CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Made Romania cashback - cumpara obiecte artizanat ceramica, oale, vaze si castiga bani

Made Romania cashback - cumpara obiecte artizanat ceramica, oale, vaze si castiga bani online
Primesti 2.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Made Romania

Cashback cu Made Romania castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de obiecte artizanat ceramica, oale, vaze inapoiem o parte din bani

Obiecte artizanat ceramica, oale, vaze

Made Romania este magazinul online care doreste sa reuneasca cele mai bune produse romanesti si sa le ofere clientilor din Romania la preturi extrem de competitive. Ne plac acele lucruri realizate cu maiestrie, dar si cu suflet. Ceramica, lemnul, panza sau covoarele create in fabrici cu tehnologii moderne, de catre oamenii din Romania. De ce sa gasim aceste produse doar in magazinele din strainatate sau reimportate in marile lanturi de magazine sub diferite branduri la preturi extrem de mari? Vrem sa le oferim clientilor din Romania produsele autohtone pe care le doresc, le cauta, le-ar cumpara si pe care le-ar aprecia.
Arta decorativa ofera obiectului valoare, emotie. Mestesugari romani duc mai departe traditiile romanesti. Arta ceramicii este una deosebita, astfel ca un obiect lucrat manual, ca de exemplu un vas de Cucuteni aduce valoare casei in care ajunge.
Vaza Ceramica Pictata Peisaj 22cm la Made Romania, produs lucrat manual, material folosit: ceramica, producator: Ceramica Marginea.
Ghivece flori decorative din ceramica aduc un plus de farmec, fie pentru a completa un stil modern, fie pentru clasicul camerei tale.
Ghiveci Flori mov deschis din ceramica 17cm, interior tratat la suprafata; face ghiveciul impermeabil, pentru uz interior si exterior, material folosit: ceramica, producator: Faimar Baia Mare.
Fructiera din Portelan Moscova 32cm pe Made Romania, diametru produs: 32.5 cm, material folosit: Portelan, producator: Axa Porcelain Alba Iulia, poate fi spalat folosind masina de spalat vase, se poate folosi in cuptorul cu microunde.
Pentru a te bucura de un ceai aromat, achizitioneaza-ti un ceainic din portelan la pret atractiv, asa cum sunt cele de pe site-ul nostru.
Set Ceasca si Ceainic Tea for One, material Folosit: Portelan, acest set cuprinde: Ceainic 390ml, ceasca si farfurie ceai 220 ml, producator: Apulum Portelan Alba Iulia.
Regal Set Aurit din Portelan 12 Persoane de pe Made Romania, 44 Piese, Design Apulum, acest set clasic din portelan alb cu banda aur include: 12 farfurii intinse 28 cm, 12 farfurii adanci 23 cm, 12 farfurii desert 20 cm, Supiera avand Volum 3 Litri, Diametru 22 cm, Inaltime 16 cm, Platou oval lungime 26 latime 18 cm, Platou oval lungime 36 latime 25 cm, Platou rotund 32 cm.
Tablou Multicanvas 5 Piese Peisaje In sus pe cer, 70 x 125 cm, cu ajutorul echipamentelor speciale si folosind panza ART Canvas speciala, tiparita la rezolutii mari care este apoi intinsa precis pe sasiu de lemn de pin sau brad bine uscat si atent selectionat sa nu aiba noduri dam nastere Tabloului Canvas.
Oglinda pentru baie cu 2 spatii de depozitare cu usa pe MadeRomania, lemn masiv, Blat Vopsit, Corp Vopsit, 131x20x80cm, produsul este montat, iar constructia foarte solida permite utilizare pe o durata foarte lunga.Mobilierul trebuie sters dupa contact cu apa, si trebuie tinut uscat, fiind din lemn masiv.
Platou Ceramic Ondulat cu Motive 22-25cm, material Folosit: Ceramica, producator: Ceramica Marginea, dimensiunea Produsului: fiind produse manual diametrul produselor variaza intre 22-25 cm.
Vase traditionale din ceramica de Horezu online la Made Romania, recunoscute pentru frumusetea lor sunt acum disponibile pe site-ul nostru. Castroane din ceramica, farfurii din ceramica ori vase ceramice - toate acestea pot fi utilizate.
Set 6 Farfurii Ceramica Horezu 22cm, material Folosit: Ceramica, producator: Ceramica Horezu - Tanasescu Viorel, dimensiunea Produsului: Inaltime 4 cm, Diametru 19-22 cm.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 2.5%
Piatra Online cashback - cumpara piatra naturala, granit, marmura si castiga bani online
Cashback 2.5%
Luxuriante cashback - cumpara corpuri de iluminat sau decoratiuni casa si castiga bani online
Cashback 4%
Atria cashback - cumpara covoare, perdele, draperii, prosoape si castiga bani online
Cashback 4%
FabricaDeTuica cashback - cumpara cazane de tuica din cupru, alambice si castiga bani online
Cashback 2%

Made Romania cashback - cumpara obiecte artizanat ceramica, oale, vaze si castiga bani online

Categorii disponibile in Made Romania

  • Casa decoratiuni si gradina
  • Cadouri
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide