CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii

Namecheap cashback - cumpara hosting domenii web email wordpress, gazduire VPS si castiga bani

Namecheap logo cumpara hosting domenii web email wordpress, gazduire VPS si castiga bani online
Primesti pana la 6.425% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Namecheap

Cashback cu Namecheap castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de hosting domenii web email wordpress, gazduire VPS inapoiem o parte din bani

Hosting domenii web email wordpress, gazduire VPS

Namecheap se angajează să ofere cea mai bună valoare și servicii pentru clienți din domeniu, certificate SSL, găzduire și multe altele. Sporiți-vă vânzările, ajutând în același timp clienții să își construiască sau să-și îmbunătățească prezența pe web.

VPS Hosting Namecheap

Dacă afacerea dvs. are dimensiuni mari, VPS-ul dvs. este gata să acționeze. Scalabilitatea ușoară vă permite să începeți cât de mic vă puteți permite și să creșteți pe măsură ce vă extindeți - indiferent dacă este vorba de spațiu suplimentar pe disc, putere CPU sau lățime de bandă. Deoarece fiecare VPS Namecheap are propriul sistem de operare (OS), acesta primește o parte specifică a resurselor de la un server fizic, astfel încât acestea să fie izolate, incapabile să intervină și pot fi repornite separat.

Gaxduire Wordpress

EasyWP Namecheap este adevărata soluție de găzduire WordPress gestionată pentru toată lumea. Această infrastructură unică este concepută pentru a permite fiecărui site web să trăiască și să crească, fără sughițuri. Aici puteți crea copii de rezervă, puteți schimba numele domeniului și puteți accesa fișierele dvs. prin SFTP. Dacă intenționați să creați un nou site web, nu vă faceți griji cu privire la configurarea unui cont separat și la amintirea unei alte parole. Consultați în schimb planurile noastre de găzduire partajată Namecheap. Cu cPanel și aplicația Softaculous, este o alternativă excelentă pentru a găzdui site-ul dvs. WordPress.

Professional Business Email

La fel ca în cazul găzduirii web Namecheap, găzduirea e-mailurilor este un serviciu furnizat de o companie de găzduire sau e-mail pentru a gestiona conturi de e-mail personalizate bazate pe domenii. Majoritatea companiilor închiriază practic spațiu pe un server de e-mail clienților, apoi se ocupă de trimiterea și primirea e-mailurilor. Cu toate acestea, e-mailul nostru profesional este mai mult decât un spațiu de stocare și un serviciu de livrare. Este o mare varietate de integrări și funcții de colaborare disponibile pentru a spori productivitatea și eficiența echipei.

Reseller Hosting

Creați și modificați conturile de găzduire ale clienților dvs. cu Namecheap Web Host Manager (WHM), un program util care vă oferă acces administrativ la partea din spate a cPanel. Deci, atunci când creați un cont nou pentru clientul dvs., acesta este păstrat separat de al dvs., permițându-vă să vă gestionați individual după cum doriți. Namecheap Reseller Hosting vă permite să creați propriul serviciu de găzduire de marcă și propria structură de prețuri.

Dedicated Server Hosting

Un server dedicat Namecheap este un server fizic în care toate resursele unei mașini sunt dedicate unui singur utilizator. Spre deosebire de un server de găzduire partajată, unde resursele sunt distribuite între utilizatorii respectivi, achiziționarea unui server dedicat vă permite să beneficiați de fiecare resursă disponibilă, cum ar fi RAM, stocare, putere de calcul etc.
Când cumpărați un server dedicat, primiți un server fizic cu cel mai înalt nivel de acces, precum și o libertate deplină asupra utilizării acestuia. Spre deosebire de Cloud VPS, nu există un strat de virtualizare cu un server dedicat, astfel încât toate resursele sale fizice sunt disponibile pentru dvs. Un server dedicat vă permite, de asemenea, un control complet al configurației și instalărilor sale.

Locatie: SUA

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Rentalcars cashback - cumpara inchiriere masina, rent a car, inchirieri auto si castiga bani online
Cashback 3%
CreditPrime cashback - cumpara imprumuturi, credite online cu dobanda 0 si castiga bani online
Cashback 22.5 Lei
Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 17.5%
Facturis logo - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
Hostico cashback - cumpara gazduire web SSD, VPS SSD, hosting site si castiga bani online
Cashback 12.5%

Namecheap cashback - cumpara hosting domenii web email wordpress, gazduire VPS si castiga bani online

Informatii contact Namecheap

Tip companie: Organization
Nume companie: Namecheap, Inc.
Telefon: 0016613102107
Email: support@namecheap.com
Adresa: 4600 East Washington Street, Suite 305, Phoenix, AZ, 85034, SUA

Categorii disponibile in Namecheap

  • Servicii
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Startco logo cumpara servicii infiintare srl pfa, contabilitate, facturare onine si castiga bani online
Cashback 5%
PostScan Mail logo cumpara Online Mail Management, forwaerding scaning storage si castiga bani online
Cashback 56.25 Lei
Sender logo cumpara trimitere campanii email, buletine informative email si castiga bani online
Cashback 10.5%
tsoHost logo cumpara gazduire web, servere VPS si dedicate gazduire WordPress si castiga bani online
Cashback 5%
Fever UP logo cumpara bilete concerte, spectacole, teatru, evenimente, festivaluri si castiga bani online
Cashback 3%

Recenzii si pareri Namecheap

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide