CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Oferta inactiva - Lingoda cashback - cumpara invata online limbi straine cursuri engleza si castiga bani

Lingoda logo cumpara invata online limbi straine cursuri engleza si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Lingoda

Cashback cu Lingoda castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de invata online limbi straine cursuri engleza inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Edureka logo cumpara cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java si castiga bani online
Cashback 7%
Mondly logo cumpara aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola si castiga bani online
Cashback 20%
Udemy logo cumpara cursuri online invata programare C# git engleza si castiga bani online
Cashback 4%
Life University logo cumpara cursuri online marketing business beauty masterclass si castiga bani online
Cashback 7.5%
British Council logo cumpara invata limba engleza, cursuri online limba engleza si castiga bani online
Cashback 24.25 Eur

Invata online limbi straine cursuri engleza

Lingoda este o scoala de limbi online pentru germana, engleza, franceza si spaniola. Profesorii nostri calificati nu sunt numai vorbitori nativi, dar sunt, de asemenea, angajati sa ofere studentilor din toata lumea cea mai buna experienta de invatare. Oferim clase interactive si private de grup, care sunt tinute online prin Live-Chat sau SkypeTM si sunt disponibile 24 de ore din 24. Drept urmare, studentii Lingoda pot invata o noua limba oriunde si oriunde s-ar afla in lume. Tot ce au nevoie este o conexiune la internet si orele pot incepe!
La Lingoda, facem invatarea limbilor mai usoara, convenabile si accesibile. Oferim cursuri de limbi online live, in engleza, engleza de afaceri, germana, spaniola si franceza, cu profesori calificati, vorbitori nativi. Misiunea noastra este de a imputernici chiar si cei mai ocupati oameni sa stapaneasca o limba si sa le deblocheze potentialul - oricand, oriunde.

Informatii cursuri online lin=mbi straine

Cu Lingoda, cel mai bun site de invatare a limbilor straine, aveti nevoie doar de baza: O conexiune puternica la internet. Un dispozitiv pentru conectarea la internet. Instrumentul gratuit de utilizat pentru conferinte video Zoom. Cursurile de limba strsina Lingoda sunt predate online de catre profesorii nostri calificati, cu ani de experienta - fara tutori amatori. Sunt, de asemenea, toti vorbitorii nativi!
Acum suntem capabili sa oferim un serviciu suplimentar pentru elevii nostri de engleza prin parteneriatul cu Cambridge Assessment. Dupa ce completati cursul Lingoda, contactati asistenta pentru mai multe detalii pentru a achizitiona acest test de prestigiu, care este administrat online; oriunde in lume ai fi!

Cursuri online interactive

Cursuri online interactive cu profesori calificati de limba materna. Pana la 180 de ore de o ora pentru a va ajuta sa stapaniti vorbirea, vocabularul, gramatica, ascultarea, citirea si scrierea in limba aleasa. Peste 500 de subiecte structurate, inclusiv materiale gratuite si descarcari. Toate nivelurile de invatare; de la incepator absolut la intermediar si avansat. Cursurile noastre urmeaza o abordare orientata spre actiune, cu accent pe dezvoltarea abilitatilor de vorbire mai rapid, asa cum sunt stabilite de standardele comunicative ale CEFR.

Solutii de invatare limbi straine pentru firme si corporatii

O platforma online cu o retea globala de profesori calificati, vorbitori nativi. Instruire flexibila in limbi pentru intreprinderile disponibile 24 de ore din 24 aflati in functie de programul dvs. Cursuri corporative exclusive. Adunati-va echipa intr-o clasa oriunde s-ar afla! Managerul contului dvs. va crea o pregatire a limbajului personalizata in functie de nevoile dvs.

De ce ar trebui sa inveti engleza online cu Lingoda

Cu doar trei studenti pe clasa, in medie, veti avea mai mult timp pentru a vorbi! Nu mai exista limbajul manualului. Vorbeste cu vorbitorii nativi din prima zi. Cand terminati fiecare nivel cu Lingoda veti primi un certificat de limba. Certificatele noastre sunt emise in conformitate cu CEFR si acceptate de multe institutii din intreaga lume.
CEFR este Cadrul european comun de referinta pentru limbi. Este un cadru recunoscut la nivel international, care descrie abilitatea limbajului din A1-C2. A1 fiind de baza si trecand la competenta C2.

Locatie: Germania

Interfata: engleza

Moneda: EUR


Lingoda cashback - cumpara invata online limbi straine cursuri engleza si castiga bani online

Informatii contact Lingoda

Tip companie: Organization
Nume companie: Lingoda GmbH
Telefon: 00493031196704
Email: service@lingoda.com
Adresa: Zimmerstra├če 69, Berlin, Berlin, 10117, Germania

Categorii disponibile in Lingoda

  • Invatare

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Se incaseaza un comision de 112.5 Lei pentru orice curs de invatare limbi straine online. Clientii care se inscriu la cursuri online si nu abandoneaza lectiile dupa 7 zile cat este testarea gratis Inscrie-te pe CashBack Romania

Recenzii si pareri Lingoda

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide