CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Mondly cashback - cumpara aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola si castiga bani

Mondly logo cumpara aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola si castiga bani online
Primesti 20% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Mondly

Cashback cu Mondly castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola inapoiem o parte din bani

Aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola

Mondly este una dintre cele mai inovatoare aplicatii lingvistice din lume, care combina stiinta neuronala solida cu tehnologii de ultima generatie, pentru a crea o experienta unica de invatare a limbilor straine, care va face cititorii sa vorbeasca noi limbi mai rapid decat orice alta aplicatie. Alatura-te celor peste 50 milioane de oameni care invata 41 limbi straine.
Copiii se distreaza asa de bine "jucand" Mondly Kids incat uita ca de fapt invata o limba noua.

Mondly invata engleza online

Engleza este limba materna pentru peste 470 de milioane de oameni, fiind limba oficiala in 106 tari. Fa cunostinta cu Mondly, aplicatia de limbi straine care ajuta milioane de oameni din intreaga lume sa invete engleza online prin lectii zilnice gratuite. Vorbirea este o parte esentiala a invatarii limbii engleze. Exploreaza exercitiile de citire, ascultare, scriere si vorbire, alaturi de un dictionar Mondly amplu de limba engleza, un conjugator de verbe si tehnologia de recunoastere a vorbirii de ultima generatie - vei simti ca ai propriul tau profesor de engleza.

Invata germana online gratuit cu Mondly

Cel mai mare numar de vorbitori nativi de limba germana poate fi gasit in Germania, urmata de Belgia, Austria, si Brazilia. Concentrandu-te pe sintagmele obisnuite, in doar cateva minute vei incepe sa memorezi cele mai uzuale cuvinte in limba germana, sa formezi propozitii, sa inveti sa rostesti sintagme germane si sa participi la conversatii. Multe persoane considera ca limba germana este o limba dificil de invatat din cauza cuvintelor sale lungi, a pronuntiei grele si a celor 3 genuri gramaticale.

Spaniola online invata gratuit

Spaniola este o limba indo-europeana care s-a dezvoltat in secolul al V-lea in Peninsula Iberica si acum este vorbita in 31 de tari si teritorii diferite din Europa, America de Sud si America Centrala. Mondly iti vor imbunatati vocabularul, gramatica si pronuntia, asa cum nu o poate face nicio alta metoda de invatare a limbilor straine. Nu este de mirare ca milioane de oameni din intreaga lume au incredere in Mondly si o apreciaza ca fiind cel mai bun mod de a invata spaniola gratuit.

Cursuri online Mondly limba franceza

In total, exista peste 220 de milioane de vorbitori de franceza in intreaga lume, ceea ce face ca franceza sa fie a zecea limba cea mai vorbita de pe Pamant. Folosind tehnici de invatare rapida a limbilor straine, Mondly te va invata limba franceza rapid, eficient si intr-un mod distractiv. La Mondly stim ca secretul pentru invatarea rapida a unei limbi straine este concentrarea pe cuvintele de baza. Aceste cuvinte uzuale sunt elementele de baza ale vocabularului principal.

Limba Italiana online

Asadar, esti gata sa inveti sa vorbesti limba italiana? Mondly lucreaza cu vorbitori nativi profesionisti pentru a inregistra voci clare, astfel incat sa te poti bucura de pronuntii si accente impecabile. Poti exersa acum o conversatie intamplatoare cu un nativ, poti rezerva o camera de hotel sau poti comanda mancare intr-un restaurant oricand si oriunde. Mai departe, haide sa aflam cum sa inveti italiana gratuit si rapid cu Mondly. Nu trebuie sa inveti 1 milion de cuvinte italiene, ci doar pe acelea pe care le folosesc nativii in fiecare zi.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Edureka logo cumpara cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java si castiga bani online
Cashback 7%
Udemy logo cumpara cursuri online invata programare C# git engleza si castiga bani online
Cashback 4%
Life University logo cumpara cursuri online marketing business beauty masterclass si castiga bani online
Cashback 7.5%
British Council logo cumpara invata limba engleza, cursuri online limba engleza si castiga bani online
Cashback 24.25 Eur

Mondly cashback - cumpara aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola si castiga bani online

Informatii contact Mondly

Tip companie: Organization
Nume companie: ATi Studios
Telefon: 0040733969116
Email: support@mondly.com
Adresa: Str. Politehnicii, nr. 3, Brasov, Brasov, 500019, Romania

Categorii disponibile in Mondly

  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Recenzii si pareri Mondly

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide