CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii

Media Temple cashback - cumpara gazduire web wordpress shared VPS administrare AWS si castiga bani

Media Temple logo cumpara gazduire web wordpress shared VPS administrare AWS si castiga bani online
Primesti pana la 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Media Temple

Cashback cu Media Temple castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de gazduire web wordpress shared VPS administrare AWS inapoiem o parte din bani

Gazduire web wordpress shared VPS administrare AWS

Media Temple este compania de găzduire la alegere pentru dezvoltatori web, designeri și agenții creative. Suntem mândri de lista noastră de clienți care include mărci precum Red Bull, Nike, Diesel și Under Armour. Produsele noastre premium de găzduire se concentrează pe livrarea numai a produselor de calitate excepțională și asistență pentru clienți 24/7, cea mai bună din clasă. Peste 125.000 de oameni și companii din 100 de țări se bazează pe instrumentele noastre ușor de utilizat pentru găzduire web și cloud, instalări WordPress cu un singur clic, servere virtuale, înregistrare de domenii Media Temple, aplicații de afaceri și alte servicii pentru a alimenta 1,5 milioane de site-uri web.

Managed WordPress Hosting


Construită pentru a fi cea mai bună de acest gen, cea mai nouă găzduire WordPress gestionată de Media Temple facilitează construirea rapidă a site-urilor WordPress cu încărcare rapidă. WordPress gestionat combină o platformă puternică de găzduire clusterizată cu funcții de dezvoltare profesională și securitate robustă. Și păstrează toate aceste lucruri simple pentru dvs. - permițând echipelor cu orice nivel de expertiză tehnică să se simtă controlate.

Gazduire web Shared


Există un punct în care un site în creștere are nevoie de mai mult decât poate oferi găzduirea partajată. Totuși, echipele mici nu sunt întotdeauna pregătite pentru provocarea unor platforme de găzduire mai avansate. Shared Hosting Plus umple golul. Garantează resurse precum un VPS, păstrând în același timp simplitatea simplă găsită în Gazduirea partajată Media Temple. Obțineți instrumentele de care aveți nevoie pentru a gestiona fișiere de site, baze de date, domenii și multe altele - totul într-o singură interfață curată și modernă.

Servicii administrare AWS Media Temple


Simplificați-vă transformarea în cloud cu asistența echipei Media Temple de experți certificați AWS, oferind îndrumări personalizate, arhitectură și optimizare. Colaborând cu dvs. pentru a evalua complexitatea site-ului dvs., determinăm serviciile și arhitectura potrivite pentru mediul dvs. cloud pe Amazon Web Services. Pe tot parcursul procesului, aveți întotdeauna un contact direct - cineva care gestionează toate aspectele tehnice pentru a vă asigura că toată lumea este pe aceeași pagină, cu un plan ferm pus în aplicare.

Media Temple VPS Hosting administrat


Gestionarea unui server necesită o grămadă de cunoștințe tehnice. Și gestionarea ei bine necesită muncă. Șansele sunt, ați prefera să faceți multe alte lucruri. Planurile VPS complet gestionate Media Temple oferă toate performanțele unui server privat optimizat personalizat, fără niciun efort. (Și la o fracțiune din costul tipic.).
Suportul pentru semnături Media Temple vă oferă acces 24/7 la o echipă special instruită prin telefon, chat sau bilet. Planurile VPS complet gestionate adaugă configurare și optimizare practice de la cei mai experimentați experți noștri.

Certificate SSL


Primul lucru pe care îl văd clienții dvs. atunci când vă accesează site-ul este starea certificatului dvs. SSL. Este chiar lângă adresa URL sub forma unei pictograme de blocare și a prefixului https.
Acești indicatori comunică faptul că schimbul utilizatorului cu site-ul dvs. este sigur, grație validării domeniului și criptării datelor. Este necesar un SSL Media Temple pentru a accepta plăți cu cardul de credit și împiedică browserele precum Google Chrome să declare site-ul dvs. Nu este sigur.

Locatie: SUA

Interfata: engleza

Moneda: USD

Alte magazine recomandate

Rentalcars cashback - cumpara inchiriere masina, rent a car, inchirieri auto si castiga bani online
Cashback 3%
CreditPrime cashback - cumpara imprumuturi, credite online cu dobanda 0 si castiga bani online
Cashback 22.5 Lei
Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 17.5%
Facturis logo - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
2Performant logo - participa in programul de marketing afiliat, promovare magazine si castiga bani online
Cashback 50 Eur

Media Temple cashback - cumpara gazduire web wordpress shared VPS administrare AWS si castiga bani online

Informatii contact Media Temple

Tip companie: Organization
Nume companie: Media Temple
Telefon: 0013108415500
Email: legal@mediatemple.net
Adresa: 12655 W. Jefferson Blvd Suite 400, Los Angeles, California, 90066, SUA

Categorii disponibile in Media Temple

  • Servicii
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

PostScan Mail logo cumpara Online Mail Management, forwaerding scaning storage si castiga bani online
Cashback 35 Lei
Sender logo cumpara trimitere campanii email, buletine informative email si castiga bani online
Cashback 10.5%
Namecheap logo cumpara hosting domenii web email wordpress, gazduire VPS si castiga bani online
Cashback 6.425%
tsoHost logo cumpara gazduire web, servere VPS si dedicate gazduire WordPress si castiga bani online
Cashback 5%
Job Done logo cumpara servicii web design, internet marketing, web development si castiga bani online
Cashback 5%

Recenzii si pareri Media Temple

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide