CashBack > Ingrijire personala si sanatate

Oferta inactiva - Mayie cashback - cumpara ulei de lavanda, ulei esential lavanda 100% natural si castiga bani

Mayie cashback - cumpara ulei de lavanda, ulei esential lavanda 100% natural si castiga bani online
Oferta inactiva

Mayie

Cashback cu Mayie castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de ulei de lavanda, ulei esential lavanda 100% natural inapoiem o parte din bani

Ulei de lavanda, ulei esential lavanda 100% natural

Plantele noastre cresc in ritmul lor organic si sanatos, ca pe varf de munte. Cine suntem noi? Suntem Irina si Tudor Panait. Si aducem naturalul din campul sarutat doar de soare si ploaie in distileria noastra. De aici picura strop cu strop doar ulei esential pur, superior, aromat. Suntem Mayie.
La ferma ne ocupam cu mare grija de lavanda noastra la fel cum au facut-o si generatiile batrane pe vremea tineretii lor. Respectam natura si nu folosim substante chimice in cultura noastra de lavanda. Ba mai mult, prin standardele noastre de sustenabilitate nu facem exces de zel nici cu substantele naturale. Plantele noastre cresc in ritmul lor sanatos si organic, ca pe varf de munte. Va oferim astfel un ulei de lavanda cu un nivel maxim de componente active benefice.
Atentia la calitate continua apoi in distilerie unde aducem flori de lavanda proaspat recoltate din camp si le transformam intr-un ulei de lavanda superior. Secretul uleiului de lavanda Mayie este dat de controlul foarte strict al procesului de productie. Incepand cu apa proaspata folosita la distilare si pana la picaturile aromate de ulei esential de lavanda, totul este 100% natural, nealterat, nediluat, fara solventi sau aditivi si perfect potrivit pentru uz intern.
Pentru voi, pastram aroma intensa si nuantele profunde ale uleiului nostru de lavanda numai in sticla de calitate, omologata pentru utilizare alimentara. Atunci cand coletul va ajunge la destinatie, voi va veti bucura de aceleasi senzatii de care ne bucuram si noi.
Cosmeticele Mayie sunt fabricate cu strictete doar din ingrediente naturale, din respect pentru natura si pentru clienti. Pentru ca uleiul de lavanda Mayie sta la baza tuturor produselor, am ales sa-l obtinem integral. Noi din plantele noastre.
Uleiul esential de lavanda Mayie este 100% natural si este conceput pentru toate tipurile de piele, cu efect regenerator, calmant, tonic si relaxant. Uleiul de lavanda este recunoscut ca fiind cel mai versatil ulei esential datorita numarului foarte mare de aplicatii posibile. Este un foarte bun regenerant natural pentru piele, un calmant si relaxant mental extraordinar, un adjuvant excelent pentru somn si un parfum natural foarte apreciat.
Uleiurile esentiale Mayie sunt obtinute numai prin distilarea naturala in curent de vapori a inflorescentelor, mugurilor, tulpinilor, frunzelor, radacinilor sau semintelor, dupa caz.
Uleiul esential de melissa (roinita) Mayie este 100% natural si este conceput pentru toate tipurile de piele fara sensibilitati, cu efect rejuvenant, astringent, tonic, antispasmodic, antiviral, antibacterian si relaxant. Uleiul de melissa este recunoscut ca fiind un foarte puternic antiviral si un remarcabil rejuvenant al tenului.
Apa de menta Mayie (denumita si hidrolat de menta - spearmint) este un produs secundar, 100% natural, rezultat in procesul distilarii frunzelor si tulpinilor de mentha spicata.
Este un hidrolat cu efect antibacterian, calmant, revitalizant si stimulant al circulatiei sangvine. Obtine astfel rezultate atenuante in caz de acnee si psoriazis.
Apa de lavanda Mayie (denumita si apa florala de lavanda sau hidrolat de lavanda) este un produs secundar, 100% natural, rezultat in procesul distilarii florilor de lavanda.
Este un hidrolat cu efect regenerator, calmant si tonic pentru conturul ochilor, ten si piele, cu rezultate foarte bune pentru pielea sensibila

Alte magazine recomandate

Pastile de slabit CristinaStory cashback - cumpara Garcinia Cambogia Veda castiga bani online
Cashback 10%
HemoStop cashback - cumpara tratamente naturiste hemoroizi fisuri anale si castiga bani online
Cashback 5.5%
Cufarul naturii cashback - cumpara suplimente si produse naturiste, vitamine si castiga bani online
Cashback 2.5%
Oralix cashback - cumpara periute de dinti, dusuri bucale, pasta de dinti si castiga bani online
Cashback 1.5%
CaliVita cashback - cumpara produse tratamente terapii naturiste si castiga bani online
Cashback 3%

Mayie cashback - cumpara ulei de lavanda, ulei esential lavanda 100% natural si castiga bani online

Categorii disponibile in Mayie

  • Ingrijire personala si sanatate
  • Cadouri
  • Cosmetice
Acest site foloseste cookieInchide