CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Ingrijire personala si sanatate

Mendo cashback - cumpara cafea Ganoderma, suplimente alimentare, centuri turmalina si castiga bani

Mendo logo cumpara cafea Ganoderma, suplimente alimentare, centuri turmalina si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Mendo

Cashback cu Mendo castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cafea Ganoderma, suplimente alimentare, centuri turmalina inapoiem o parte din bani

Cafea Ganoderma, suplimente alimentare, centuri turmalina

Mendo este un magazin online specializat în suplimente nutritive naturale, cafea Ganoderma, plasturi terapeutici și produse cu turmalină. Gama variată de produse Eden Line este special concepută pentru a contribui la sănătatea și întărirea sistemului imunitar, având la bază principiile Medicinei Tradiționale Chineze, suplimentele nutritive și toate celelalte produse contribuie la dobândirea sănătății întregului organism și la întreținerea adecvată a acestuia.

Suplimente Nutritive Naturale Mendo


Chitosan Vegan Eden Line 100 capsule, poate fi asimilat de organism cu ajutorul enzimelor. Cordyceps Sinensis Eden Line 150 capsule Mendo, combate afecțiunile sistemului cardiovascular. Omega 3-6-9 Essential 120 Capsule Eden Line, are rolul de a menţine sănătatea şi buna funcţionare a aparatului cardiovascular, a creierului, pielii şi organelor de simţ. Mendo Spirulina Naturala Eden Line 100 Capsule, conţine un amestec echilibrat de albumine, hidrocarbonați, vitamine, aminoacizi, micro şi macroelemente, acizi graşi esenţiali. Resveratrol Duo cu Quercitina 60 capsule Eden Line. Zinc Tablete 60 Pastile Supliment Alimentar, are proprietăţi antiinflamatorii şi intervine în funcţionarea sistemului imunitar. Ulei de Usturoi Eden Line Mendo 120 Capsule, este bogat in albumine, grăsimi, vitamine (C, E, P, D, grupa B), minerale (iod, potasiu, sodiu, calciu, seleniu, sulf, crom, fosfor), inulin, uleiuri vegetale.

Cafea Ganoderma


Cafea Ganoderma Neagră – 30 plicuri, 1 Cutie, cunoscută și sub numele de Reishi în limba japoneză, este o ciupercă care joacă un rol important în medicina tradițională chineză. Cafea Ganoderma Latte – 20 plicuri, 1 Cutie Caffe Latte/420g, întarește sistemul imunitar, doza optimă de energie, ajută sănătatea cardiovasculară, sursă excelentă de antioxidanți, îmbunătățește funcțiile hepatice și multe altele.

Mendo centuri cu turmalină


Centuri cu turmalină Mendo un ajutor pentru ameliorarea durerilor spatelui, gâtului sau genunchilor. Centura cervicala cu turmalina Mendo, efectele benefice se datorează radiaţiilor infraroşii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii la contactul cu pielea corpului. Centura lombara cu turmalina și magneți, dispozitiv confecţionat dintr-o ţesătură în care sunt inserate cristale de turmalină și magneți. Genunchiere cu turmalina si magneti Mendo, efectele lor benefice se datorează radiaţiilor infraroşii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii la contactul cu pielea corpului. Sosete cu turmalină, reduc mirosul neplăcut al transpiraţiei picioarelor.

Plasturi terapeutici


Nutriflux Mendo Plasturi Detoxifiere cu Turmalină, prin plasarea plasturelui pe tălpi sau anumite pe anumite puncte ale picioarelor puteţi multiplica impactul benefic al unui tratament naturist asupra unui organ sau zona a corpului. Plasturi antiinflamatori Flexi+, plasturi antidurere pe bază de plante cu extracte de șofrănel, brânca ursului, rădăcină de angelică și menthol. Mendo plasturi pentru rinichi – 8 dragoni, rezultă din combinarea efectelor câmpului magnetic din pudra de turmalină cu cele ale extraselor de înaltă puritate din plante ce au ca rezultat potenţarea sănătăţii rinichilor şi a activităţii sexuale.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Farmec cashback - cumpara produse cosmetice pentru ten par corp, machiaje si castiga bani online
Cashback 3.5%
Msw cashback - cumpara dispozitiv de masaj, anti-aging, lifting facial si castiga bani online
Cashback 7.5%
Albirea dintilor cashback - cumpara benzi albire dinti Crest Whitestrips si castiga bani online
Cashback 5%
MyProtein cashback - cumpara vitamine minerale proteine creatina aminoacizi si castiga bani online
Cashback 4%
ManuCafe cashback - cumpara cafea boabe cafea solubila, verde, cappuccino si castiga bani online
Cashback 2.5%

Mendo cashback - cumpara cafea Ganoderma, suplimente alimentare, centuri turmalina si castiga bani online

Informatii contact Mendo

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: Bio EdenLine SRL
Telefon: 0040232246625
Email: mendocoffee@gmail.com
Adresa: Sos. Moara de foc, nr. 33, Bl. IV, Parter, Iasi, Iasi, 700520, Romania

Categorii disponibile in Mendo

  • Ingrijire personala si sanatate
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Organics Food logo cumpara vitamine remedii naturiste, alimente, suplimente si castiga bani online
Cashback 4.5%
Sanopass logo cumpara abonamente săli de fitness, antrenamente sala sport si castiga bani online
Cashback 7.5%
Natures Finest logo cumpara vitamine suplimente, aminoacizi, proteine, detoxifiere si castiga bani online
Cashback 7.5%
DispoTrading logo cumpara halate, manusi, salopete lucru sorturi bucatarie, uniforme si castiga bani online
Cashback 3.5%
Nail Expert logo cumpara oje semipermanente, topuri, geluri unghii baze si castiga bani online
Cashback 7.5%

Recenzii si pareri Mendo

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide