CashBack > Cadouri

MiniMeCraft cashback - cumpara statuete personalizate figurine la comanda si castiga bani

MiniMeCraft cashback - cumpara statuete personalizate figurine la comanda si castiga bani online
Primesti 4.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


MiniMeCraft

Cashback cu MiniMeCraft castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de statuete personalizate figurine la comanda inapoiem o parte din bani

Statuete personalizate figurine la comanda

Statuetele personalizate comercializate prin magazinul online minimecraft.ro reprezinta o continuare in Romania a povestii de succes pe care aceste statuete l-au avut in afara.
Statuetele personalizate sunt de o inalta calitate si fidelitate, fiind confectionate manual de catre artisti. In baza a doua poze putem confectiona o statueta cu cap fix sau de tip "bobble-head" ce poarta chipul persoane dragi. Deoarece suntem orientati catre calitate, solicitam parerea clientilor atat pe parcursul stadiilor de productie cat si la final. Ne bucura cel mai mult faptul ca pana acum nu am intalnit clienti nemultumiti ci, din contra, am primit doar pareri pozitive, acestia fiind placut impresionati de statuetele primite.
Inainte de a porni dezvoltarea afacerii, am studiat cu atentie piata si ne mandrim cu faptul ca suntem unici in Romania cu ceea ce vindem. Magazinul este destinat exclusiv vanzarilor online, neexistand depozite sau stocuri.
Pe langa vanzarile extraordinare, figurinele pentru tortul de nunta sau figurinele personalizate, pot fi facute cadou si la alte ocazii speciale si nu numai, cum ar fi Ziua Mamei, Craciun, Pasti, petrecere de pensionare, Valentine’s day, dragobete, etc. in plus, figurinele noastre personalizate se pot crea in functie de specificatiile tale sau de nevoi; acestea pot fi ipostaze din sport, meserii, hobby, caracteristici ale companiei tale sau pentru care lucrezi, ca material de marketing sau de promovare a altor produse sau orice altceva iti trece prin minte.
Fiecare figurina este sculptata cu mare atentie si realizate manual avand ca referinta doar fotografiile pe care dvs. le-ati trimis catre noi. Cu toate acestea suntem siguri de calitatea figurinelor noastre lucrate manual.
Faceti din sculpturile noastre cele mai fericite amintiri pentru personalul dvs., partenerii de afaceri, clienti sau familie.
Suntem dornici de a primi idei noi si suntem mereu in cautarea de modalitati de a ne dezvolta. Daca doriti sa experimentati cum figurinele MiniMeCraft pot fi incluse in strategiile dvs. de marketing si branding corporative, va felicitam!
Figurinele/statuetele MiniMeCraft sunt cadourile perfecte corporative, unice, pentru orice ocazie.
Figurine cupluri ofera exemple din categoria figurine personalizate pentru cupluri in diverse ipostaze si tematici.
Figurine personalizate pentru tortul de nunta, vor surprinde placut toti invitatii tai!
Categoria figurine personalizate pentru femei in diverse ipostaze si tematici.
Categoria pentru el ofera exemple din categoria figurine personalizate pentru barbati in diverse ipostaze si tematici.
Statueta personalizata Minimecraft model Afacerist.
Cadourile corporate sunt bine cunoscute de majoritatea celor implicati in lumea afacerilor. Reprezinta o categorie de daruri mai aparte, incadrate chiar in categoria de cadouri de lux. Totusi, fata de un cadou oferit persoanelor dragi care se alege mult mai usor, aceste cadouri corporate trebuie sa indeplineasca o serie de elemente pe care nu trebuie sa le pierdeti din vedere.
Odata cumparate sau primite, figurinele bobbleheads MiniMeCraft iau viata, facand parte acum din povestea ta! Introducerea lor in designul casei tale poate fi o idee excelenta mai ales in cazurile in care micutul tau este un fan inflacarat al sporturilor sau al unor personaje fictive cu care ii poti umple rafturile.

Alte magazine recomandate

Floria cashback - cumpara flori si castiga bani online
Cashback 6%
Feng Shui 4Life cashback - cumpara produse si cadouri feng shui si castiga bani online
Cashback 7.5%
IdeaPlaza cashback - cumpara cadouri, idei de cadouri personalizate si castiga bani online
Cashback 5%
Carnaval24 cashback - cumpara costume tematice sau rochii pentru carnaval si castiga bani online
Cashback 5%
Cadouri inedite cashback - cumpara cadouri haioase obiecte decorative si castiga bani online
Cashback 5%

MiniMeCraft cashback - cumpara statuete personalizate figurine la comanda si castiga bani online

Categorii disponibile in MiniMeCraft

  • Cadouri
  • Casa decoratiuni si gradina
Acest site foloseste cookieInchide