CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Oferta inactiva - Marele Instalator cashback - cumpara chiuvete baie bucatarie baterii si castiga bani

Marele Instalator cashback - cumpara chiuvete baie bucatarie baterii si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Marele Instalator

Cashback cu Marele Instalator castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de chiuvete baie bucatarie baterii inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 2.5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
AlecoAir logo - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acaju cashback - cumpara mobilier dormitor living coltare canapele scaune si castiga bani online
Cashback 2.5%

Chiuvete baie bucatarie baterii

Gama de baterii sanitare si chivete este foarte mare pe Marele Instalator atat pentru baie cat si pentru bucatarie. Avand produse exclusiviste , vintage , retro, moderne si unicate de o calitate superioara , rata de retur este minima sau inexistenta, iar valoarea comenzii este cu mult mai mare decat media categoriei din care face parte.

Baterii sanitare baie


Baterie monobloc aurie cu un singur maner aspect antichizat 101, diametrul gaului de la robinetul de chiuveta este necesar aproximativ: 35mm. Baterie Marele Instalator monobloc neagra cu un singur maner aspect vintage 076, cartus cu disc din ceramica din interior pentru utilizare indelungata. Baterie Vintage monobloc cu 1 maner aspect invechit 053, robinet de chiuveta pentru montare pe punte. Baterie monobloc aurie cu un singur maner 068, se conecteaza apa calda si rece. Baterie din sticla stil modern LED 079, culorile LED se schimba odata cu temperatura apei. Baterie aurie moderna 074, perfect pentru uz casnic si comercial. Baterie moderna din sticla , Cascada 083, robinet de mixer cu robinet de alama antica.

Chiuvete baie


Chiuveta Aurie facuta manual unicata aspect modern 002, atmosfera unica pentru baia ta. Chiuveta Marele Instalator rotunda vintage 004, model convex-concave. Chiuveta rotunda vintage din ceramica finisata manual 006, diametru 420mm. Chiuveta rotunda vintage din ceramica finisata manual 009, constructie ceramica de calitate superioara. Chiuveta moderna rotunda din sticla 012, inaltime 420mm.

Sisteme de dus


Baterie cu dus Marele Instalator, din sticla stil modern 078, tipul de instalare: Montare pe perete. Baterie Vintage monobloc cu 2 manere si dus aspect invechit 087, finisaj crom polonez. Sistem de dus, modern inox, dual comanda . termostat pentru cada 097, potrivit pentru toate sistemele de instalatii sanitare. Sistem de dus vintage negreu design luxos 060, finisaj bronz frecat cu ulei. Sistem de dus modern design luxos 056, o varietate de apa, ploaie si dus cu cascada, modul de dus mana, masaj la spate, robinet de apa.

Baterii sanitare bucatarie


Baterie modern monobloc cu 1 maner auriu 071, complet cu furtunuri calde si reci si toate accesoriile. Baterie pentru bucatarie cu gat extensibil pentru clatire din inox 039. Baterie pentru bucatarie din inox , monobloc cu un doua manere 028, constructie durabila din alama solida. Baterie pentru bucatarie moderna din inox dualcomanda gat lung telescopic 093, cu varf intinzator si pivotant, potriviti-va pentru 2 chiuvete cand folositi. Baterie Vintage monobloc cu 1 maner negru Aspect invechit 049, finisaj clasic din bronz frecat cu ulei. aterie sanitara universala, monobloc, aurita, cu senzor de pornire 054, baterie sanitara pentru chiuveta cu montare pe chiuveta sau pe blat.

Chiuvete bucatarie Marele Instalator


Chiuveta neagra GRANIT cu 1 bol pentru bucatarie 044, bazin cu chiuveta incorporat, centrat pe bazin. Chiuveta bucatarie Marele Instalator din otel inoxidabil 1.5 Bowl 021, bolul principal al acestor chiuvete din otel inoxidabil este reversibil. Chiuveta neagra ceramica cu 2 boluri pentru bucatarie 013, numarul de orificii de la robinet 1. Set Chiuveta si Baterie otel inoxidabil 1 Bol 020, asigurati-va bucatariei un aspect retro. Chiuveta gri cu 1,5 boluri 019, rezistent la zgarieturi si caldura.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Marele Instalator cashback - cumpara chiuvete baie bucatarie baterii si castiga bani online

Categorii disponibile in Marele Instalator

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Chilipirul zilei logo cumpara scaune mobilier electrocasnice articole pentru casa si castiga bani online
Cashback 5%
Sabas logo cumpara tricouri personalizate cani bluze perne tablouri canvas si castiga bani online
Cashback 7.5%
Original deals logo cumpara produse home deco foto video auto moto sport fitness si castiga bani online
Cashback 5%
Dormeo logo cumpara saltele toppere perne pilote lenjerii de pat si castiga bani online
Cashback 5%
Fornello logo cumpara termoseminee sobe centrale pellet, sisteme incalzire si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acest site foloseste cookieInchide