CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Microkey cashback - cumpara licente software windows 10, office 2019, antivirus si castiga bani

Microkey logo cumpara licente software windows 10, office 2019, antivirus si castiga bani online
Primesti 6.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Microkey

Cashback cu Microkey castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de licente software windows 10, office 2019, antivirus inapoiem o parte din bani

Licente software windows 10, office 2019, antivirus

Microkey este pe piata din Romania din 2017 , timp in care a am servit peste 30.000 clienti , cu peste 100.000 de produse. Domeniul nostru de activitate este comercializarea software-ului. In gama noastra de produse se regasesc Sisteme de Operare, Pachete Office, Antivirus, software pentru server etc. Aceste produse sunt achizitionate obligatoriu de persoane juridice , dar si de utilizatori casnici.

Licente Microkey Windows 10


Licenta Windows 10 Pro (32/64bit), este conceput pentru a oferi o experienta familiara si productiva pe o gama larga de dispozitive inovatoare, inclusiv laptop-uri, desktop-uri, tablete si telefoane. Poate fi instalat pe aproape orice PC sau laptop. Licenta legala in conformitate cu legislatia UE, transferabila si fara termen de expirare. Licenta Microkey Windows 10 Home (32/64bit), vine cu aplicatii excelente incorporate cum ar fi Harti, Fotografii, Mail si Calendar, Muzica, Filme si TV.

Licente Office 2019


Licenta Microkey Office Professional Plus 2019 (32/64bit), este destinat firmelor mici in dezvoltare care doresc aplicatiile Office clasice, plus Outlook, OneDrive, Publisher si Access. Licenta Office Home and Student 2019 (32/64bit), este o achizitie unica ce include aplicatii clasice precum Word, Excel, PowerPoint, OneNote, pentru PC si nu include niciunul dintre serviciile furnizate impreuna cu un abonament Office 365. Licenta Office Microkey Home and Business 2019 (32/64bit), versiunea Multilanguage (Engleza, Romana, Maghiara, Spaniola, Italiana, Germana + alte peste 100 limbi).

Licente antivirus


Licenta antivirus Microkey ESET Internet Security (32/64bit), va va proteja de majoritatea atacurilor. Licenta Avast Internet Security Premium (32/64bit), protejeaza impotriva tuturor amenintarilor online, inclusiv site-urile web spoofed si ransomware. Licenta Eset NOD32 Antivirus (32/64bit), poate functiona la capacitate maxima si va poate proteja nu numai de software-ul defectuos, ci si de hackeri. Licenta Avast Premier (32/64bit), cea mai avansata suita de securitate adauga maruntirea datelor de grad militar si actualizari automate ale software-ului, pe langa antivirus, firewall si securitate pentru retelele de domiciliu.

Licente Windows Server


Licenta Windows Server Microkey Datacenter 2019 (32/64bit), include toate instrumentele si infrastructura de care aveti nevoie pentru a crea un server nativ, dar si local, care este atat securizat, cat si optimizat. Licenta Windows Server Standard 2019 (32/64bit), ofera partajare inteligenta de fisiere si imprimante, conectivitate sigura la Internet, implementare centralizata de aplicatii desktop si solutii Web care conecteaza angajatii, partenerii si clientii.

Licente Microsoft Microkey


Licenta Microsoft Microkey Project Professional 2019, ofera instrumente familiare, precum graficele Gantt, pentru a va ajuta sa creati cu usurinta programe si sa reduceti timpul de pregatire. Licenta Microsoft Visio Professional 2019, creati cu usurinta orice diagrama profesionala cu sabloane pregatite si mii de forme care va ajuta sa indepliniti standardele din industrie. Versiunea Multilanguage (Engleza, Romana, Maghiara, Spaniola, Italiana, Germana + alte peste 40 limbi).

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

Microkey cashback - cumpara licente software windows 10, office 2019, antivirus si castiga bani online

Categorii disponibile in Microkey

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Wondershare logo cumpara software productie video editare video creare editare pdf si castiga bani online
Cashback 15%
Acest site foloseste cookieInchide