CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Optica

netOptica cashback - cumpara lentile de contact, solutii intretinere si castiga bani

netOptica cashback - cumpara lentile de contact, solutii intretinere si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


netOptica

Cashback cu netOptica castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de lentile de contact, solutii intretinere inapoiem o parte din bani

Lentile de contact, solutii intretinere

netOptica.ro, parte din eOptika, este unul dintre cei mai mari retaileri de lentile de contact din Europa. Scopul nostru este sa facem ingrijirea ochilor accesibila si la preturi accesibile oricui in lume. Vindem lentile de contact din 2011 si suntem prezenti cu magazine online si fizice in 25 de piete din Europa. Oferim transport gratuit in lume prin intermediul serviciilor postale si am expediat deja colete in peste 50 de tari, printre care si destinatii exotice precum Fiji sau Bolivia.
Categoriile de produse disponibile pe netOptica lentile de contact, solutii de intretinere, picaturi de ochi. Toate produsele sunt originale.
Lentilele de contact bisaptamanale pot fi purtate pana la un an, fiind necesara inlocuirea acestora dupa perioada respectiva. La finalul fiecarei zile, trebuie sa acordati o atentie speciala ingrijirii si pastrarii lentilelor. Dupa inlaturare, acestea trebuie curatate cu solutii de intretinere pentru lentile de contact si pastrate intr-un suport special de lentile de contact, in solutie multifunctionala sau salina.
Continutul de apa al acestor lentile este similar cu cel al suprafetei ochiului. Continutul de apa al stratului exterior creaza o suprafata neteda ce se mentine pe tot parcursul zilei. DAILIES Total 1 sunt de asemenea foarte respirabile, astfel mentinand sanatatea ochilor dumneavoastra.
Fie ca lucrati in intr-un mediu deschis sau inchis, puteti avea ochi uscati si obositi. Orele petrecute in fata unui monitor, sau dedicate studiului, apartamentele cu incalzire centrala, aer conditionat sau expunerea la fum duc la deshidratarea ochilor.
Lentilele de contact Air Optix Aqua de la Alcon la netOptica utilizeaza tehnolgoia TriComfort ce ofera o gama variata de beneficii.
Astigmatismul este o problema comuna ce cauzeaza vedere instabila sau incetosata. Tratarea acestuia necesita corectarea vederii in 2 pasi prin intermediul formei lentilelor de contact. Aceste lentile ultra moi se pastreaza curate prin eliminarea depozitelor de proteine. Air Optix pentru Astigmatism prin netOptica ofera o permeabilitate la oxigen ridicata pentru a va mentine ochii sanatosi si luminosi.
Lentile ofera o vedere optima, au o permeabilitate la oxigen ridicata ce ajuta persoanele cu ochi uscati. Lentila este situata in centrul "zonei de citire" ce confera o vedere clara si de precizie a obiectelor. Tranzitia lina intre diferite zone vizuale este optimizata pentru vederea intermediara fara a compromite vederea la distanta. Lentilele AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL sunt potrivite unei game largi de nevoi de vedere.
Lentilele de contact AIR OPTIX COLORS de la netOptica sunt cea mai noua adaugare la gama de lentile de contact AIR OPTIX, care te ajuta sa te concentrezi pe ce se intampla in jurul tau si nu pe lentilele de contact. Acestea ofera o culoare incredibila a ochilor si un confort ridicat. Datorita timpului de purtare lunara, este foarte usor sa iti aduci aminte cand trebuie sa le schimbi.
Purtarea lentilelor de contact implica o ingrijire speciala ce necesita folosirea solutiilor speciale pentru lentile de contact. Acestea sunt folosite pentru curatarea, clatirea, dezinfectarea si pastrarea lentilelor de contact.
Exista diverse tipuri de picaturi de ochi, in functie de simptomele prezentate - ochi uscati, ochi rosii, conjunctivita, alergii sau mancarimi. Daca prezentati unul dintre simptomele de mai sus, ar trebui sa consultati mai intai un doctor specialist.
Lentilele de contact Biofinity de la CooperVision online pe netOptica sunt potrivite pentru o purtare indelungata de pana la 6 nopti / 7 zile continue. CooperVision este o companie relativ noua in domeniul opticii, insa a crescut foarte repede, avand o gama variata de produse.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Lensa cashback - castiga bani online produse de optica
Cashback 5%
Konvayo cashback - cumpara ochelari de soare, ochelari de sport si castiga bani online
Cashback 5%
XLentile cashback - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si vedere si castiga bani online
Cashback 7.5%
iShoot logo - cumpara accesorii camere foto si video, obiective, blitz grip si castiga bani online
Cashback 2.5%
Optiplaza logo - cumpara ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile si castiga bani online
Cashback 5%

netOptica cashback - cumpara lentile de contact, solutii intretinere si castiga bani online

Categorii disponibile in netOptica

  • Optica
  • Ingrijire personala si sanatate
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide