CashBack > Carti muzica si filme

Oferta inactiva - Live in Colors cashback - cumpara carti de colorat pentru copii si adulti si castiga bani

Live in Colors cashback - cumpara carti de colorat pentru copii si adulti si castiga bani online
Oferta inactiva

Live in Colors

Cashback cu Live in Colors castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti de colorat pentru copii si adulti inapoiem o parte din bani

Carti de colorat pentru copii si adulti

Live in Colors nu este un magazin de carti de colorat online obisnuit, este locul unde ne dorim sa promovam o filozofie de viata care a prins amploare peste tot in lume si care raspandeste bucurie peste peisajul mohorat de fiecare zi. Este vorba de a incuraja manifestarea expresivitatii prin arta si povesti, prin culoare si imaginatie.
Fiecare dintre noi, oricati ani avem, simtim nevoia de a ne exprima si de a lasa in urma anxietatile lumii moderne ca sa ne intoarcem la copilul din noi prin arta si creativitate. Cartile de colorat sunt o intoarcere la activitatile manuale, aduc linistea, ne ajuta sa meditam activ si sa ne simtim aproape de noi insine, intr-o lume schimbatoare si agitata.
Misiunea mea e aceea de a transforma lumea intr-un loc mai vesel si mai creativ prin intermediul coloratului! Johanna Basford, renumita ilustratoare de carti de colorat pentru adulti.
Este un magazin online in a carui oferta se regasesc carti de colorat pentru adulti, carti de colorat pentru copii, dar si alte produse si accesorii legate in special de activitatea de colorat.
Sagolikt (care in limba romana inseamna fabulos) este o carte de colorat adorabila pentru toate varstele a artistei suedeze Emelie Lidehäll Öberg. Ilustratiile sunt inspirate din povestile clasice suedeze. Vei intalni papusi ce prind viata, animale simpatice, pasari ce poarta mesaje, flori deosebite si locuinte fascinante.
Pachetul Magi’Colorare iti induce starea de bine, cu fiecare detaliu colorat, cu fiecare hasurare finalizata. Dedicat pasionatilor!
Agenda perfecta pentru iubitorii cartilor de colorat pentru adulti. Este, in acelasi timp, si o agenda, si o carte de colorat.
Are coperti cartonate si foarte elegante, hartia este groasa, iar in interior spatiile in care va puteti organiza ziua alterneaza cu cele in care puteti colora ilustratiile fine inspirate din natura. Veti intalni, de asemenea, si ilustratii colorate cu plante superbe.
Alice in Tara Minunilor, o carte de colorat deopotriva pentru copii si adulti. Sunteti gata sa porniti alaturi de Alice in peripetiile din Tara Minunilor? Sa-i intalniti pe Palarierul Nebun, Iepurele de Martie, Pisica de Cheshire sau Falsa Testoasa?
Creioane acuarela de calitate superioara în forma hexagonala clasica. Pot fi utilizate ca atare sau în amestec cu apa. Culorile se amesteca excelent.
Ai de-a face cu un coleg incompetent? Cu un vecin enervant si cicalitor? Cu vreun prieten care-ti face figuri? Varsa-ti nervii aici. Ai la dispozitie o gramada de vorbe de duh pe care ai fi vrut sa le spui cu voce tare. Ilustratiile sunt foarte haioase, Pe masura ce colorezi, vei da si peste creaturi bine camuflate in peisaj.
Tidevarv (Seasons) este cea mai noua carte de colorat pentru adulti a Hannei Karlzon. Este o calatorie fascinanta ce te poarta prin cele patru anotimpuri. Incepe cu primavara si se incheie cu iarna, iar inceputul fiecarui anotimp este marcat cu o ghirlanda si o potiune magica.
Rescrie povestea magica a celor doua surori din Arendelle cu ajutorul culorilor si cu… putina fantezie! Ai la dispozitie 32 de planse cu desene de colorat, pe care le poti imbogati cu propriile creatii.
Fii alaturi de Spider-Man in lupta impotriva raufacatorilor! Ai o supercarte cu jocuri, pagini de colorat si multe autocolante pentru a completa paginile si pentru a-ti decora obiectele preferate.

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
Books Express cashback - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%
Carti Okian cashback - cumpara carti si castiga bani online
Cashback 4%

Live in Colors cashback - cumpara carti de colorat pentru copii si adulti si castiga bani online

Categorii disponibile in Live in Colors

  • Carti muzica si filme
  • Cadouri
  • Jucarii, jocuri si divertisment
Acest site foloseste cookieInchide