CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Bijuterii

Oferta inactiva - Muranos cashback - cumpara bijuterii unice din sticla de Murano si castiga bani

Muranos cashback - cumpara bijuterii unice din sticla de Murano si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Muranos

Cashback cu Muranos castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de bijuterii unice din sticla de Murano inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Monarch cashback - cumpara bratari de lux aur 24kt pentru barbati si femei si castiga bani online
Cashback 10%
Meli Melo Paris logo - cumpara bijuterii, genti, esarfe, decoratiuni si castiga bani online
Cashback 5%
Roxanne's cashback - cumpara bijuterii aur si argint realizate manual si castiga bani online
Cashback 7.5%
Bijuteria Stil cashback - cumpara bijuterii aur, bijuterii cu diamante si castiga bani online
Cashback 2%
BijouxMAG cashback - cumpara bijuterii argint pietre semipretioase si castiga bani online
Cashback 7.5%

Bijuterii unice din sticla de Murano

Muranos.ro este magazinul online care ofera bijuterii unice din sticla de Murano, deosebite prin forma si culoare. Aceste bijuterii sunt realizate manual dupa tehnica maestrilor sticlari venetieni si innobilate cu metale pretioase care le ofera un colorit deosebit si care isi vor pastra intotdeauna stralucirea. Detinem IN STOC MAGAZIN coliere, bratari, cercei, inele, pandantive precum si decoratiuni pentru casa si birou (vaze, platouri, ceasuri, rame foto si corpuri de iluminat, etc)
Toate produsele expediate catre clienti beneficiaza de ambalare eleganta tip cadou, precum si de o felicitare cu mesaj personalizat pentru diverse aniversari sau momente speciale.
In paginile acestui site de bijuterii vei gasi coliere, bratari, inele, pandantive, ceasuri, seturi de bijuterii dama. Elegante, rafinate, placate cu metale pretioase, bijuteriile autentice Murano isi vor pastra intotdeauna stralucirea.
Elegante prin natura transparentei sticlei, pretioase datorita foitelor de aur sau argint de la interior, magice prin culorile vibrante expuse, fine si delicate datorita tehnicilor manuale de realizare, bijuteriile din sticla de Murano se pozitioneaza ca opere de arta miniaturale.
Bijuteriile din sticla de Murano sunt insotite de certificat de autenticitate emis de producatorul italian, fapt care atesta originalitatea si calitatea exceptionala a produsului.
Colectia de coliere Murano se bazeaza pe feminitate si stralucire. Realizate manual din materiale de inalta calitate, placate cu foite sau pulbere fina din metale pretioase, aceste bijuterii unice vor completa cu succes orice tinuta.
Coliere Murano Millefiori, Tommasi, Antica Murrina, placate cu foite din argint sau din aur, in cele mai frumoase culori si deosebit de stralucitoare.
Bijuteriile din sticla de Murano pot fi realizate folosind metode diferite: tehnica suflarii sau tehnica taierii in piastre. Bijuteriile suflate depind de tehnica de suflare a mesterului care le realizeaza iar bijuteriile taiate din piastre depind de creativitatea persoanei care reuseste sa combine si sa asorteze intr-un mod cat mai original bucatile mici de sticla colorata pe placa principala de sticla.
Seturi bijuterii Murano Millefiori, Tommasi, Antica Murrina pentru femei, realizate si finisate manual, din materiale non-alergenice, de calitate superioara.
Colectia de seturi bijuterii Murano se bazeaza pe eleganta si rafinament. Realizate si finisate manual din materiale de calitate superioara, placate in interiorul margelutelor sau la suprafata acestora cu foite fine din aur sau din argint, aceste bijuterii vor completa orice tinuta aleasa.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Muranos cashback - cumpara bijuterii unice din sticla de Murano si castiga bani online

Categorii disponibile in Muranos

  • Bijuterii
  • Cadouri
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide