CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

Ludicus cashback - cumpara jocuri de societate, strategice, educative si castiga bani

Ludicus cashback - cumpara jocuri de societate, strategice, educative si castiga bani online
Primesti 10% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Ludicus

Cashback cu Ludicus castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de jocuri de societate, strategice, educative inapoiem o parte din bani

Jocuri de societate, strategice, educative

Ludicus.ro este un magazin de jocuri de societate cu un magazin de prezentare in Targu Mures si un website (ludicus.ro), cu o gama diversificata de peste 1000 de jocuri de societate care se impart in categorii precum: jocuri pentru copii, familii si adulti, jocuri strategice, abstracte, educative etc.
Pandemic - Pe muchie de cutit, joc de familie, adauga jocului Pandemic noi roluri si evenimente, reguli pentru al 5-lea jucator,incearca nivelul de dificultate Legendar, sau adauga o misiune optionala.
Giant Toppling Tower, joc pentru exterior, regulile sunt simple, dar vei avea nevoie de multa rabdare si pricepere. Dupa ce asezi componentele turnului din lemn, scopul e sa dislocati un element din turn si sa plasati blocul de lemn deasupra.
Logico-Pregatiti pentru scoala privesete in jur, descopera si spune, aceasta serie este destinata prescolarilor, elevilor din primele clase primare, celor din cadrul scolilor speciale, dar este ideala si pentru lucrul acasa.
Logico-Matematica rezolvare de probleme - puzzle-uri de pe Ludicus, cardurile acestei mape ofera o pregatire suplimentara pe langa experientele din viata. Cerintele ii fac pe copii sa priveasca din punct de vedere "matematic" unele situatii petrecute in mediul inconjurator.
Space Alert Card Sleeves (pack of 100) 61mm x 103mm, Se aleg pentru urmatoarele jocuri: Above and Below, Agricola, Alhambra, Dominion, Troyes.
Clubul Prodigilor la Ludicus, tu si prietenii tai sunteti gentlemani Victorieni autentici care si-au dat seama ca in clasa de jos e mult mai amuzant. Acum te vei afla in competitie pentru a vedea care dintre voi iti va distruge cel mai inteligent statutul social.
Escape Room Jocul, aveti la dispozitie 60 de secunde ca sa evadati din camera, dar numai daca lucrati in echipa. Sunteti pregatiti sa acceptati provocarea? Spargeti codurile ca sa ajungeti cat mai aproape de iesire.
Superhot The Card Game, un glont trece cu milimetri langa tine. Te uiti in jur si vezi o gramada de tipi rosii, cu arme in mana. Respiri, te gandesti la urmatoarea miscare si... joci o carte.
Spookies de la Ludicus, chiar de curajul tau au nevoie cei patru prieteni ai tai, Poppy, Kracko, Duffy, Hajna si catelusul lor Schnuffer ca sa invinga frica lor.Castelul bantuit este plin de fantome si alte lucruri infricosatoare.
Buna intrebare, jucatorii vor creea aceste intrebari si cand le vine tura vor pune intrebarea si vor alege cine sa raspunda la ea. Ceilalti trebuie sa ghiceasca care este raspunsul. Cei care ghicesc raspunsul vor primi puncte, iar cei care nu, vor pierde puncte.
Concept de pe Ludicus, scopul jocului Concept este de a ghici cuvinte prin asocierea imaginilor. O echipa de doi jucatori alege un cuvant sau o fraza, iar ceilalti jucatori trebuie sa ghiceasca. Se acorda cate 2 puncte de victorie pentru fiecare imagine ghicita, iar jucatorul care sfarseste cu cele mai multe puncte, castiga.
Dixit Memories, si mai multe carti, si mai minunate. Viseaza, povesteste, vezi cine ghiceste ce ai visat. Este o expansiune care conine 84 de carti, ai nevoie de jocul de baza pentru a te bucura maxim de ea.
Cards Against Humanity online la Ludicus, un joc de carti absolut neobisnuit. Pentru cei care asteapta la design exceptional cu grafica extrema de buna avem o veste rea: este un joc cu design minimal numai distractia este garanta la maxim.

Alte magazine recomandate

Noriel cashback - castiga bani online la toate jucariile cumparare
Cashback 2.5%
Edu Class cashback - cumpara jucarii si jocuri educative pentru copii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Ookee cashback - cumpara jocuri jucarii educative copii si bebelusi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Lexshop cashback - cumpara jocuri de societate, board games sau lego si castiga bani online
Cashback 2.5%
Jucarie si magie cashback - cumpara carti de joc trucuri de magie si castiga bani online
Cashback 4%

Ludicus cashback - cumpara jocuri de societate, strategice, educative si castiga bani online

Categorii disponibile in Ludicus

  • Jucarii, jocuri si divertisment
Acest site foloseste cookieInchide