CashBack > Servicii financiare

Mogo cashback - aplica pentru imprumuturi cumparare de autoturisme second hand

Mogo cashback - aplica pentru imprumuturi cumparare de autoturisme second hand
Primesti 0 Lei cash back

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Mogo

Cashback cu Mogo castiga bani online la toate solicitarile facute prin acest site. La aplica pentru imprumuturi cumparare de autoturisme second hand inapoiem o parte din bani

Imprumuturi cumparare de autoturisme second hand

Mogo Romania face parte din grupul Mogo Finance - o companie care ofera imprumuturi usor de rambursat in conditii transparente. De asemenea, oferim imprumuturi pentru achizitionarea de autoturisme second hand, orice marca si orice vechime pana la 85% din valoarea masinii.
Credite rapide on-line pentru masina detinuta de client pana la 75% din valoarea masinii, evaluare gratuita. Raspunsul in 15 minute!
Misiunea noastra este sa oferim clientilor o modalitate simpla si rapida de a primi finantare.
Va apreciem timpul, stabilitatea financiara si securitatea, motiv pentru care toate serviciile noastre sunt construite folosind cele mai moderne solutii tehnologice de varf de pe piata. Acest lucru ne permite sa livram rapid serviciile noastre, mentinand o comunicare foarte buna care sa permita raspuns rapid la nevoile pietei.
Suma minima a imprumutului este de 2.500 LEI, iar suma maxima este de 45.000 LEI. Perioada minima de finantare pentru un vehicul este de 6 luni, iar perioada maxima este de 60 de luni.
In cazul in care indeplinesti conditiile, poti aplica pentru un credit la MOGO. Cu toate acestea, nu putem garanta ca vei primi imprumutul numai pe baza acestor parametri. Noi pretuim siguranta clientilor nostri si stabilitatea financiara, de aceea vom evalua si alte elemente, precum venitul tau mediu lunar, gradul de indatorare si altele.
Creditele noastre pe termen lung ar putea ajuta in cazul in care aveti o cheltuiala neasteptata. Daca doresti sa achizitionezi o masina si nu dispui de toti banii, Mogo IFN este solutia pentru tine. Pentru o mai buna intelegere a modului in care poti primi un imprumut de pana la 45 000 lei intr-un mod sigur si rapid.
in urma unei evaluari, poti afla valoarea de piata a masinii tale. MOGO IFN iti poate oferi un imprumut de pana la 80 % din valoarea de piata a masinii.
Poti rambursa anticipat suma integrala inainte de termenul stabilit prin contract si vei economisi dobanda. Specialistii nostri de servicii pentru clienti te vor ajuta sa gasesti cele mai potrivite modalitati de rambursare.
La cateva minute dupa ce ai depus cererea, vom anunta ce valoare a fost atribuita autovehiculului si care este suma creditului maxim pe care il putem oferi pe baza mai multor factori. Vei primi, de asemenea, un plan de plata oferit pentru termenul selectat in calculator si cerere, pentru suma creditului pe care ai solicitat-o.
Dupa ce ai fost aprobat pentru a primi un imprumut, ai pana la 30 de zile pentru a decide. Dupa aceasta perioada, evaluarea si cererea ta este respinsa si trebuie sa fie prezentate din nou pentru reevaluare.
In cazul in care esti aprobat pentru un imprumut Mogo, vom pregati un acord de imprumut, care va fi disponibil pentru revizuire on-line. Dupa ce l-ai citit in intregime, poti vizita o sucursala Mogo la alegerea ta pentru de a semna acordul si pentru a primi o copie. Suma totala a imprumutului va fi transferata in contul bancar.
Suntem de incredere pentru mai mult de 50.000 de clienti care beneficiaza de finantari auto si leasing in 5 tari. Suntem intotdeauna transparenti cu privire la comisioanele noastre, rata dobanzii si politica de analiza aplicata.
Mogo IFN SA acorda imprumuturi garantate auto pentru sume intre 2.500 - 45.000 RON pe o perioada intre 6 si 60 de luni.

Alte magazine recomandate

Credius.ro cashback - castiga bani online la cererile de credit
Cashback 2.5%
provident.ro cashback - castiga bani la toate imprumuturile obtinute
Cashback 10 Lei
Castiga bani la imprumuturile Telecredit dezvolta o retea de afiliere
Cashback 10 Lei
CreditFix cashback - aplica pentru un credit rapid online si castiga bani online
Cashback 10 lei
Easy Credit cashback - cumpara credite rapide online persoane fizice si castiga bani online
Cashback 50 Lei

Mogo cashback - aplica pentru imprumuturi cumparare de autoturisme second hand

Categorii disponibile in Mogo

  • Servicii financiare
Acest site foloseste cookieInchide