumpara camere supraveghere video si castiga bani online
Cashback 2.5%
Badabum cashback - castiga bani online cu produesele IT&C la toate cumparaturile
Cashback 0.75%
Conectica cashback - cumpara cabluri, adaptoare, retelistica si castiga bani online
Cashback 3%
Case smart cashback - cumpara intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente si castiga bani online
Cashback 5%

Lifeart cashback - cumpara umidificatoare, purificatoare, dezumidificatoare si castiga bani online

Informatii contact Lifeart

Tip companie: Organization
Nume companie: Life Art Distributie SRL
Telefon: 0040747165406
Email: office@lifeart.ro
Adresa: Șoseaua Ciorogîrlei 190A, Bacu, Giurgiu, 087151, Romania

Categorii disponibile in Lifeart

  • Electronice
  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Rovision logo cumpara camere supravrghere video, automatizare porti, DVR NVR si castiga bani online
Cashback 2.5%
Dioda logo cumpara produse electronica, kit-uri, instrumente masura si castiga bani online
Cashback 2%
ShopRunner logo cumpara sisteme alarma, supraveghere video, interfoane, automatizari si castiga bani online
Cashback 3%
Muziker logo cumpara chitare, instrumente muzicale, basuri clape DJ sonorizare si castiga bani online
Cashback 0.5%
Robot World logo - cumpara aspiratoare robot piscina masini tuns iarba si castiga bani online
Cashback 1.65%

Recenzii si pareri Lifeart

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide