CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Mandarin Blueprint cashback - cumpara curs online invatare limba chineza si castiga bani

Mandarin Blueprint logo cumpara curs online invatare limba chineza si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Mandarin Blueprint

Cashback cu Mandarin Blueprint castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de curs online invatare limba chineza inapoiem o parte din bani

Curs online invatare limba chineza

Curriculumul nostru video unic Mandarin Blueprint va va aduce la alfabetizare si fluenta mai repede decat ati crezut vreodata posibil. Pe masura ce progresati prin cele 4.200 de lectii care alcatuiesc programa noastra, veti invata cum sa pronuntati ca un nativ, cum sa cititi si sa scrieti povesti complete si cum sa vorbiti fluent.

Mod de functionare curs online


Exista 6 faze unice in cadrul Metodei Mandarin Blueprint. Fiecare faza se concentreaza pe un element cheie al mandarinei si se bazeaza perfect unul pe celalalt intr-o experienta de invatare liniara, unificata, pana la alfabetizare si fluenta. inainte de a invata orice limba, veti face progrese mult mai rapide daca veti invata mai intai cum sa produceti, sa identificati si sa cititi fiecare silaba. Va ghidam cu privire la modul de a dobandi aceste cuvinte noi cu usurinta, creand mnemonice pe baza structurii lor intuitive a cuvintelor si bazandu-ne pe experienta dvs. de viata.

Mandarin Blueprint invata gramatica chineza online


De obicei, acest lucru in chineza fara ajutorul traducerii dureaza multe luni, chiar ani. Cu Metoda Mandarin Blueprint, este acum posibil sa treci de la zero la citire si ascultare in doar cateva saptamani. In acelasi mod in care invatarea unui personaj poate debloca un nou cuvant de vocabular si un cuvant nou de vocabular deblocheaza propozitii, mai multe propozitii pot debloca dialoguri, opinii sau povestiri mai extinse.

Pronunta chineza ca un vorbitor nativ


Aflati de la vorbitori nativi si non-nativi care au facut de fapt calatoria catre fluenta. Intelegeti, produceti si cititi cu exactitate fiecare pronuntie in chineza mandarina. Intelegeti diferentele cheie dintre mandarina standard si alte dialecte si accente. Achizitionati peste 200 de cuvinte Mandarin Blueprint, fraze si structuri gramaticale. Intelegeti cum vorbesc cu adevarat chinezii, in loc de obisnuitul manual chinezesc predat in clasele traditionale.

Invata vocabularul chinez rapid


Va vom invata cum sa creati mnemonice pentru a memora cuvintele aproape instantaneu si sa va oferim carduri multi-media Mandarin Blueprint, astfel incat sa nu uitati niciodata ceea ce invatati. Recunoastem imaginile mult mai bine decat textul sau chiar sunetul. Daca asociati o imagine memorabila si sunetul unui cuvant nou atunci cand il vedeti, este mult mai probabil sa formati o memorie pe termen lung a acelui cuvant si intr-un timp record.

Invata caracterele chinezesti Mandarin Blueprint


Invatarea caracterelor chinezesti Mandarin Blueprint este 100% esentiala, deoarece acest lucru va permite sa cititi, iar citirea (si ascultarea) sunt cheia fluentei. Aceste tehnici sunt folosite de Campionii Mondiali ai Memoriei pentru a realiza fapte uluitoare, cum ar fi memorarea unui pachet de carti in 17 secunde sau 520 de cifre aleatorii in cinci minute. Urmand Ordinea noastra optima de invatare a caracterelor Mandarin Blueprint, veti invata doar o noua componenta de caracter care este alcatuita din alte componente simple pe care le cunoasteti deja.

Caracteristici cursuri video online


Intregul nostru curriculum este structurat foarte intuitiv si oricare dintre cele 4.200 de lectii Mandarin Blueprint sau peste 100 de pdf-uri pot fi gasite cu uturinta din biblioteca cursului prin intermediul functiei de cautare. Gazduit pe Wistia, un lider mondial in gazduire video, fiecare videoclip al cursului nostru se incarca usor pe orice dispozitiv, chiar daca va aflati in China. Invata de la experti mandarini nativi si non-nativi. Luke si Phil au facut ei insisi calatoria catre cursivitate, asa ca stiu exact cum sa va ghideze spre succes.

Locatie: China

Interfata: engleza

Moneda: USD

Alte magazine recomandate

Curs Titi Aur logo cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online
Cashback 4%
ITuniversity cashback - cumpara cursuri video securitare hacking blockchain si castiga bani online
Cashback 15%
Rosetta Stone logo cumpara cursuri limba engleza invata lectii online si castiga bani online
Cashback 5%
Lingoda logo cumpara invata online limbi straine cursuri engleza si castiga bani online
Cashback 112.5 Lei
Skillshare logo cumpara cursuri online, predare online clase video si castiga bani online
Cashback 50.85 Lei

Mandarin Blueprint cashback - cumpara curs online invatare limba chineza si castiga bani online

Categorii disponibile in Mandarin Blueprint

  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Futurelearn logo cumpara cursuri online it programare limbi straine management si castiga bani online
Cashback 20.83%
Mondly logo cumpara aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola si castiga bani online
Cashback 20%
Tutorials point logo cumpara cursuri online it office design programare tutoriale si castiga bani online
Cashback 8.9%
Preply logo cumpara profesori online, invata limba engleza lectii online si castiga bani online
Cashback 27%
Udemy logo cumpara cursuri online invata programare C# git engleza si castiga bani online
Cashback 7.5%
Acest site foloseste cookieInchide